- 27 Şubat 2013
- 6.232
- 15.039
- 498
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Kıskanmak illa bir kadından veya bir erkenden kıskanmak değildir ki guvenle alakası olsun. Ben sevgilimin veya eşimin başkalarıyla vakit geçirmesini eğer çok aşırıysa kıskanırım zamanının çoğunu bana ayırmasını isterim. Bir erkek eşini başka bir erkekten kıskanırsa bu eşine güvenmediğini göstermez ki. Diğer erkeğe güvenmiyordur çevredeki bakışlara güvenmiyordur. Eşini kimseyle paylaşmak istemiyordur. Dışarda adamın teki size baksa dursa eşiniz kıskansa bu size güvenmediğini mi gösterir?Benim gitmez...bana guvenmedigini dusunurum..
Sen aldatilmissin belli...guvenin zedelenmis...yetersiz hissediyorsun.herkes aldatilir diyerek icini rahatlatmaya devam ett...Beğenilen kadın aldatılır zaten
Erkeklerin acizliği bu
Sen kendini kandır dur
Sen aldatilmissin belli...guvenin zedelenmis...yetersiz hissediyorsun.herkes aldatilir diyerek icini rahatlatmaya devam ett...Beğenilen kadın aldatılır zaten
Erkeklerin acizliği bu
Sen kendini kandır dur
Benim ona bakmayacagimi bildigi icin sallamaz..herkes herkese bakiyor disarda...ayrica sen bakmazsan gormezsin bakildigini dimi..Kıskanmak illa bir kadından veya bir erkenden kıskanmak değildir ki guvenle alakası olsun. Ben sevgilimin veya eşimin başkalarıyla vakit geçirmesini eğer çok aşırıysa kıskanırım zamanının çoğunu bana ayırmasını isterim. Bir erkek eşini başka bir erkekten kıskanırsa bu eşine güvenmediğini göstermez ki. Diğer erkeğe güvenmiyordur çevredeki bakışlara güvenmiyordur. Eşini kimseyle paylaşmak istemiyordur. Dışarda adamın teki size baksa dursa eşiniz kıskansa bu size güvenmediğini mi gösterir?
Olaya tamamen başka bir yerden bakmışsınız :) Ben anlatıyorum çünkü yarın-öbür gün bir yerde bu çocukla karşılaşabiliriz, saçma sapan bir iş yapabilir, telefonla ulaşmaya çalışabilir, yoluma çıkabilir. Tabii böyle olacağını düşündüğüm için değil ama bunlar hep ihtimal dahilinde. Bir gün saçma sapan bir sebeple öğrenip benim ona söylemememe kızacağına baştan bilmesi en iyisi. Ki diyorum ya, yetersiz hissetmek, perde arkasına kapatmak gibi şeyler olamaz bizim ilişkimizde :) Öyle bir manyakla birlikte değilim, neyse ki :)Neden sevgilinize anlatıyorsunuz ki? Adamı rahatlıkla başınızdan atabileceğiniz halde, bunu sevgilinize anlatmanız hatalı. Sevgiliniz kendini yetersiz hissedip kıskanacak ve bunu önlemeye çalışacak doğal olarak. Siz size yapılan her flörtü ona anlatırsanız, sevgiliniz siz kendinizi koruyamadığınız için sizi ev hapsine alıp, perde bile açtırmayabilir. Benceo size anlatıp dursa, şu kız bana asıldı, bu kız beni face'ten ekledi dese, sizin de kendinize güveniniz kaybolur. Mutsuzluğu kıskançlık sanırsınız sonra.
Ben bakarım demedim ki. Erkek bakar ve gorurse eşine bakıldığını. Yazdıklarımı algılayamama sorununuz var, farklı anlamlara getiriyorsunuz.Sen aldatilmissin belli...guvenin zedelenmis...yetersiz hissediyorsun.herkes aldatilir diyerek icini rahatlatmaya devam ett...
Benim ona bakmayacagimi bildigi icin sallamaz..herkes herkese bakiyor disarda...ayrica sen bakmazsan gormezsin bakildigini dimi..
Ne güzel işte size güveniyor, kendine de güveniyor demek ki. Özgüvenli insan gibisi var mı. (Laf aramızda son kısmı yanlış anlamışım, kusura bakma şekerimOlaya tamamen başka bir yerden bakmışsınız :) Ben anlatıyorum çünkü yarın-öbür gün bir yerde bu çocukla karşılaşabiliriz, saçma sapan bir iş yapabilir, telefonla ulaşmaya çalışabilir, yoluma çıkabilir. Tabii böyle olacağını düşündüğüm için değil ama bunlar hep ihtimal dahilinde. Bir gün saçma sapan bir sebeple öğrenip benim ona söylemememe kızacağına baştan bilmesi en iyisi. Ki diyorum ya, yetersiz hissetmek, perde arkasına kapatmak gibi şeyler olamaz bizim ilişkimizde :) Öyle bir manyakla birlikte değilim, neyse ki :)
Yani ben aslında "Beni kıskanmıyor, yoksa beni sevmiyor mu" anlamında yazmamıştım :)
Estağfurullah, çok teşekkürler :)Ne güzel işte size güveniyor, kendine de güveniyor demek ki. Özgüvenli insan gibisi var mı. (Laf aramızda son kısmı yanlış anlamışım, kusura bakma şekerim)
Sen aldatilmissin belli...guvenin zedelenmis...yetersiz hissediyorsun.herkes aldatilir diyerek icini rahatlatmaya devam ett...
