kadinlar kiskanildiginda sevildigini neden dusunur?

Sabiplenmek denince bana "sahip-köle" gibi geliyor..
Önemsemek daha doğru bir kelime geldi sen yazınca..
Sahiplenmek yerine önemsemek denilsin bence...
Dışarıda üşüyorsa hırkasını kendisi almalı..

Sahiplenme ne demek?bana sevgilim buraya gitme o arkadasinla konusma diyemez.bende demem diyemem zaten.kocaman insanlariz.herkes sizin gibi dusunmez.ben esya degilim evet sahibimde olamaz kimse
Beni gibi düşünmenizi istemiyorum zaten. Sadece kendi düşündüğümü söyledim; siz buradan benim ilişkiden beklentim birinin eşyası olmaktır çıkarımını mı yaptınız? Yurt dışına giderken bile ailemden izin almayan bir insanım...neyse..

O verdigin ornekle sahiplenmrnin hic ilgisi yok.insan sevdigini düşünür onu korur tabi hos ben normal bir arkadasim bile olsa ustunu orterim o ayri
sana gitme etme diye ambargo koyuyorsa seçme o adamı o zaman. herkes aynı değil emin ol.

Seven kiskanir diye birseyi kabul etmiyorum.dunya sizin ustunuze donmuyor ki.ben guven eksikligi var diye dusunurum esim beni kiskansa

Ailenden izin almazsin ama sevgilinden alirsin.izin ne ayrica mudur mu bu adamlar..

Sahiplenmek kelimesi cidden itici geliyor bana..
Benipek'in yazdığı önemsemek kelimesi daha hoşuma gitti..
Sahiplenmek yerine önemsenmek olsun.

Peki bir yere gittiniz diyelim.
Hemen birbirinizi kıskanmaya mı başlıyorsunuz?
Yani nasıl tetikleniyor bu duygu? Onu anlamaya çalışıyorum.
Hayır öyle birşey söylemedim ben örnek vereyim eşim kick boks antrnörü bir antranör bayan foto çekilmiş maç esnasında eşimde yanında gibi duruyor ama maç devam ediyor eşimin suçu yok ve kadın bunu face koymuş ben kaldırttım :)

O zaman ne mutlu sana işte.

Ben sorun göremedim..
Sorun var demedim..sadece konu actim.tartisalim insan piskolojisini diye kiskanmakla ilgili...yoksa hayatimdaki erkekle ilgili sorun yok.o zaten kiskanmayida kiskanilmayida sevmez.kac yillik dostum en basta...herseyimi bilir guvebir bana..eski sevgililerimi bile bilir.

Herkesin kendi tarzı tabi. Hayatında kendine uygun biri mutlaka da vardır.

Benim evlilik anlayışım ki ilişkilerimde de böyleydi. Şimdiye kadar eşim dahil kimseyi nedensiz kıskanmadım. Eşim de kendini bilen biri o da beni kıskanmaz. Ama gidip geleceğimiz yerleri evlenmeden önce de haber verirdik. Hatta yemekli iş toplantılarında fikrini alırdım, bu izin almak anlamında değil.

Eşim de şimdi iş yerinde ani bir yemek oldu diyelim, beni arar ve “ X yerden misafir geldi akşam tüm fabrika yemeğe gidilecek ben de gideyim mi?” bu izin almak anlamında değildir. Şu anlamdadır “ben gitsem sıkılır mısın, ya da benim bilmediğim bir plan var mıydı? Ya da gelecek birisi var mıydı?”

Ben eşimin sahibi oluyor muyum şimdi?

Tam tersi durumlarda da ben ona soruyorum. O da benim sahibim mi?

Eşin işini değiştirmeli o zaman bunu kıskançlık nedeni yapıyorsan.

O zaman konu sadece kıskanmakla alakalı değil. Bir ilişkide sahiplenmek ve kıskanmak desek daha doğru olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…