- 27 Ocak 2016
- 1.181
- 1.845
- 133
- 31
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Söylediklerinizde haklısınız. En çok şuna üzülüyorum. Bu başrol oyuncuları güzel olmasa aşk yaşama hakları yok gibi yansıtılıyor. Sadece eti güzel insanların mı büyük aşkları olur? Aşk diye yansıttıkları da cinsel arzulardan başka hiçbirşey değildir.2 bölüm sevgiliyi 12 bölüm kavgalı 22 bölüm aldatmalı diziler peydah ettiler. Deniz yıldızı diye günlük bir dizi vardı oradaki gençlerin zibilyon tane sevgilisi oldu. Sonra kanki oldular. Sonra yine sevgili. Herşeyin içini boşalttılar. Hiçbirşeyde anlam ve tat bırakmadılar.Bu konuyu açılinca aklıma son zamanlarda izlediğim fahriye evcenin bı reklamı var..O nasıl bir reklamdır öyle yaa..Resmen kadın ciddi manada kendini sergiliyor..Müzik ses hareket uyumu filan ve vücudunu sergilemesi filan..tuylerim ürperiyor..Trilyon verseler oynamazdim o reklamda.ama bakisacisi işte..Eminim onun açısından harika bir tekliftir
İyi de bunu baştan bakan mıydı milletvekili miydi biri demişti. Şimdi yurdum Mahmut'u yazsa nolur baştakiler de aynısını diyor. Ön teker arka teker hesabı.
Söylediklerinizde haklısınız. En çok şuna üzülüyorum. Bu başrol oyuncuları güzel olmasa aşk yaşama hakları yok gibi yansıtılıyor. Sadece eti güzel insanların mı büyük aşkları olur? Aşk diye yansıttıkları da cinsel arzulardan başka hiçbirşey değildir.2 bölüm sevgiliyi 12 bölüm kavgalı 22 bölüm aldatmalı diziler peydah ettiler. Deniz yıldızı diye günlük bir dizi vardı oradaki gençlerin zibilyon tane sevgilisi oldu. Sonra kanki oldular. Sonra yine sevgili. Herşeyin içini boşalttılar. Hiçbirşeyde anlam ve tat bırakmadılar.
O kadar üzülüyorum ki ben bu zaman diliminde yaşamamalıydım. Kafam eski ve iyi ki eski. Yazarın da dediği gibi; "Yanlış zamanda yaşamanın stresi içindeyim".. Evet hersey zıvanadan çıktı.Ama yaratıcı bizlere muhakeme etme yeteneği vermiş. Bu furya ya bu kokuşmuşluğa alet olmak zorunda değiliz.Surak memleketin civisi gercekten cikti. Insaniyet, seref, mahremiyet, guzel duygular yok; varsa yoksa para ve cinsellik lanse ve empoze ediliyor dizilerde, tv programlarinda. Insanligi oldurduler, katlettiler. Ne yazik ki insanlarimiz da bu gidisata kapildilar.
Araba, dondurma, ev, v.s reklamlarında dahi kadınlar obje olarak kullanılıyor.
Buna izin veren kadınlar.
Hep kadını kullanıyorlar,reklamlarda kadının vücudunu kullanıyorlar.
Sex objesi halinde kadın ve bu kadına baskının ne denli oldugunu açıklıyor.
Güya modern kadın'da baskı altında,eziliyoruz hep.
Lanet olası düzen
Evet bilinçli olup,bir nebzede olsa degişime gelişime katkıda bulunmak"İyi bir kalçanın iyi bir beyinden daha fazla prim yaptığı bir ülkede hiçbir şey gelişemez.'' Tupac
Malesef bu düzenin tamemen değişeceğine inanmıyorum. Ama kadınlarimizi ve kizlarimizi bilinçlendirmek lazım. Sonuçta bu bir tercih. Aklıyla, fikirleriyle, yetenekleriyle var olmak bir tercih.
Yok yanlız degilsin...Bu duruma şiddetle öfke duyan tek ben değilmişim. En azından bunu görmek güzel.
Erkegin vücudu ne oluyor o zaman?Kadın vücudu estetiktir ,kıyafet güzel bir fizikli kadında daha güzel durur,mücevher güzel elli güzel gerdanlı bir kadında daha güzel durur tabii ki kadınlar gösterilmek durumunda reklamlarda ,bundan daha doğal ne olabilir ki??o gördüğümüz makyaj malzemlerini güzel gözlü bir kadın kullanarak bize sunmasalar belki o kadar etkileyici olmak misal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?