- 21 Ağustos 2011
- 853
- 485
- 358
- Konu Sahibi zerrinsakli
-
Gayet normal bir hayatımız var eşim bana bende eşime güveniyorum ama kıskançlık olmalı seven kıskanıreşinizin sizi kıskanacağı anormal bir şeyler var o zaman hayatınızda.
yoksa kıskanma hissi nasıl oluşur?
Sabiplenmek denince bana "sahip-köle" gibi geliyor..Bence eşya sahiplenme anlamında değil.
Ha bazı maço, kro tipler kadını malı olarak görür onlar dilimizin esnemesi gibi "sahiplenmeyi" farklı yöne çektirirler. Ama sen de eşini sahiplenmiyor musun?
Sahiplenmek yasak koymak değildir ki?
Dışarıda o üşürken içeri gidip üstüne bir hırka getiriyorsan onu sahipleniyorsundur, onu önemsiyorsundur..
Beni gibi düşünmenizi istemiyorum zaten. Sadece kendi düşündüğümü söyledim; siz buradan benim ilişkiden beklentim birinin eşyası olmaktır çıkarımını mı yaptınız? Yurt dışına giderken bile ailemden izin almayan bir insanım...neyse..Sahiplenme ne demek?bana sevgilim buraya gitme o arkadasinla konusma diyemez.bende demem diyemem zaten.kocaman insanlariz.herkes sizin gibi dusunmez.ben esya degilim evet sahibimde olamaz kimse
sana gitme etme diye ambargo koyuyorsa seçme o adamı o zaman. herkes aynı değil emin ol.O verdigin ornekle sahiplenmrnin hic ilgisi yok.insan sevdigini düşünür onu korur tabi hos ben normal bir arkadasim bile olsa ustunu orterim o ayri
Seven kiskanir diye birseyi kabul etmiyorum.dunya sizin ustunuze donmuyor ki.ben guven eksikligi var diye dusunurum esim beni kiskansaDiğer erkeklerin benim hakkımdaki düşüncelerini bilemem ama eşimin kıskanması hoşuma gidiyor bende bir toplumda eşimi kıskanıyorum bu güven eksikliği değil seven kıskanır sahiplenen kıskanır bu benim düşüncem
Sabiplenmek denince bana "sahip-köle" gibi geliyor..
Önemsemek daha doğru bir kelime geldi sen yazınca..
Sahiplenmek yerine önemsemek denilsin bence...
Dışarıda üşüyorsa hırkasını kendisi almalı..
Ailenden izin almazsin ama sevgilinden alirsin.izin ne ayrica mudur mu bu adamlar..Beni gibi düşünmenizi istemiyorum zaten. Sadece kendi düşündüğümü söyledim; siz buradan benim ilişkiden beklentim birinin eşyası olmaktır çıkarımını mı yaptınız? Yurt dışına giderken bile ailemden izin almayan bir insanım...neyse..
Yoo evlenicem ..kafa yapimda biri var hayatimda...O zaman evlenmemeni tavsiye ederim.
Olur, tamam :)Ailenden izin almazsin ama sevgilinden alirsin.izin ne ayrica mudur mu bu adamlar..
Neden sonuç ilişkisindedir her şey.Gayet normal bir hayatımız var eşim bana bende eşime güveniyorum ama kıskançlık olmalı seven kıskanır
O zaman ne mutlu sana işte.Yoo evlenicem ..kafa yapimda biri var hayatimda...
Sahiplenmek kelimesi cidden itici geliyor bana..Canım ne alakası var ya...Kelimeye yüklediğimiz farklı anlamdan olsa gerek. Ben senden de büyük ve yalnız yaşayan bir insanım. Sahiplenmekten benim anladığım, biri için tüm diğer insanlara olduğunda özel, yakın olmak, yoksa onun senin efendin olması değil.
Bence kiskanilmak sole dusunuluyor.bu adam beni kiskaniyor demek benim giderim var aa demek begenilirim baskasi tarafindan diye dusunuldugu icin insanlarin hosuna gidiyor..Olur, tamam :)
Hayır öyle birşey söylemedim ben örnek vereyim eşim kick boks antrnörü bir antranör bayan foto çekilmiş maç esnasında eşimde yanında gibi duruyor ama maç devam ediyor eşimin suçu yok ve kadın bunu face koymuş ben kaldırttım :)Peki bir yere gittiniz diyelim.
Hemen birbirinizi kıskanmaya mı başlıyorsunuz?
Yani nasıl tetikleniyor bu duygu? Onu anlamaya çalışıyorum.
Sorun var demedim..sadece konu actim.tartisalim insan piskolojisini diye kiskanmakla ilgili...yoksa hayatimdaki erkekle ilgili sorun yok.o zaten kiskanmayida kiskanilmayida sevmez.kac yillik dostum en basta...herseyimi bilir guvebir bana..eski sevgililerimi bile bilir.O zaman ne mutlu sana işte.
Ben sorun göremedim..
Banada itici geliyor.sahip olma ait olma gibi kelimeler...sanki esyadan bahsediliyormus gibi geliyor..Sahiplenmek kelimesi cidden itici geliyor bana..
Benipek'in yazdığı önemsemek kelimesi daha hoşuma gitti..
Sahiplenmek yerine önemsenmek olsun.
Eşin işini değiştirmeli o zaman bunu kıskançlık nedeni yapıyorsan.Hayır öyle birşey söylemedim ben örnek vereyim eşim kick boks antrnörü bir antranör bayan foto çekilmiş maç esnasında eşimde yanında gibi duruyor ama maç devam ediyor eşimin suçu yok ve kadın bunu face koymuş ben kaldırttım :)
O zaman konu sadece kıskanmakla alakalı değil. Bir ilişkide sahiplenmek ve kıskanmak desek daha doğru olur.Sorun var demedim..sadece konu actim.tartisalim insan piskolojisini diye kiskanmakla ilgili...yoksa hayatimdaki erkekle ilgili sorun yok.o zaten kiskanmayida kiskanilmayida sevmez.kac yillik dostum en basta...herseyimi bilir guvebir bana..eski sevgililerimi bile bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?