karadenizliler kardeşim yerine gadoşum diyor ya çok hoşuma gidiyo bu kelime:)
gadoşum:)
öyle dudak mı var yahududakları öyle mi doğdu acaba yoksa silikonmu şayet silikonsa yemek yerken ısırsa meselam patlamıyomu yok eğer gerçekse niye öyle o başka sorum yok..
fellik bu arada avatarın çok dikkat celb edici ben burdakileri hep öyle anımsarımda senide bu avatarın gibi anımsamamı istermisin
Gadoşummu kada olmasın o bizde olede bn sevidigim için konuşuyorum yok rize çok görmüşlügüm yok☺️
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi...
dudakları öyle mi doğdu acaba yoksa silikonmu şayet silikonsa yemek yerken ısırsa meselam patlamıyomu yok eğer gerçekse niye öyle o başka sorum yok..
yaani napim bu saatte mumları alıp evde dönim mi yüksek yüksek tepeleree..hiç kız heycan arıyo gece gece
fellik bu arada avatarın çok dikkat celb edici ben burdakileri hep öyle anımsarımda senide bu avatarın gibi anımsamamı istermisin
gadoşummu onu karadenizlilermi diyo söylerken öle çıkıyo olmasın o ney yaa godoşum der gibi kardaşum derler ama genelde sen daha iyi bilirsin tabide
öyle dudak mı var yahu
şişirmişler ve yamuk azcık zatenfazla gelmıs slıkon
senı de suretsız olarak anmamızı ıster mısın
ne kadar cıddıye almıssın yahuben zaten öyle ipe sapa gelmez bi kaba sığmaz olmak için hayal edilemiyim diye avatar koymuyom daha kendime göre bi avatar bulamadım :) en son resmimi koyacam
ruh halı sureklı degısken oldugundanbizim yengeç nerelere gittiD
gadoşummu onu karadenizlilermi diyo söylerken öle çıkıyo olmasın o ney yaa godoşum der gibi kardaşum derler ama genelde sen daha iyi bilirsin tabide
öyle dudak mı var yahu
şişirmişler ve yamuk azcık zatenfazla gelmıs slıkon
o kadar kalın dudakta ne biçim yahu japon balığı gibi
senı de suretsız olarak anmamızı ıster mısın
tarzın bumu harbiden tiftik gibi o ne yaayaani napim bu saatte mumları alıp evde dönim mi yüksek yüksek tepeleree..
alah aşkına bir dönsene ben burda beklerim seni hadi la nolunnn :)))
tarzım bu :)
ayyyy güldürdün beni:)))))
yok ben karadenizli değilim.
ben zaten öyle ipe sapa gelmez bi kaba sığmaz olmak için hayal edilemiyim diye avatar koymuyom daha kendime göre bi avatar bulamadım :) en son resmimi koyacam
hahaaa aynısını düşünmüştüm :)
:))
(işte öğrendim artık üzerinizde uyguladımyalnız nerdeyse hepinizi şikayet ediyordum )
ruh halı sureklı degısken oldugundan
belkı bır yerlerde huzunlu şarkılar dınleyıp başrol oynuyordur
Eminmisin yapıcagına😡tarzın bumu harbiden tiftik gibi o ne yaa
ha iyii çünki gece 12 yi geçti diye iğrenç bi espri yapacamda
bence boş kalsın daha çok dikkat çeker ahahahahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?