kadınlar kulubü üyesi sapık okuyun lütfen

bende uğraşmayacağını biliyorum acabamı dedim zaten şimdi size hepsini açıkaçık burada yazamam ama değilmi ne konuştuğumuzu bel altı konular olduğunu belirttim yataktaki sorunlar mantar iltahap falan bunların hepsine daha önce doktorlardan aldığım cevapları verdi şöyle ürer böyle olur şuna dikkat ediyomusunuz iç çamaşırı kıyafet falan böyle yani hepsi doğru dediklerinin bilmeyen biri bukdar net kesin cevaplar veremez diye düşündüm

Googleden öğrenmiştir ..Siz konu açıp sorduysanız bol vakti olmuştur adamın..

Son düzenleme:

gördüğün şey omu hani erkeklerde bişey varya omu:26:

sende onunkinin fotosunu alıp fotoshop yapsaydın

ne manyaklar var yarabbim

Googleden öğrenmiştir ..Siz konu açıp sorduysanız bol vakti olmuştur adamın..
yok sanmıyorum sırf o konu değil her konu hakkında direk ve hızlı net cevaplar veriyordu. bende bayanım çekinme sor falan bende garipsedim elbette ama salak gibi konuştum sonuçta değişmiyor bu gerçek

gördüğün şey omu hani erkeklerde bişey varya omu:26:

sende onunkinin fotosunu alıp fotoshop yapsaydın

ne manyaklar var yarabbim
yok canım defalarca yazdım okumayı kaçırdın heralde oraları kamerayı açamadan engelledi beni açılmadı yani kamera hiçbişey görmedim ben konuşmalarından dolayı sapık dedim

Nasıl Bir Fotoğraf Yolladınız Anlamadım :44:

Face'ten Eklemeden de Mesajlaşmak Mümkün,Neden Hemen Ekliyorsunuz ki Bunu da Anlamadım

haklısınız bende önüne geleni ekleyen bi tip değilim zagten sadece tanıdıklarım vardır facemde eğer lafınız banaysa bi anlık kötü halimden faydalandı işte ekledim çare olur belki diye saflığıma geldi yoksa bende bu konuda herkese akıl veren biriyim dikkatli ol diye

Nasıl Bir Fotoğraf Yolladınız Anlamadım :44:

Face'ten Eklemeden de Mesajlaşmak Mümkün,Neden Hemen Ekliyorsunuz ki Bunu da Anlamadım
ben fotoğraf yollamadım yanlış anlamışssınız tedavi için foto lazım çekip atabilrseniz falan dedi yok saçmalamayın öyle bişey yapmam dedim tabiki ayrıca arkadaş olarak ekleseçeneği vardı sadece mesaj yollanmıyordu engellenmiş heralde ve arkadaşı olmayan birine mesaj atarsanız diğer mesajlara gidiyor öyle bi seçenek olsaydıda eklerdim heralde görmez diye ne bileyim boşluğuma geldi aptallık işte

Allah Allah Eklenmeden de Mesaj Butonu Görünür Genelde Herkeste Çünkü Face Artık Mesajı Gizlemeye İzin Vermiyor

Şunu Bilin Gerçek Doktorun Pc Başında Vakit Geçirmeye Vakti Olmazzzzzzzzz Kaç Kişi Net Kullanıyor Hangi Birine Cevap Versin Onca Soru Yahu Burdan Anlamanız Lazım

O konuya baktım da..Antibiyotiklerden mantar olmuştur''demiş ş..z. Öyle şey olmaz.Sen sistit,vajinit falan olmuşsundur ,denk gelmiştir..Birşeyden mikrop kapmışsındır..Çabuk geçmez zaten o illetler nedense..Tekrar dr gitmeyi bekle..Şifalı bitkileri araştır..

Tüm arkadaşlar için söylüyorum.Aklınızda bulunsun dr'lar bukadar özel olarak uğraşmaz.Allah bilir google'ye v.. yazdı da senin konuyu gördü ş..z.
Foto istemeler ,face ekle demeler..

Son düzenleme:
yok canım defalarca yazdım okumayı kaçırdın heralde oraları kamerayı açamadan engelledi beni açılmadı yani kamera hiçbişey görmedim ben konuşmalarından dolayı sapık dedim

tüm sayfaları okuyamadım canım tam çıkarken gördüm konuyu geçmiş olsun diyim sana face tanımadığınız insanları eklemeyin fotoları değişik sitelerde kullanıyolar müge anlıya evlilik vaadiyle dolandırıldım diye bi adam çıkmıştı netten tanıştık dedi kızın resmini gösterdiler gören varsa arasınlar diye bi kadın bağlandı o benim gelinim olamaz böyle bişey dedi ve sonra anlaşıldıki bu insanlar başkalarının fotolarını kullanıyolarmış

çok tehlikeli işler aslında hatta dostluğuna güvenmediğimiz insanları bile eklememek lazım her türlü foto var facete kimin napcağını kestiremiyoruz artık

pardonda bu dediklerinizin hepsini bende biliyorum en başından beri bas bas bağırıyorum boşluğuma geldi çok çeresizdim rahatsızdım gitmediğim doktor kalmadı belki bi çare diye saflığıma geldi diyorum siz bana gelmiş anlamanız lazımdı bilmem ne olan bişeye öneriniz varsa dinliyim ama yok böyle suçlucaksanız yok vakti olmaz yok bilmeliydiniz yok mesaj butonu var bilmem ne yalan mı söylüyorum yani başıma gelen bişey hakkında sorunumu paylaşıp olabilecekleri düşünelim diyorum gelmiş bana yok vakti oollmazzzzzzzzzzz uzun zzz li yok hangi birine cevap versin anladım zaten ama iş işten geçti diyorum sorum hakkımda cevap verecekseniz yazın ne ala ama olmuş bişey hakkında akıl vermeyin

tabiki çok doğru düşünüyorsunuz bende böyledüşünüyordumemin olun şu aptallığı yapana kadar facemdede bir tane tanımadığım insan yok ama şu illet hastalık yüzünden böyle bi saçmalığa başvurdum işte randeu günüm gelene kadar belki bi tavsiyesi olan olur diye çok kötü durumdayım çünkü

msj tekrarı..........................

Son düzenleme:
kızlar 10 misafir ziyaretçi:44:

sakin ol canım olan olmuş dediğin gibi.öyle fotonu kullanacağını da fln sanmıyorum öyle.
erkek üye çok oluyo son zamanlarda.ben de geçen gün rastladım.şikayette bulundum ama sonra kapatıldı mı diye kontrol edeyim dedim bulamadım noldu bilmiyorum artık
bu erkek üyelere bişi bulmak lazım.sonuçta çok özel şeylerimizi paylaşıyoruz burda.

aynen öyle kadınlar klübü ama meraktan geberip insan keklemek için can atan akıl fukarası bir sürü erkek var

Aynen..

..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…