kadınlar kahvesi

öfff 10dkdır bi sıkıntı bastıydı bana, ne olduğunu anlayamamıştım, meğer içeri hamam gibi olmuş sıcaktanDD
bulunduğum kapısı kapalı odadan dışarı çıkınca farkettim yeni:)
içeri ikindi güneşi vurup kapıda kapalı olunca içerisi feci ısınmış
açtım şimdi kapıyı....

bırden yaz geldı valla bu yıl normal geçmedi mevsımler
fecı sıcak gercekten

bırden yaz geldı valla bu yıl normal geçmedi mevsımler
fecı sıcak gercekten

aynen canım.

şuan evde benim 2kuşumdan ayrı 2hayvan daha var
2komşumda tatile gitti, hayvanlarını gelene kadar bana emanet ettiler.
biri balık biride su kaplumbağası:)
balığı olanın birde igoanası var, o komşunun evinde, onada bakıyorum, o kafesinde duruyo, zaten üçünede yemeklerini vericem sadece başkada bişey yaptığım yok zaten.
igoanada marul yiyor, marulu yıkayıp doğrayıp kafese atıveriyorum komşunun evine gidip.
su kaplumbağası ne sempatik bir hayvanmış bayıldım gerçekten.... hayatımda ilk defa bir su kaplumbağasına bakıyorum. elleri ayakları çok sevimli, yüzüyor daireler çizerek:)))

bende eskıden su kaplumbagası vardı
yem verıyordum yemıyordu sankı sankı o yemler su da erıyıp gıdıyordu gıbıme gelıyordu hıcbır sey yemıyordu yaa anlamamıstım bır turlu
ıguana marul yıyormus demek

bu da yemiyor galiba:) demek hepsi aynı bunların, mesela balığa atıyorum hemen gelip yiyor, kaplumbağa yem atınca umursamıyor:)
havuzunun dibi kum gibi yemin renginde yeşil yeşil doldu, önce wcsi sandım ama değil galiba, galiba yumuşayıp eriyen yemleri galiba.
evet bana marul ver sadece dedi komşu, ama yanlış bilmiyorsam mesela havuç ve elmada yiyor igoana.
igoana bana göre bir hayvan değil yalnız, çok soğuk bir hayvan....:44:

acaba suda erımıs yemlerden mı faydalanıyorlar
olsun soğuk moğuk allahın igoanası ıste

evet o saatte ben hayatta degıldım hadı bakalım azmını görelım bıtter, zaten bır alışkanlıga dönüşürse sürekli yaparsın

azimsiz olmazz ben her şeyden yemeliyim duramam yoksa:) o yüzden sadece az az yemeğe çalışçam
sporu da sürdürürsem eyi olacak senin gibi olsaydım 45 kilo

Ne kadar iyi yapmışsın Meyra.Biz de giderken tatile kayınvalideye bırakırız papağanı
balıklara da yem makinesi takıyoruz,o yemliyor saatinde :)

ben sureklı 45 degılım ama 45-48 arası dolanıyorum işte bazen 50
50 nadır tabı

[video=youtube;fzty7IvvKmU]https://www.youtube.com/watch?v=fzty7IvvKmU&list=RDMT6I1GCFNkE&index=14[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…