- 13 Haziran 2011
- 12.766
- 7.926
- 448
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Şort giyiyorsun,ama mini eteğe laf etmeyen kocada sorun olduğunu düşünüyorsun.Nezih semtte oturmakla kafa yapısının alakası yok.Her erkek dönüp bakar zihinyetinden vazgeçin artık.Evet görmemiş çoğunluğu bakar.Ama ahlak yapısı olan,annesinde kardeşinde eşinde çevresinde gören hiçbir erkek,dönüpte bir kadına yiyecek gibi bakmaz.Veya eşi mini etek giyiyor diye bir erkeğin sevgisi sorgulanamaz.Mini eteğin şortun ölçüsü bellidri.Dozu diye birşey yok.Sen mini etek değil de kısa etek giyiyorsundur,şort derken bermuda giyiyorsundur fazlasına eşin izin vermiyordur saygı duyarım.Olabilir çok normal.Ama başkası giydiriyor diye de bir kalıba sokmak olmaz.
Uzun bacaklarima kimse bakmiyor cunku butun gözler sende bacim
He canim he..cok guzelsin harikasin.heheben kendımı bilirim sizinde bildiğiniz gbı......
bırde uzun eklemesı yapmasaydınız ıyıydı zira karsınızdada uzun bacak bırı var komık olmayın
Senin kocan bakiyor demek millete herkesi ayni saniyorsungıt arkadasım ya ahlak yapısı olan erkek bakmazmış....bakar ama yıyecek gbı bakmaz dıyelım....
ben herseyı gıyerım dozunu bılırım herseyın.ne demek dozu yok.....sıze göre dozu yok demek kı
Senin kocan bakiyor demek millete herkesi ayni saniyorsun
Herkes sana bakiyormuss gorelim guzelligini resim paylas Ole oturdugun yerden atma kuzummm...sen baktıramayan bır kadınsın , kocanda senı kıskanmıyor dıye benım esıme çamur atma....
Herkes sana bakiyormuss gorelim guzelligini resim paylas Ole oturdugun yerden atma kuzummm...
Sen paylasursanbeni bilen bilir ....burda resım paylaşmak kadar sacmalayacagımı sanmıyorsun herhalde.........
ama senın resım paylaşmana gerek yok ....yorumlarından anladım hiç koyma
Sen paylasursan paylasicam korkak kadinn..takke dustu sibelll...
Ben tas gibi hatunum her sekilde ispatlarim kendimi...gel tanisalim hodri meydan..kacma ama ..kendine guvensizsin bak belli.yasin benden büyük saygisizlik etnek istwmiyorum....kiskanmasina gerek yok zaten cunku herkes baksada benim sevdigim belli.kultur farki isteeyok sen paylaşma bence....
.bu arada ne düşünürsen düşün ben beni bilirim sen seni.....herkes bilir kendını....misal ben kıskanılmıyorum dıye konu açmıyorum....irdelemıyorum bunu
Ben tas gibi hatunum her sekilde ispatlarim kendimi...gel tanisalim hodri meydan..kacma ama ..kendine guvensizsin bak belli.yasin benden büyük saygisizlik etnek istwmiyorum....kiskanmasina gerek yok zaten cunku herkes baksada benim sevdigim belli.kultur farki istee
Feristah gibi hayal dunyasinda sibelimm
Benimki dekolteye aliskin bakmaz seninki bakiyor heralde surekli.ne derler kisi kendinden bilir isii.baska erkeklerde ayni saniyor adam ne yapsinn
Senin okudugunu anlayamama gibi problemin var.sitede mimliymissin kiskanclik konusunda....guzelim bak kimsin nesin bilmem .hayat tarzimi bilmeden yorum yapma.ben senin gibi kucuk bir dunyada yasamiyorum.erkek arkadasim kiskanc degil bunuda gururla söylüyorum..korkma yaklas bana..kivirma bebegim kivirmaakımbılır kımın resmını yollayacaksın bana.....uğraşamam....ama lıstemdekı herkes özel resımlerımı bilir sor istedıgıne...
kendıne guvenı olmayıp kıskanılmadıgı ıcın konuyu ırdeleyen adamın sevgısınden şüphe eden sensin yahu.........
ayrıca şuursuz konuları acıp duruyorsun istemedıgın yorum gelınce katlanamıyorsun.....
Senin okudugunu anlayamama gibi problemin var.sitede mimliymissin kiskanclik konusunda....guzelim bak kimsin nesin bilmem .hayat tarzimi bilmeden yorum yapma.ben senin gibi kucuk bir dunyada yasamiyorum.erkek arkadasim kiskanc degil bunuda gururla söylüyorum..korkma yaklas bana..kivirma bebegim kivirmaa
Sibel gittigin yeri karistiriyorsun amacin ne senin
Ayy pardon ben sizi bensibelim2 ile karıştırdım kusura bakmayın..nereyı karıştırmışım????????????
bır konu açıyosan gelecek yorumlara açık olacaksın her kım olursa olsun
Hihi ..kendi hayatina bak artik..kim mimliymiş.....yanlış yere bakmışsın küçük
daha evli bile degılmışsın...erkek arkadasın uzerındenmı konuşuyodun yanı.aman bende kabahat ki ergenlerle uğraşıyorum
Bu ne biçim bir konuşma tarzı.Oturduğun nezih semtte mi öğrendin bunları.Sen kendinle çelişiyorsun.Hem mini etek giyerse kocasında sorun var diyorsun (zihinyete bak) hem hepsini giyiyorum dyorsun.Sen hem mini hem şort giyip hangi dozdan bahsediyorsun.gıt arkadasım ya ahlak yapısı olan erkek bakmazmış....bakar ama yıyecek gbı bakmaz dıyelım....
ben herseyı gıyerım dozunu bılırım herseyın.ne demek dozu yok.....sıze göre dozu yok demek kı
Bu ne biçim bir konuşma tarzı.Oturduğun nezih semtte mi öğrendin bunları.Sen kendinle çelişiyorsun.Hem mini etek giyerse kocasında sorun var diyorsun (zihinyete bak) hem hepsini giyiyorum dyorsun.Sen hem mini hem şort giyip hangi dozdan bahsediyorsun.
Evet güzelim ahlak yapısı olan erkek bakmaz.Dünya kadar mini giyen şort giyen dekolte giyen insan var.Sen ve sizin gibilerin düşünce yapısı yüzünden başka bir kalıba sokuyorsunuz insnaları.Kendi küçük dünyanızdaki erkkeler gibi sanıyorsunuz herkesi.Gerçekten hala bunları aşamamış bir toplum var şu dünyada ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?