kadınlar kocasını aldatırmış

merhaba kk üyeleri biz eşimle yıllık izne çıktık 2 hafta kaynanamın yanına geldik. 1 hafta önce yeni geldiğimiz zaman halama gittik oturmaya kaynanam evde sıkılıyor bizimle gezsin düşüncesi ile onu da götürdük. halamın liseye giden bi kızı var onu kastederek bunun arkasına düş de okusun artık devir kötü boşanmalar çok arttı dedim halam da evet artık herkes boşanıyor dedi olayda burda başladı zaten kaynanam da bu devirde aslında kızların gözü açılmayacak heryere tek başlarına gidiyorlar yoksa dedi biri heryere tekbaşına gidiyormuş da kendine sevgili yapmış neymiş adamı annesi çok uyarmış kadın milletine güven olmaz diye ama dinlememis. böyle dedikten sonra moralim çok bozuldu şimdi neden üstüme alınma sebebim de biz daha önce çok problem yaşadık biyere tek gitme konusunda eşimi sürekli arayıp derdi hiçbiryere tek yollama sakin diye bunun için çok defa kavga ettik eşimde en sonunda noktayı koymuştu tek de gider benle de gider diye ben eşime güveniyorum diye ama kaynanam meğer oğlunu aldatacagimi düşünüyormuş

Tövbe Estağfurullah ! o ne biçim laf ya anlayamıyorum bu kv leri, insanın fikri neyse zikri de odur , kendisi de kötü niyetli demek ki, karşısındakini de öyle sanıyor

ahahah tabi canım, bir an rahat durmazlar.
kaynanada bir haller var malum "kişi, kendinden bilir işi"
tövbeler olsun.

Siz fikrinizi söylemişsiniz o da fikrinizi söylemiş bence..
Demek ki onun doğruları da böyle..
Alınmayın..

"halamın liseye giden bi kızı var onu kastederek bunun arkasına düş de okusun artık devir kötü boşanmalar çok arttı dedim" Bu cümleden sonra devamını okumadım. Siz neden böyle bişey söyleme gereği duydunuz kı ?

Kaynananız zır cahilin de cahili.
Bırak dediklerine üzülmeyi, dinlediğinize bile inanamıyorum.
Cahillik sen ne iğrenç bişeysin.

Bence çok çirkin bir ifade, okumayı teşvik nasıl boşanmayla ilişkilendirilmiş anlamadım. Daha düzgün bir şekilde yol gösterilebilirdi bence.
Bende bunu dile getirdim.kaynanasi ndan ne farkı var konu sahibinin önce kendisi düzgün konussun sonra kaynanasini eleştirmeye yüzü olsun.ama ne yazık ki idrak midrak birşeyler yazdı bende cevap vermedim.çünkü kendinin farkında değil kime neyi anlatacagim

Back
X