- 18 Eylül 2014
- 2.012
- 993
- 163
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Benim ortamimda bakmazlar.ayrica sende bakmazsan kimse sana bakmaz.kapalilsrin oturdugu bir yerde oturuyorsan bakarlar onlarda begendigi icin degil ayipladigi icin.acikcasi umrumda degil..bszi kadinlarda kendilerine bakildigini zanneder en tehlikelisi...Hiç dışarı çıkmamışsınız sanırım, bazı ortamlar vardır yanınızda milyon erkek olsa dahi bakarlar, ben bana bakıyorlar da demedim. Okuma ve algılama problemi olan insanlarla da çok fazla tartışmaya giremem teşekkürler..
Benim ortamimda bakmazlar.ayrica sende bakmazsan kimse sana bakmaz.kapalilsrin oturdugu bir yerde oturuyorsan bakarlar onlarda begendigi icin degil ayipladigi icin.acikcasi umrumda degil..bszi kadinlarda kendilerine bakildigini zanneder en tehlikelisi...Hiç dışarı çıkmamışsınız sanırım, bazı ortamlar vardır yanınızda milyon erkek olsa dahi bakarlar, ben bana bakıyorlar da demedim. Okuma ve algılama problemi olan insanlarla da çok fazla tartışmaya giremem teşekkürler..
Oyle bir bilimsel kanitlanmis bir sey yok..onlar tez sadece..her bilimadami birsey iddia ediyor.bir tez duyanda gelip o tezi savunuyor .bilimsel diyor guya kanıtlıyor...herkes birsey atiyir ortaya inanirsak hepsine..aksine insanlar tek eslilige programli bence..sadece erkekler ulkemizde rahat olduklari icin aldatmaya daga meyilli okadar...Lakin insanoğlu sadece genlerden ibaret değildir.
Bizi hayvanlardan ayıran özellik te budur.
Bu anlamda o bilimsel teoriler insan söz konusu olduğunda %90 çürüyor.
Kapalılar ile ne alakası var? Ben her ortamda bulunmuş bir insanım, gayet muhafazakar bir kesimde oturuyorum ama burdaki erkeklerin bu zamana kadar bana baktıklarını görmedim. Ve üniversite dönemimde her ortama girdim, hala da her ortama giriyorum erkeklerin özgüvenleri o kadar yüksek ki yanında sevgilisi olan kızlara kadınlara öyle bir bakıyorlar ki. Hatta bakmayı geçtim laf atıyorlar. Siz sadece kendi ortamınızda dönüp durduğunuzdan karşılaşmamışsınız. Ve kalkmış burda genelleme yapıyorsunuz bence ayıplanacak durumda olan sizsiniz. Kapalılar bakarmış ayıplarmış. İnsanları açık kapalı şöyle böyle diye ayıran kişilerden nefret ederim. Buzamana kadar sizinle muhattap olduğum için utandım kendimden.Benim ortamimda bakmazlar.ayrica sende bakmazsan kimse sana bakmaz.kapalilsrin oturdugu bir yerde oturuyorsan bakarlar onlarda begendigi icin degil ayipladigi icin.acikcasi umrumda degil..bszi kadinlarda kendilerine bakildigini zanneder en tehlikelisi...
Komplekliisin belli.ben kapali diye kimseyi ayirmadim.ama aciklari asagilayanlar cok var..guzelim kompekslerini baska yerde asmayi dene...benim konuma yazip bana hakaret etme ...muhattab olmak zorunda degilsin ...ok?Kapalılar ile ne alakası var? Ben her ortamda bulunmuş bir insanım, gayet muhafazakar bir kesimde oturuyorum ama burdaki erkeklerin bu zamana kadar bana baktıklarını görmedim. Ve üniversite dönemimde her ortama girdim, hala da her ortama giriyorum erkeklerin özgüvenleri o kadar yüksek ki yanında sevgilisi olan kızlara kadınlara öyle bir bakıyorlar ki. Hatta bakmayı geçtim laf atıyorlar. Siz sadece kendi ortamınızda dönüp durduğunuzdan karşılaşmamışsınız. Ve kalkmış burda genelleme yapıyorsunuz bence ayıplanacak durumda olan sizsiniz. Kapalılar bakarmış ayıplarmış. İnsanları açık kapalı şöyle böyle diye ayıran kişilerden nefret ederim. Buzamana kadar sizinle muhattap olduğum için utandım kendimden.
