kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

Benim gitmez...bana guvenmedigini dusunurum..
Kıskanmak illa bir kadından veya bir erkenden kıskanmak değildir ki guvenle alakası olsun. Ben sevgilimin veya eşimin başkalarıyla vakit geçirmesini eğer çok aşırıysa kıskanırım zamanının çoğunu bana ayırmasını isterim. Bir erkek eşini başka bir erkekten kıskanırsa bu eşine güvenmediğini göstermez ki. Diğer erkeğe güvenmiyordur çevredeki bakışlara güvenmiyordur. Eşini kimseyle paylaşmak istemiyordur. Dışarda adamın teki size baksa dursa eşiniz kıskansa bu size güvenmediğini mi gösterir?

Beğenilen kadın aldatılır zaten
Erkeklerin acizliği bu
Sen kendini kandır dur
Sen aldatilmissin belli...guvenin zedelenmis...yetersiz hissediyorsun.herkes aldatilir diyerek icini rahatlatmaya devam ett...
Adam mutluysa aldatmaz..bide karektersuz capkindir o zaman da aldatir..ama aldatmak normal bir davranış degildir..ama sende haklisin icini sogutmak icin kendini kandirmaya devamm...her guzel kadin aldatiliyor hihi evett..

Beğenilen kadın aldatılır zaten
Erkeklerin acizliği bu
Sen kendini kandır dur
Sen aldatilmissin belli...guvenin zedelenmis...yetersiz hissediyorsun.herkes aldatilir diyerek icini rahatlatmaya devam ett...
Benim ona bakmayacagimi bildigi icin sallamaz..herkes herkese bakiyor disarda...ayrica sen bakmazsan gormezsin bakildigini dimi..

Olaya tamamen başka bir yerden bakmışsınız :) Ben anlatıyorum çünkü yarın-öbür gün bir yerde bu çocukla karşılaşabiliriz, saçma sapan bir iş yapabilir, telefonla ulaşmaya çalışabilir, yoluma çıkabilir. Tabii böyle olacağını düşündüğüm için değil ama bunlar hep ihtimal dahilinde. Bir gün saçma sapan bir sebeple öğrenip benim ona söylemememe kızacağına baştan bilmesi en iyisi. Ki diyorum ya, yetersiz hissetmek, perde arkasına kapatmak gibi şeyler olamaz bizim ilişkimizde :) Öyle bir manyakla birlikte değilim, neyse ki :)

Yani ben aslında "Beni kıskanmıyor, yoksa beni sevmiyor mu" anlamında yazmamıştım :)

Ne alaka yav
Karışmasın zaten kocası ne giydiğine
Ben düşünmüyorum kıskanılınca bunalıyorum hatta

Ben bakarım demedim ki. Erkek bakar ve gorurse eşine bakıldığını. Yazdıklarımı algılayamama sorununuz var, farklı anlamlara getiriyorsunuz.

Ne güzel işte size güveniyor, kendine de güveniyor demek ki. Özgüvenli insan gibisi var mı. (Laf aramızda son kısmı yanlış anlamışım, kusura bakma şekerim )

Aldatmaya genetik açıdan bakarsan normaldir, ahlaki açıdan anormal yapan bizleriz. Evrimsel çeşitlilik sebebiyle insanlar demeyeyim tüm canlılar çok eşten üreyecek şekilde evrimleşmiştir. Aldatılmadım başında söyleyeyim :) ama mutlu olan insan da aldatır. Kimisi genlerine galip gelir ahlakı ağır basar kimisi teslim olur.

Ben bakarım demedim ki. Erkek bakar ve gorurse eşine bakıldığını. Yazdıklarımı algılayamama sorununuz var, farklı anlamlara getiriyorsunuz.
Uff kim bakicak yaa yaninda erkek olana...abartmayinn...kimsenin baktigi yok havaya giriyorsunuz...cok mu guzelsin sana bakiyorlar.sen bakmazsan kimse sana bakmaz

Ne diyirsun sen yaa....biz hayvan degiliz.bizim duygularimiz ve dusuncelerimiz var.aklimiz var...
Aldatilmak normal birsey degil.o zaman kadinda aldatsin yani...lutfen aldatilmayi sole suslu bilimsel seylerle aklamaya calismayin...aldatilin oturun ama kimsenin hayatina iftira atmayinn

Yazdığım şeyi düzgün oku terbiyesizleşmenin lüzumu yok, bilimsel bi çalışmanın sonucunu yazdım kanıtlanmış şeye iftira demek cehaletni gösterir. Ben zaten senin dediğini başında dedim evet bizi düşüncemiz irademiz ahlaki açıdan engeller. Aldatılmayı neden aklayayım ben lütfen psikolojik sıkıntılarını abes yorumlarında etrafa dökme

Ne diyirsun sen yaa....biz hayvan degiliz.bizim duygularimiz ve dusuncelerimiz var.aklimiz var...
Aldatilmak normal birsey degil.o zaman kadinda aldatsin yani...lutfen aldatilmayi sole suslu bilimsel seylerle aklamaya calismayin...aldatilin oturun ama kimsenin hayatina iftira atmayinn
Hangi bilimsel calisma.kendin uydurup sonra bilimsel calisma diye one surme...kimin piskolojik sorunlarinin oldugu su yorumundan belli.takmissin bana nedensw .ben seni tanıyamadım sekerim hadi bakalım isine...git aldat aldatil .mutlu mutlu yasa..

o dedıklerınızın hepsını bende gıyıyorum ama dozunu biliyorum.bilmezsem zaten esım mudahele eder etmezse zaten dedıgım gbı ortada bı sorun vardır
giydiğimde dönüp bakmayacak erkekte tanımıyorum.ki çokda nezih bir semtte oturmama rağmen

Yada herkesin sana baktigini saniyorsun mini giyince...

yegenden kıskanmak ne yahu
bence bu kıskançlık degil hastalık
genelde niyeyse kadınlar kıskançlık =sevgi diye düşünüyor özellikle sevgiliyken evlenince degişiyor durum

Kiskancligin sevgiyle hic bir ilgisi yok bence. rahatsız edici. Bu yasima kadar nasil davranildigini giyinildigini bilmiyor muyum ki pat diye hayatima giren adam ogretecek. !

Eger manevi degerlerinden dolayi karisiyorsa ve beni nezaketle uyariyorsa benimde degerlerime uyuyorsa uyarim.

Manevi degerlerden dolayi uyaran adamda gozune diline hakim olur. Allah tan korkar. Gozu orda burda ama akli benim acilan yerlerimi kapatmakta, bunun adi da sevgi !, peh..

Lakin insanoğlu sadece genlerden ibaret değildir.
Bizi hayvanlardan ayıran özellik te budur.
Bu anlamda o bilimsel teoriler insan söz konusu olduğunda %90 çürüyor.

Uff kim bakicak yaa yaninda erkek olana...abartmayinn...kimsenin baktigi yok havaya giriyorsunuz...cok mu guzelsin sana bakiyorlar.sen bakmazsan kimse sana bakmaz
Hiç dışarı çıkmamışsınız sanırım, bazı ortamlar vardır yanınızda milyon erkek olsa dahi bakarlar, ben bana bakıyorlar da demedim. Okuma ve algılama problemi olan insanlarla da çok fazla tartışmaya giremem teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…