Adam mutluysa aldatmaz..bide karektersuz capkindir o zaman da aldatir..ama aldatmak normal bir davranış degildir..ama sende haklisin icini sogutmak icin kendini kandirmaya devamm...her guzel kadin aldatiliyor hihi evett..
Uff kim bakicak yaa yaninda erkek olana...abartmayinn...kimsenin baktigi yok havaya giriyorsunuz...cok mu guzelsin sana bakiyorlar.sen bakmazsan kimse sana bakmazBen bakarım demedim ki. Erkek bakar ve gorurse eşine bakıldığını. Yazdıklarımı algılayamama sorununuz var, farklı anlamlara getiriyorsunuz.
Ne diyirsun sen yaa....biz hayvan degiliz.bizim duygularimiz ve dusuncelerimiz var.aklimiz var...Aldatmaya genetik açıdan bakarsan normaldir, ahlaki açıdan anormal yapan bizleriz. Evrimsel çeşitlilik sebebiyle insanlar demeyeyim tüm canlılar çok eşten üreyecek şekilde evrimleşmiştir. Aldatılmadım başında söyleyeyim :) ama mutlu olan insan da aldatır. Kimisi genlerine galip gelir ahlakı ağır basar kimisi teslim olur.
Ne diyirsun sen yaa....biz hayvan degiliz.bizim duygularimiz ve dusuncelerimiz var.aklimiz var...
Aldatilmak normal birsey degil.o zaman kadinda aldatsin yani...lutfen aldatilmayi sole suslu bilimsel seylerle aklamaya calismayin...aldatilin oturun ama kimsenin hayatina iftira atmayinn
Ne diyirsun sen yaa....biz hayvan degiliz.bizim duygularimiz ve dusuncelerimiz var.aklimiz var...Aldatmaya genetik açıdan bakarsan normaldir, ahlaki açıdan anormal yapan bizleriz. Evrimsel çeşitlilik sebebiyle insanlar demeyeyim tüm canlılar çok eşten üreyecek şekilde evrimleşmiştir. Aldatılmadım başında söyleyeyim :) ama mutlu olan insan da aldatır. Kimisi genlerine galip gelir ahlakı ağır basar kimisi teslim olur.
Hangi bilimsel calisma.kendin uydurup sonra bilimsel calisma diye one surme...kimin piskolojik sorunlarinin oldugu su yorumundan belli.takmissin bana nedensw .ben seni tanıyamadım sekerim hadi bakalım isine...git aldat aldatil .mutlu mutlu yasa..Yazdığım şeyi düzgün oku terbiyesizleşmenin lüzumu yok, bilimsel bi çalışmanın sonucunu yazdım kanıtlanmış şeye iftira demek cehaletni gösterir. Ben zaten senin dediğini başında dedim evet bizi düşüncemiz irademiz ahlaki açıdan engeller. Aldatılmayı neden aklayayım ben lütfen psikolojik sıkıntılarını abes yorumlarında etrafa dökme
Uzun da giyiyorum,mini de giyiyorum,bikini de giyiyorum,şortta giyiyorum,sırtı açık bir abiye elbise,degaje bir bluzde giyiyorum.Eşimin 6 yıllık evliliğimiz boyunca ne sevgisinden,ne ahlakından,ne evliliğimize saygısından,ne kocalık vazifelerinden,ne sahiplenmesinden gram şüphe etmedim.Ortada büyük bir sorun da yok.Mini etek giyene öküz gibi bakmayan insanlar da var.Bu biraz çevreyle,yetişme tarzıyla,bakış açısıyla,göz alışkanlığıyla da alakalı.
Yada herkesin sana baktigini saniyorsun mini giyince...o dedıklerınızın hepsını bende gıyıyorum ama dozunu biliyorum.bilmezsem zaten esım mudahele eder etmezse zaten dedıgım gbı ortada bı sorun vardır
giydiğimde dönüp bakmayacak erkekte tanımıyorum.ki çokda nezih bir semtte oturmama rağmen
Aldatmaya genetik açıdan bakarsan normaldir, ahlaki açıdan anormal yapan bizleriz. Evrimsel çeşitlilik sebebiyle insanlar demeyeyim tüm canlılar çok eşten üreyecek şekilde evrimleşmiştir. Aldatılmadım başında söyleyeyim :) ama mutlu olan insan da aldatır. Kimisi genlerine galip gelir ahlakı ağır basar kimisi teslim olur.
Hiç dışarı çıkmamışsınız sanırım, bazı ortamlar vardır yanınızda milyon erkek olsa dahi bakarlar, ben bana bakıyorlar da demedim. Okuma ve algılama problemi olan insanlarla da çok fazla tartışmaya giremem teşekkürler..Uff kim bakicak yaa yaninda erkek olana...abartmayinn...kimsenin baktigi yok havaya giriyorsunuz...cok mu guzelsin sana bakiyorlar.sen bakmazsan kimse sana bakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?