Kadınlar kukla gibi

Ama sonuçta meme , kalça sahibi kadın değil karakter sahibi kadın bir yere geliyor. Diğerleri sadece seks objesi olarak kalıyorlar .Ve yaşlanıp pörsüyüp sarkıyorlar ...

Ama buna evlenince kostura kostura isten ayrilan kadinlar da sebep oluyor. Kocamin parasi yetiyor mantigiyla. Bu yuzden de kadinlara gecici eleman gozuyle bakiliyor maalesef.

Ama buna evlenince kostura kostura isten ayrilan kadinlar da sebep oluyor. Kocamin parasi yetiyor mantigiyla. Bu yuzden de kadinlara gecici eleman gozuyle bakiliyor maalesef.

Aynen
Ülkemizde evlenmek tazminatını da alarak işten çıkma hakkını getiriyor mesela
Neden???
Yani medeni halini değiştirmek nasıl yasal bir işten çıkma sebebi olabilir ki?!? Erkeklere değil kadınlara verilen bir hak bu evlendin istersen koca parası yeme hakkın artık var hakkı.

Ama sonuçta meme , kalça sahibi kadın değil karakter sahibi kadın bir yere geliyor. Diğerleri sadece seks objesi olarak kalıyorlar .Ve yaşlanıp pörsüyüp sarkıyorlar ...

fiziğin asla bi yerlere getirmediğini söyleyemeyiz. bkz şeyma subaşı. kadın milyonların hayalindeki hayatı yaşıyor.
bu fikrim konu ile alakalı değil tam olarak ama fiziksel olarak belli normlara uygun olmak karakter sahibi olmakla da birleşince farklı farklı kapıları açabilir.

Tabiki doğru dedikleriniz ben sıradan insanlar için olayı ele aldım diğerlerinde fizik + karakter+ cesaret+ yetenek var... Sadece fizikle değil yoksa ne kızlar görüyoruz mankenlere taş çıkarır ama ya yetenek yok yada cesaret..

sinema camiası bu konuda felaket zaten, roman polanski, marlon brando , bernardo bertolucci vs vs adı böyle skandallara karışmış hiçbir erkek itibarını kaybetmezken kadındar tek kalemde harcanıyorlar.
benim de demek istediğim buydu, ne yazık ki önce kadınlar ve çocuklar, ama artık erkekler de bu çarkın kurbanları arasına girdiler, kerimcanlar, sametler, kaç yıl daha bu hayatı sürebilecekler, ya da onlara özenip o sisteme çekilenler... küçük güzel kukla erkekler kodaman erkeklerin oyuncağı oluyorlar.

En basitinden Magnum ve biscolata reklamı o kadar itici ki banane ulan senin gövdenden o bisküviyi ya da dondurmayı alırken sizi mi hayal ederek alıyoruz. Bunlar yüzünden tiksiniyor insan cinsellikten. Hep bel altına çalışsınlar. Niye doğru düzgün bilge kadinlar az çünkü büyük bir çoğunluk güzellikle, erkeklerle, cinsellikle kafayı yemiş. Ah ah insan sadece yemekten içmekten ve üremekten ve zevk peşinde koşmaktan fazlası olmalı..

kocam çalışmamı istemiyo tamammıaa gibi bi olay var. medeni kanuna kadar girmiş hali bu işte.

kadınlardaki bu güç eğer erkeklerde olsaydı var ya hergün biriyle beşiyle birlikte olup paralarını alıp keyf yaparlardı.kolay yoldan.

işte kadının bu gücünü bildikleri için de kadını sürekli aşağılar,döver,öldürürler.

artı sırf kadının açık yerlerini bakmak için dünya para bayılan erkek ahmaktır bence ...kadın değil.kadının yaptığı daha akıllıca.

Kelimesi kelimesine katılıyorum, doğru söylüyorsun.
Henüz genç, tecrübesiz erkekler de bu çarka girdi.

