kadınlar kahvesi

hmmm, belkı senden elektrık almamıstır
hoslansaydı babanı mabanı takmazdı bence

Yok onun hoslandigini bildigim icin acildim zaten cicuk kucuk degil bde 25 26 falan her gittigimde esek gibi bakiyo okuz bi arkadasm cikiyor musunuz yoksa bu kadar bakmaya cesaret edemezdi dedi

...............suratlarının ıfadesı nasıl

şahane:))))

biz lisedeyken sınıftaki bazı arkadaşlar hocamız yoklama yaparken bile bile ı am hear demez ı am hiyar derdiDD
bu arada imzandaki sözün şahane..... çok beğendim.

Ya ben anlıyorum onun neden istemedigini iste icim icimi yiyo adim atiyim yine diye cok zormus ya

neden bu kadar ağlıyorsun canımcım?
yengeç burcumusun sen yoksa
boşver bu kadar ağlama, bu kadar kendini üzmene değmez bence bu konu, olsada olmasada.

Günaydın :))
çok erken Sör kesin uykunun en yoğun halindesindir.
Ben egzersize başlıyorum bugün.Yemeği de kesicem biraz.Zira iyicene çirkin bir vücudum oldu :26:

biz lisedeyken sınıftaki bazı arkadaşlar hocamız yoklama yaparken bile bile ı am hear demez ı am hiyar derdiDD
bu arada imzandaki sözün şahane..... çok beğendim.

:)) benim de bir anda aklıma geldi yazıverdim.

Saol canım,az çok kendimi gördüm o sözlerde

Yok abla kovayim :))
Ya cocuk ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum bilsem yoluma bakicam ama hareketleri kafami karistiriyo

Ya cocuk ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum bilsem yoluma bakicam ama hareketleri kafami karistiriyo

bin türlü insan var, bazen anlayamadığımız insanlarda olur hayatta.....
bence salıver ipin ucunu, isteyen adam gelir konuşur....
bazen en güzel cevap galeye almamaktır.

evet o saatte ben hayatta degıldım hadı bakalım azmını görelım bıtter, zaten bır alışkanlıga dönüşürse sürekli yaparsın
yoluna bakmana da engel oluyor yanı? bu cocuk sendne hoslanıyorsa kesın cıkma teklıf eder
demedı deme de, ne dersen de

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…