Evet..baski yapanlar yok mu?herkes demedim..yeni bir tartisma çıkmasın aman..Kapalilar mi ayipladigi icin bakar ? LCumlenizi tam idrak edemedim.
Kompleksli falan değilim, kapalıların oturduğu yerde oturuyorsanız bakarlar dediniz. Direk ayırmadır bu zaten. Açıklaması yoktur yani. Gayet genelleme yapmış oluyorsunuz o deyimle.Komplekliisin belli.ben kapali diye kimseyi ayirmadim.ama aciklari asagilayanlar cok var..guzelim kompekslerini baska yerde asmayi dene...benim konuma yazip bana hakaret etme ...muhattab olmak zorunda degilsin ...ok?
Evet garipsiyorlar bu yalan degil...bende bir donem oyle bir semtte oturdum...arkamdan demedikleri kalmiyordu..butun herkes degil ama onenli bir bölümü mini etek dekolte gibi seyleri kaldiramiyor.Kompleksli falan değilim, kapalıların oturduğu yerde oturuyorsanız bakarlar dediniz. Direk ayırmadır bu zaten. Açıklaması yoktur yani. Gayet genelleme yapmış oluyorsunuz o deyimle.
Evet..baski yapanlar yok mu?herkes demedim..yeni bir tartisma çıkmasın aman..
Hayir ..kimse kimseye bakmaz degil.herkes herkese bakar ama sana bakilmasi umrunda değilse zaten cevrenle ilgili degilsen kimse sıkıntı yaratmaz dedim...yaninda erkek olanada bakiyor laf stiyorlar demis.apaci tipler serseriler yapar anca..yada dedim kapali bir semttir yadirgadiklari icin bakabilirler dedim.bunun hicbir yerinde ayrimcilik yok.ben carsafli kadinlarin haklarinida savunurum yeri gelir.kapalids arkadaslarim var bir suru...Tartismaya acik yazarsaniz tartisma elbet cikar. Konunuz erkeklerden tarafindan kiskanilan kadinin sevildigini sanmasi, kisilerde buna istinaden kiskanclikla ilgili yazmislar fakat siz "kimse kimseye bakmaz kapalilar haric " diyorsunuz. Mantiginizi idrak etmek güç.
Basi örtülü, basi aciga, basi acik basi kapalilara tepki verebiliyor., baski yapabiliyor. Tek tarafli degil. Bu da genelde alt yapisini oturtmamis kisiler arasinda olur.
Evet ben de ahlak kavramından bahsetmiştim zaten.Lakin insanoğlu sadece genlerden ibaret değildir.
Bizi hayvanlardan ayıran özellik te budur.
Bu anlamda o bilimsel teoriler insan söz konusu olduğunda %90 çürüyor.
Yada herkesin sana baktigini saniyorsun mini giyince...
Uzun bacaklarima kimse bakmiyor cunku butun gözler sende bacimınsanın kendını bilmesi guzel birşey.....bırgun sızede bakılırsa anlarsınız
Şort giyiyorsun,ama mini eteğe laf etmeyen kocada sorun olduğunu düşünüyorsun.Nezih semtte oturmakla kafa yapısının alakası yok.Her erkek dönüp bakar zihinyetinden vazgeçin artık.Evet görmemiş çoğunluğu bakar.Ama ahlak yapısı olan,annesinde kardeşinde eşinde çevresinde gören hiçbir erkek,dönüpte bir kadına yiyecek gibi bakmaz.Veya eşi mini etek giyiyor diye bir erkeğin sevgisi sorgulanamaz.Mini eteğin şortun ölçüsü bellidri.Dozu diye birşey yok.Sen mini etek değil de kısa etek giyiyorsundur,şort derken bermuda giyiyorsundur fazlasına eşin izin vermiyordur saygı duyarım.Olabilir çok normal.Ama başkası giydiriyor diye de bir kalıba sokmak olmaz.o dedıklerınızın hepsını bende gıyıyorum ama dozunu biliyorum.bilmezsem zaten esım mudahele eder etmezse zaten dedıgım gbı ortada bı sorun vardır
giydiğimde dönüp bakmayacak erkekte tanımıyorum.ki çokda nezih bir semtte oturmama rağmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?