Kadinlar kulübü ekibi deprem için ne yaptı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sudanli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
4.854
6.599
158
Sadece merak ettim. Türkiye’nin en büyük sitelerinden birisi olan sitemiz deprem için yardım kampanyası yaptı mı ? Bana bir iban gönderen bildirim gelmedi de.
Sadece taziye mesajı.
Su an en büyük derdimiz bu. Bu yüzden soruyorum.
Konum kapanırsa sorumun cevabından emin olmuş olurum

Sadece merak ettim. Türkiye’nin en büyük sitelerinden birisi olan sitemiz deprem için yardım kampanyası yaptı mı ? Bana bir iban gönderen bildirim gelmedi de.
Sadece taziye mesajı.
Emin değilim. Belki afad veya Kızılay'a bağış yapılmış olabilir. Paylaşmak istememiş olabilir.
Çoğu site iban yerine oraların uzantısını bırakıyor.

Sadece taziye mesajı.
Yardim kampanyasi yapabilmek icin valilik izni gerekli. Bu surecte cok fazla basvuru oldugu dusunulecek olursa ve herkesin her yerden yardim topladigi dusunuldugunde, daha hizli ve kolay yontemler varken neden kk yardim kampanyasi yapsin?

Yardim kampanyasi yapabilmek icin valilik izni gerekli. Bu surecte cok fazla basvuru oldugu dusunulecek olursa ve herkesin her yerden yardim topladigi dusunuldugunde, daha hizli ve kolay yontemler varken neden kk yardim kampanyasi yapsin?
Yeterli tesvikin de olduğunu sanmıyorum siz ne düşünüyorsunuz? Her yerde deprem var ama sanki kk başka bir ülkede gibi

Nakdi yardımlar valilik onayı olmadan yapılamaz, kaldı ki Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere devletimizin ilgili bakanlarının açıklaması yardımların AFAD ‘a yapılması, tüm yardımların tek bir elden AFAD‘dan yapılmasını özellikle rica ettiler, Cumhurbaşkanı ve Bakanın bu yönde açıklaması varken biz yetkimiz olmayan bir yardım kampanyası başlatamayız.
Sayın Süleyman Soylu’nun açıklamasından bir cümle: “Buraya bu yardımların akmasının iki şartı var. Birincisi AFAD koordinasyonunda akması lazım. AFAD koordinasyonunda akmayacak her yardım toplumsal kargaşayı getirir, Allah korusun.”

Üyeleri deprem bölgesine yapılması gereken her türlü yardım için AFAD, bağlı bulundukları il/ilçe belediyelerine yönlendiriyor, zaman zaman Afad hesap numaralarını paylaşıyoruz.

Bu konuya şunu da yazayım, depremzedelere ayni yardımlar için yaşadığınız ilin/ilçenin belediyesine yardım paketlerinizi götürebilirsiniz, İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere tüm belediyeler yardım kampanyasi başlattı, yardım tırlarının ilki dün yola çıktı, bizim burada da herkes yardım paketleriyle belediyeye koştu, dün tırımız yola çıktı, bu her gün bu şekilde devam edecek inşaallah.
Nakdi yardımlar için👇
Eki Görüntüle 3203756
Eki Görüntüle 3203757

Son düzenleyen: Moderatör:
Bize suç işleyin diyorsunuz açıkça.
Biz bireysel olarak ilgili kuruluşlara ayni ve nakdi yardımlarımızı yaparız ama üyelere alın bu bizim iban numaramız diyemeyiz, adama sen ne yapıyorsun hayırdır derler?

Kaldı ki nakdi yardım için suç olmasına rağmen bireysel hesaplara ait IBAN verilseydi ona da bir kulp bulurdunuz o yüzden siz sıkmayın o tatlı canınızı🙏

Biz devletimizin açıklamaları doğrultusunda yetkili kurumları biliriz, oralara yönlendirme yaparız.

Resmi yollardan yardım yapabileceğiniz yerler AFAD, Kızılay, bağlı bulunduğunuz belediyelerdir.

Yüreğini bilmediğiniz insanların ciğerini biliyormuşsunuz gibi yazıyorsunuz.

Kazen bey adına çok rahatlıkla yazabilirim, nerede bir okul onarılmak istense oradadır, Soma faciası yaşandığında sitede üye olanlar hatırlayın isterim Kazen bizzat Soma’ya gitmiş madencilerimizin ailelerine yardım götürmüştür, aynı bugün depremzedelere evini açtığı gibi, maddi manevi yardımlarını esirgemediği gibi, ki kendisinin de eşinin ailesi depremzededir, ne yapıyor sorusu havada kalmasın istedim.

Son düzenleme:
Son düzenleme:
2860 sayılı Kanunda izinsiz yardım toplama fiilleri birer kabahat olarak düzenlenmiştir. Buna göre 2860 sayılı Kanun hükümlerine aykırı bir şekilde izinsiz yardım toplayanlara beş bin Türk lirasından yüz bin Türk lirasına kadar idari para cezası verilecektir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X