sineğe resmen tokat attım yaa banamısın demiyo ne arsız bişeymiş
hadi benim işim gücüm yook zombilikden hoşlanıyom siz niye ayakdasınız hala ya
hadi benim işim gücüm yook zombilikden hoşlanıyom siz niye ayakdasınız hala ya
senin burcun ne fellik?
kronik ikizler canım :)
bütün özellikleri mevcut çift karakter,suratsız hazır cevap ama içine kapanık,gülerken ağlayabilen biriyim tişikkirlir...
def-olsize bilmeceDD
adım söylendiğinde ben yok olurum, ben neyim?
sineğe resmen tokat attım yaa banamısın demiyo ne arsız bişeymiş
Ayarsuzz😁😁😁size bilmeceDD
adım söylendiğinde ben yok olurum, ben neyim?
şu aynı anda birkaç kişiye cevap yazmayı bana da öğretin lutfen perişan oluyorum burda :18:
Sabah 5 kalktım çekim vardı ama uyayamıom tam zombi modundayımm 😩😩😩👀👀
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
ne çekimi vardı?
def-ol
Ayarsuzz😁😁😁
Foto makyözüm ☺️☺️
yanlıslıkla kıblemesın bızıyorum yapan kişinin sayfa altında beğeni butonu varya yıldız şeklinde onun yanında kötü içerik bildir var hah işte orda karşıya bak şimdi sağ köşeye en köşede tırnak işareti ve artı var oraya tıkla sonra aşa geç başkasının yazdığı yazının alt çizgisindede ondan var oraya tıkla en aşşa in konuya cevap ver e tıkla ozaman herkese yetişebilirsin hayırlı olsun şimdiden
aynı bende işte öyleyim kafayı yastığa gömsem saniyesinde uyuyacam amane geceden ne gunduzden mahrum olmak ıstıyorum
ve uykuyu da sevıyorum cok
yeni nesil sinekler öyle kardeş :)
acıktım efuuş ne yesek
yorum yapan kişinin sayfa altında beğeni butonu varya yıldız şeklinde onun yanında kötü içerik bildir var hah işte orda karşıya bak şimdi sağ köşeye en köşede tırnak işareti ve artı var oraya tıkla sonra aşa geç başkasının yazdığı yazının alt çizgisindede ondan var oraya tıkla en aşşa in konuya cevap ver e tıkla ozaman herkese yetişebilirsin hayırlı olsun şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?