Kadınlar kukla gibi

Söylediklerinizde haklısınız. En çok şuna üzülüyorum. Bu başrol oyuncuları güzel olmasa aşk yaşama hakları yok gibi yansıtılıyor. Sadece eti güzel insanların mı büyük aşkları olur? Aşk diye yansıttıkları da cinsel arzulardan başka hiçbirşey değildir.2 bölüm sevgiliyi 12 bölüm kavgalı 22 bölüm aldatmalı diziler peydah ettiler. Deniz yıldızı diye günlük bir dizi vardı oradaki gençlerin zibilyon tane sevgilisi oldu. Sonra kanki oldular. Sonra yine sevgili. Herşeyin içini boşalttılar. Hiçbirşeyde anlam ve tat bırakmadılar.

Arkadas dunyanin civisi cikmis eskiden boylemiydi mahremiyet vardi kadının ozeli vardi erkeginde oyle eski devirdeki insanlar ornegimm annem babam insan hali ya banyo yaptiklarinda bizim ruhumuz duymadi artik ne utanma kamis ne haysizyet malesef ahir zaman alametleri dedikleri bu olsa gerek artik erkek mileti pis videolar izliyor evli kadinlar evli erkeklerle dusup kalkiyor bildigin zina olmus yasak ask cidden lanet olsun böyle kisilere

Hepsi bunları normallestiren moden görüşlü insanlar guya cagdas dusunceler ve ozgurlukler hangi kanala versem sex ilaclari satan firmalar ciplak kadinlar hangi diziye versem opusme sahneleri bunlarin hic biri dinimize uygun degill git gide islamdan uzaklaşıyoruz ama ne yazıkki oylesine tapimisizki tv teknolojiye artik herseyimiz o olmus hic mi eski insanlara bakipta ibret almıyoruz yazik bize valla yazik hep batiya ozenme meraki lanet olsun boyle zihniyette

İyi de bunu baştan bakan mıydı milletvekili miydi biri demişti. Şimdi yurdum Mahmut'u yazsa nolur baştakiler de aynısını diyor. Ön teker arka teker hesabı.

Aynen

Bunu bir bakan televizyonda ciddi ciddi soyledi, issizligin nedeni calisan kadinlardir diye. Bu kadar cahil olunmaz. Bu adama da bu partiye de bu zihniyete de oy veren erkekleri anlayabiliyorum ama kadinlari anlayamiyorum. Partice kadinlari sosyal hayattan silmek istiyorlar. Kadinlar yuksek sesle gulmesin, hamile kadin basini beyinin arabasindan cikarip hava alsin turlu turlu sacmalik.

Surak memleketin civisi gercekten cikti. Insaniyet, seref, mahremiyet, guzel duygular yok; varsa yoksa para ve cinsellik lanse ve empoze ediliyor dizilerde, tv programlarinda. Insanligi oldurduler, katlettiler. Ne yazik ki insanlarimiz da bu gidisata kapildilar.

O kadar üzülüyorum ki ben bu zaman diliminde yaşamamalıydım. Kafam eski ve iyi ki eski. Yazarın da dediği gibi; "Yanlış zamanda yaşamanın stresi içindeyim".. Evet hersey zıvanadan çıktı.Ama yaratıcı bizlere muhakeme etme yeteneği vermiş. Bu furya ya bu kokuşmuşluğa alet olmak zorunda değiliz.

Bu sadece ülkemize has bir durum değil tüm dünyada uzun yıllardır bu böyle. Hatta sadece kadın bedeni değil erkek bedeni de sömürülüyor meta haline getiriliyor. Mesela piserro reklamları biscolata reklamları vs
hep o sosyal medyada tvde filmlerde gördüğümüz kadınlara/erkeklere özeniyoruz onlar gibi olmak için estetikler yaptırıyoruz sürekli tüketiyoruz her anımızı fotoğraflıyoruz beğeniye övgüye açız cidden hayatımızın tek anlamı etiketimizmiş gibi yaşayıp gidiyoruz neslim için çok üzülüyorum açıkcası maalesef

Araba, dondurma, ev, v.s reklamlarında dahi kadınlar obje olarak kullanılıyor.
Buna izin veren kadınlar.

Aynen demek istedigim bu!

Heryerde kadının üzerinden prim yapılıyor.

Kadının bedeni sergilenip piskolojikmen baskı uygulanıyor,sonrada erkekler kadınları eziyor arkadaş bu böyle basit

"İyi bir kalçanın iyi bir beyinden daha fazla prim yaptığı bir ülkede hiçbir şey gelişemez.'' Tupac

Malesef bu düzenin tamemen değişeceğine inanmıyorum. Ama kadınlarimizi ve kizlarimizi bilinçlendirmek lazım. Sonuçta bu bir tercih. Aklıyla, fikirleriyle, yetenekleriyle var olmak bir tercih.

Bu duruma şiddetle öfke duyan tek ben değilmişim. En azından bunu görmek güzel.

Evet bilinçli olup,bir nebzede olsa degişime gelişime katkıda bulunmak

Çok haklısın.
Mesela deterjan reklamında bulaşık yıkayan kadın?
Ütü reklamında ütü yapmaya hatta kırışıksız ütü yapmaya mahkum edilen kadın?
Süpürge reklamında evi süpüren kadın, bir şeyler yiyen hatta döken erkek?
Bez reklamında bebekler hep kadınların elinde?

Neden? Erkeğin eli kolu yok mu? Hayat müşterek değil mi? Kafamda deli sorular.
Karşıyız arkadaş! Kadınına yardım etmeyen erkeklere karşıyız!

Kadın vücudu estetiktir ,kıyafet güzel bir fizikli kadında daha güzel durur,mücevher güzel elli güzel gerdanlı bir kadında daha güzel durur tabii ki kadınlar gösterilmek durumunda reklamlarda ,bundan daha doğal ne olabilir ki??o gördüğümüz makyaj malzemlerini güzel gözlü bir kadın kullanarak bize sunmasalar belki o kadar etkileyici olmak misal..

Erkegin vücudu ne oluyor o zaman?

Hem kadını zaten sex objesi yapan erkek egemenligidir.

Kendi vücutlarını estetigin merkezine koyup bol bol tatmin olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…