Hâ şöyle söz dinle.
yaa senın sohbetın guzelmıs, sen nıye buraya hıc gelmedın kıbende öyleyim ..önce ay sessiz falan derler sonra ne desem koparlar .bazen çok güldürmek istemiyorum şaklaban olmayalım fazla diyorum susuyorum
...............
yaa senın sohbetın guzelmıs, sen nıye buraya hıc gelmedın kı
vicdanlıdır, ama her ınsan gıbı işine geldıgı konularda. fazla duygusal ve yıpratıcıdır. ömür törpüsüdür. bır anı diğerini tutmaz, yorucudur.. bazen ne dedıklerını hatırlamazlar.beyınlerının ıcınde bır dünya var, oradan beslenırlerbıraz asosyal, biraz çekingen...
sanatkar ruhlulardır. iyi laf yaparlar. flörtçülerdir.fazla anakuzusu, fazla ince ayrıntıcılardır.
neşeliyken sana dünyayı vaad edebılırler. korkaklardır hayat konusunda. eğitimli olanları çok kültürlüdür.
kendı bıldıklerı doğrudur, ama saygı da duyarlar karsı tarafa. bıldıgı dogruyu asla degıstıremezsın.
kıbar, nazık, ince ruhlu...
hayata bakıs acıları çok farklıdır, sankı allah bır onların uzerıne calısmıs sanırlar :)
yeteneklerının farkındalardır ve mütevazıdırlar. dısı senı ıcı benı yakan tıplerdırkolay gaza gelırler.
şimdlik bu kadar sıkıldım yazmaktan yaa
nerdesın sen kızsöör beni mi çağırdın ahahaha
yeterlı mı?Sağ ol şeker. :13:
...............
yaa senın sohbetın guzelmıs, sen nıye buraya hıc gelmedın kı
nerdesın sen kızhee senı çağırdım
bilmemki kk yı çok önceden beri bilirdim de bu kadar detaylı topiklere falan girmemiştim ondan sanırım.gelirim artık sizi bayıltana kadar konuşurum
bilmemki kk yı çok önceden beri bilirdim de bu kadar detaylı topiklere falan girmemiştim ondan sanırım.gelirim artık sizi bayıltana kadar konuşurum
sonuçlar açıklandı deli gibi okul araştırıyorumhangisini kazanıpta zengin etsem diye
ben ara sıra ızlıyorum. hanı onları mı ızlıyorsunuz dıyen belgeselcıler var ya, bır seyden haberlerı yok :d bunların çoğu yabancı yazarların kıtaplarından çalıntıdır nedense herkes belgeselcı
yeterlı mı?............. zamanla anlayacaksın bu yazdıklarımdakı manayı
söör beni mi çağırdın ahahaha
evet evet aynenbende bunu farkettim dostoyevski den de var hatta. bunlar yazamaz bu kadar zaten.. bende izliyorum sabahları bazen
Yarın bırakıyorum enişteni.
Ne kadar olumsuz özellikleri varsa yazmışsın Sör sen de.
Aklına gelen varsa yaz yine.
...................
ahahahaha
sana zaten kötü tarafalrı lazım
iyi taraflarını şuan görüyorsun
ben uzayda yasıyorumsen nerde yaşıyon sörist da isen tüm tercihlerim orda olucak tanışak mı görüşelim yani ahaha tüm kkyla görüşcem köyden indim şehire misali
hayırlı olsun kardeimde araştırıo sen gibi ünileri
gel gel. ayrılma buradan. kahvem bıttı novaljın ne dıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?