Burasi o kadar değişik bir ülke ki ağzını eğerek ne manaaag, ablan star bebeğim deyipte çuval çuval para kaldırılabiliniyor... Ya da öpüşme sahnesi çekince gözler üstünüze çeviriliyor. Bir bakmışsınız bölüm başına 100 milyar alıyorsunuz. Dizilerin aranan yüzü alıyorsunuz. Yetenek olmasına da gerek yok. Etiniz güzel olsun yeter. Bazen liseli kızlara denk geliyorum. O aktrislere benzemek için kozmetikçi gezip duruyorlar. Güler misin? Ağlar mısın?

kocam çalışmamı istemiyo tamammıaa gibi bi olay var. medeni kanuna kadar girmiş hali bu işte.

Bu durumda kadinlar ishayatinda artik sus mu desem , olmasa da olur mu desem anayemek degil mi desem kendilerini cok kotu bir duruma dusuruyorlar. Sonra da neden ishayatinda ciddiye alinmiyoruz diyoruz, ben isimi adam gibi yapsam bile; "kadinlar ev gecindirici degil, onlar katki saglayici calismasa da olur" imaji yuzunden kadinlar ciddiye alinmiyor. Bu imaji da kadinlar yaratiyor maalesef.

eee sex sells diye boşuna dememişler. yabancı dizilerde herşey gırla. bizim dizilerde bi öpüşme sahensi olsun 3 gün haberlerdesin.

sanki benim aldığım x tl ile erkeğin aldığı x tl bir değil. çalışmak zor kabul. ama kadın olup da iş hayatında yer edinmek daha zor.

Biscolata erkekleri de var. Dizilerde oyuncular hep yakisikli. Cunku onlar izleniyor.
Sadece kadin olayi degil ki. Guzel olan her sey izlenir, begenilir, satin alinir.
Konunun amacini anlayamadim.

Biscolata erkekleri de var. Dizilerde oyuncular hep yakisikli. Cunku onlar izleniyor.
Sadece kadin olayi degil ki. Guzel olan her sey izlenir, begenilir, satin alinir.
Konunun amacini anlayamadim.

Kadının daha çok kullanılıyor reklamlarda veya bir haberde.

Amac bunun kadının üzerinde kurulan baskı.

Memnun olmayan kullandirtmasin kendini. Hamile halimle 10 saat ayakta calistim. Canim cikti. Instagramda baya fazla takipcim var. Hamilelikte sadece 7 kilo aldim o kadar guzeldi ki vucudum. Soyunup gobek resmi koysam hem takipcim hem sponsorluk tekliflerim patlardi. Ben o halimle bile istem gelip yemek videosu cektim. Sadece ellerim gorunuyor. Isin kolayina kacmak baska bir mesele. Bunu mecburiyetle karistirmayin.

Bu konuyu açılinca aklıma son zamanlarda izlediğim fahriye evcenin bı reklamı var..O nasıl bir reklamdır öyle yaa..Resmen kadın ciddi manada kendini sergiliyor..Müzik ses hareket uyumu filan ve vücudunu sergilemesi filan..tuylerim ürperiyor..Trilyon verseler oynamazdim o reklamda.ama bakisacisi işte..Eminim onun açısından harika bir tekliftir

"kadinlar ev gecindirici degil, onlar katki saglayici calismasa da olur" imaji

Aynen. İşsizlik, atama vs haberlerinin altındaki yorumları okurken cok sinirleniyorum. Çoğu erkek, biz dururken kadınları işe alırsanız işsizlik artar tabi, kadınlar evinde otursun eşleri bakar, "sorun büyük ölçüde böyle çözülür" (şaka gibi ama cidden böyle yazıyorlar) tarzı yorumlar yapıyorlar. Eminim ki birçoğunun da hiçbir vasfı da yoktur. Zaten bu zekadan ne beklenir

Çoğu erkek, biz dururken kadınları işe alırsanız işsizlik artar tabi, kadınlar evinde otursun eşleri bakar, "sorun büyük ölçüde böyle çözülür"
İyi de bunu baştan bakan mıydı milletvekili miydi biri demişti. Şimdi yurdum Mahmut'u yazsa nolur baştakiler de aynısını diyor. Ön teker arka teker hesabı.

Sosyal medyaya baktıgın da batı özentisi yenı yetme kızlar bıle neler paylasıyor mesela o salak programlar yok mu akıl yaşı 5 gibi ördek ördek konusan orası burası estetıklı bır kamyon dolusu kadın da buna hızmet edıyor unlu olmak için..Ayagının altına muz kabugu koyan yıne kadınlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…