ne ara gördün onları kızçok ilginç bir fal .çok güzel geldi ..bir melek gördüm kanatları olan bebek gibi. müjdeci gibi haykırıyor ama ne manada çözemedim bir de bisürü haber var .birinin kalbi seninle seviyor çok bence böle hisssettim
o kadar abartma canım amann hangisini istiosan kasma yani ne olcağı belli olmuo iş açısından düşünme bir gün olmayan diğer gün en aranan emin ol
yok bahcede bakıyorumoyyyyy seninmi bunlar evdem bakıonn yerimmmmm
ne ara gördün onları kızbu kadar mı?
o kadar abartma canım amann hangisini istiosan kasma yani ne olcağı belli olmuo iş açısından düşünme bir gün olmayan diğer gün en aranan emin ol
yok bahcede bakıyorum
evde bakılmaz bunlara
eşyaları yer bunlar
İyi sohbetler, kusura bakmayın kızlar norwegian bildirim alamıyormuş, deneme yapıyoruz, norwegian profiline baktım tuhaf bir durumla karşılamadım, mesaj kutundaki gereksiz mesajları siler misin? Sildikten sonra senden alıntı yapmalarını rica edersin burda
müjde olacak çok yakındagördüm daha çok şey var ama bakmak lazım ben pek bilmediğimden fal. ama bund müjdeli seyler var fazlasıyla ona eminim
hayırlı ramazanlar mune :) evet, doluysa belkı ondan alamıyordur. ben bır de ayarlarına bakmasını söyledım. seçeneklerde varmıs bıldırım ısteyıp ıstememesıİyi sohbetler, kusura bakmayın kızlar norwegian bildirim alamıyormuş, deneme yapıyoruz, norwegian profiline baktım tuhaf bir durumla karşılamadım, mesaj kutundaki gereksiz mesajları siler misin? Sildikten sonra senden alıntı yapmalarını rica edersin burda
İyi sohbetler, kusura bakmayın kızlar norwegian bildirim alamıyormuş, deneme yapıyoruz, norwegian profiline baktım tuhaf bir durumla karşılamadım, mesaj kutundaki gereksiz mesajları siler misin? Sildikten sonra senden alıntı yapmalarını rica edersin burda
alllah senı napmasın :d hıc mı rahatsız olamdın o gereksız mesajlardandüzeldii teşekkürler munecim
alllah senı napmasın :d hıc mı rahatsız olamdın o gereksız mesajlardan
bilmem vardır heralde. napıyor o uzun burunne biletim saklaamışım pasaklı ben işte belki lazım olur yivrummmbu arada etrafında uzun burunlu br erkek varmı falda çıkmış baktımda
ben şuan kımsenın bılmedıgı şarkıları dınlemekle mesgulumİyi geceler kızlar.
Sör, patlatacağın bir şarkı varsa patlat. Çıkmadan dinleyeyim.
Klasiklerden de olabilir.
İyi geceler kızlar.
Sör, patlatacağın bir şarkı varsa patlat. Çıkmadan dinleyeyim.
Klasiklerden de olabilir.
bilmem vardır heralde. napıyor o uzun burun
burnunu mu sokuyor her seye?
seni izliyo hain gibi biraz bu .tanımadığın da olabilir .bide şişko adam var çökmüş yere pis herif onu tanııdınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?