- 12 Şubat 2009
- 1.411
- 1.712
- 658
- Konu Sahibi Kediler_efendisi
-
Hep kadını kullanıyorlar,reklamlarda kadının vücudunu kullanıyorlar.
Sex objesi halinde kadın ve bu kadına baskının ne denli oldugunu açıklıyor.
Güya modern kadın'da baskı altında,eziliyoruz hep.
Lanet olası düzen
Ama öyle yaa...Şuan yemin ederim "Yürü be!" diye bağırmak geldi içimden ama hiçççç müsait değilim
Al işte.Arkadaşlar bir firma var mika tepsi yapıyor bildiğiniz.Öyle komik bir tanıtım hazırlanmış ki her bir modeli başka şuh ve yarı çıplak bir kadın gösteriyor.Bu adam ve benzerleri fuarlarda standlarının başına seksi kadınlar koyuyor durmak dışında hiç bir amaçları olmayan .Pardon erkek çekmek gibi bir misyonları var..Kadın olarak onların yerine utanç duyuyorum..Bir fuara erkek olan müşteriyi çekmek için bir hemcinsim eşya gibi et gibi koyuluyor ne acı ya!!Motosiklet, araba fuarlarını bi nebze anlıyorum onların açısından ama züccaciye ya..Mika tepsi diyorum..Kadın tepsiyle seksi pozlar vermiş..Güliyim mi ağliyim mi bilemedim .
Şimdi burada tanıtılan ne? Sanki kadını tanıtıyor,seçime sunuyorAllah aşkına ...
Para ediyor çünkü.Hep kadını kullanıyorlar,reklamlarda kadının vücudunu kullanıyorlar.
Sex objesi halinde kadın ve bu kadına baskının ne denli oldugunu açıklıyor.
Güya modern kadın'da baskı altında,eziliyoruz hep.
Lanet olası düzen
Evet, malesef kadının hakları yüz yıllardır hiçe sayılmıştır ve kadın kullanılmıştırgercekten her sıkıntıya maruz kalan da kadın tüm sorumluluk üstünde olan da kadın
+1Kadınlar da kendilerini satmasınlar. Düzen sömürmek istiyorsa kendini sömürtmessin olur biter.
Mankenlere fotomodellere kıçlarını açıp para kazanmak kolay geliyor. Erkeklerin alınteriyle para kazanmaya itirazları yokken sen kolay para peşinde koşarsan sana kim saygı duysun kardeşim? Cidden erkekle eşit olmak isteyen kadın işine gücüne alın terini katacak emek verecek, çalışmaktan mücadeleden kaçmayacak.
Hala daha aynı şekilde kadın sanki modern Köle evlilikte iş yaşantısında heryerde negatif ayrımcılığa maruz kalan kadınEvet, malesef kadının hakları yüz yıllardır hiçe sayılmıştır ve kadın kullanılmıştır
AhahahahahhaAynen
Filozof olduk yahuönce sınıf çatışması sonra kadın bedeninin sömürülmesi...sırada ne var çok merak ediyorum , ilkçağ filozoflarının içdünyaları konusu açılırsa şaşırmam
Evet modern köle olmuş kadın toplumda,vuranda kıranda erkek.Hala daha aynı şekilde kadın sanki modern Köle evlilikte iş yaşantısında heryerde negatif ayrımcılığa maruz kalan kadın
Cok fazla katiliyorumBir de soyle dusunun, onunuzde yapacaginiz iki is var.
A isinde emeginizle calisiyorsunuz, maasiniz kit kanaat yetiyor, hem isle hem evle ugrasmak zorundasiniz, belki patronunuzdan belki musterilerden turlu saygisizlikla karsilasiyorsunuz ve sesiniz cikmiyor. Gelecege dair guvendiginiz tek sey emekliliginiz, o da basarabilirseniz. Evet gururlu bir isiniz var ama bedenen o kadar yoruluyorsunuz ki kendinize bakim yapmak bile icinizden gelmiyor, yapmaya kalksaniz maddiyatiniz ne kadar el veriyorsa o kadar yapiyorsunuz. Gardrobunuza yeni bir kiyafet almak bile sizin icin buyuk bir sey.
B isinde ise yapmaniz gereken tek sey bakimli olmak. Bunu da zaten sponsorlariniz vs hallediyor. Hem de en ust duzey bakimlar yapiliyor estetige kadar. Kiyafet almak mesele degil uzerine para verip markamizdan giyin diyorlar. Guzel paralar kazaniyorsunuz, geleceginiz maddi olarak garantili. Onun disinda herkesten saygi ve surekli olarak begeni topluyorsunuz. Girdiginiz her ortamda hurmet goruyorsunuz. O emek gucuyle calisan kadin ve hatta onun kocasi bile B isini yapan kadini agzi acik izliyor, yolda karsilassalar birlikte foto cekinip facebooka profil fotosu yapacaklar. Vucut olarak yipranmiyorsunuz, sik sik yurtdisi tatillere gidiyorsunuz kafaniz rahat.
Simdi ne is yapildigindan bagimsiz olarak hangi isi secerdiniz? Gercekci olun ama.
Bir iki reklam da ütü yapan erkek vir defa da çamaşır makinesine çamaşır atan adam varÇok haklısın.
Mesela deterjan reklamında bulaşık yıkayan kadın?
Ütü reklamında ütü yapmaya hatta kırışıksız ütü yapmaya mahkum edilen kadın?
Süpürge reklamında evi süpüren kadın, bir şeyler yiyen hatta döken erkek?
Bez reklamında bebekler hep kadınların elinde?
Neden? Erkeğin eli kolu yok mu? Hayat müşterek değil mi? Kafamda deli sorular.
Karşıyız arkadaş! Kadınına yardım etmeyen erkeklere karşıyız!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?