- Konu Sahibi reyhantuana
-
çekiklerin güzellik rutinleri sabah ve akşam ayrı ayrı ortamala yüzlerine 9 çeşit krem serum vs. uygulamalarından geçiyor diye duymuştum. videolarını araştırırken nette şu kıza rastladım :
[video]http://www.youtube.com/user/fuzkittie#p/u/16/ve4L4jsvV7Y[/video]
ben izlerken baygınlık geçirdim, 10 çeşit şey sayabildim doğru mu saydım emin değilim :) bir de siz sayın dayanabilecek misiniz
ama sonuçta kırışmıyo bunlar yau...
istiyorum ama temizleyicileri kullanamıyorum tenim alerjik. Ben de gülsuyu veya buhar kullanıyorum.
Asla makyaj yapmıyorum sadece evlenirken yaptım
bol su ve yeşil çay
düzenli uyku
Tavsiye ederim Gliss saç ürünleri
Muskat karanfil zyağından oluşan saç yağı
yüzüm için susam yağı
Gördüğünüz gibi heryerime yağ sürüyorum inanın hemen emiyor inanılmaz kuru cildim var
bunu ben de hep yaparım gerçekten etkili:)
saçlarım için yılan yagı kullanırım, yüzüm için maden suyu,elma sirkesi (yarı yarıya sulandırılmış) kaş ve kirpiklerim icin tatlı badem yagı yılan yagı ve fındık yagı..(gürleştirir) vücudum içinse tarcın ve nar özlü sabunlar...
ben 21 yaşındayım, taze bir cildim var. erken yıpranmaması için mümkün olduğu kadar az kimyasal madde kullanmaya çalışıyorum. nemlendirici krem bile sürmem yüzüme. mükemmel bir cildim yok, bebek gibi bi tenim yok ama sivilcem de yok. pudra, fondöten falan asla sürmem yüzüme. makyajım ruj, kalem ve rimelden ibarettir. benim güzellik anlayışım sadelik ve temizlik doğrultusundadır:)
günde 3 kere dove sabunla yıkarım yüzümü. sabah, okuldan veya dışardan gelince, uyumadan önce. yüzüme sürdüğüm tek şey saf gülsuyu. her gece uyumadan önce sürerim. uyandığımda pırıl pırıl oluyo cildim. ayrıca ayda bir yoğurt-limon suyu karışımıyla peeling yapıyorum.
saçlarım benim için çok önemli. belime kadar uzun ve çok gür. sağlığını koruyabilmesi için tresan ısırgan otlu şampuan kullanıyorum. şampuanıma çam terebentin ve badem yağı koyuyorum. ayrıca her hafta bemiks-badem yağı-sinameki formülünü uyguluyorum. 2 günde bir maşa yaptığım halde saçlarım gayet sağlıklı ve parlaktır:)
ve en önemlisi her gün vücudumu mutlaka yıkarım. saçlarımı 2 günde bir yıkıyorum. temiz olmak, temiz kokmak benim için çok önemli. dişlerimin temizliğine özen gösteririm. çantamdan bebe kolonyamı eksik etmem:) ter kokusunu önleyen tek şey olduğunu keşfettim her şeyi denedikten sonra:)
benden bu kadar:)
bayadır kimsecikler bişey yazmamış konuyu güncelleyeyim.20 yaşındayım doğaldan yanayım.kozmetiğin içinde zararlı maddeler olduğunun bilincindeyim o yüzden cildimi gereksiz şeylerle yormam.her sabah uyanınca 3 bardak su içer ardından doğal sabunla yüzümü yıkarım.cildim karma ve sivilcelerim oluo zaman zaman.sabunlamadığım zaman kirli gibi hissediyorum.dişlerimi sabah akşam mutlaka fırçalarım.kahvaltıda salatalık,maydonoz vazgeçilmezim.haftada bir kil maskesi yaparım kaş bıyık tüylerime dikkat ederim.ütüsüz giyinmem.kendime yakışanı giyerim.makyajımı temizlemeden uyumam.son dönemde saçım fazla dökülmeye başladığı için haftada 1 (zeytinyağı,bademyağı,sarımsak,yumurta)maskesine başladım.bıttım sabunu kullanıyorum şampuan öncesi.şampuanıma çamterebentin katarım.küçüklüğümden beri senede 2 defa doğal yeşil kına yakarım.düzleştirici maşa kurutma makinesi arada bir kullanırım saçım yıpranmasın diye.aynı şekilde kirpiklerimde dökülmeye başladı nedendir bilinmez (hint yağı+badem yağı)karıştırıp sürüyorum.rimeli daha az sürmeye gayret ediorum.2-3 günde bir banyo yaparım.kese ve beyaz sabun kullanırım tertemiz hissederim kendimi.çıkmadan evvel son suyuma elma sirkesi katar saçlarımı parlatırım.koku moku kalmaz uçar gider.soğuk suyla bacaklarıma,göğüslerime şok yaparım.yüzümü her zaman soğuk suyla yıkarım.banyodan sonra tırnak etlerimi geriye iter nemlendiririm törpülerim binevi manikür.vücudumun ihtiyacına göre nemlendiririm.ayaklarıma yatmadan vazelin sürer pamuklu çorap giyerim.fondoten pudra allık pek sevmem bi köşede dururlar.çünkü cildim zaten duru ve pembe:)beyaz ekmek,kola,cips,fast food mümkün olduğu kadar uzak dururum.yeşil çay,meyve çayları,soda arada beşi bi yerde çayı içerim.spor pek yapmıorumama başlıcam.5 kilo falan versem hiç fena olmaz.dışarıya çıkmadan temiz göründüğüme emin olurum.roll-on ve parfüm kullanırım.aklıma gelenler bunlar daha çok bakımlı olurum inşallah=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?