Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

arkadaşım sadece ewliler yok bu topikte
açıkçası ben uygun ve hoş bulmuyorum
lütfen şu konuyu kapatın

Kimseye okusun diye alnına silah dayamıyoruz.okumak istemeyene saygımız sonsuz.
Ben bir çok konuyu okumaktan kaçınıyorum sırf sevmediğim için kimseye okumayın demiyorum
Herkesin hayatı kendini bağlar.

Kimseye okusun diye alnına silah dayamıyoruz.okumak istemeyene saygımız sonsuz.
Ben bir çok konuyu okumaktan kaçınıyorum sırf sevmediğim için kimseye okumayın demiyorum
Herkesin hayatı kendini bağlar.

güzeli,m ben bu topiği muhabbet amaçlı açtım sen daha özel topiklere yaz bunları okumak isteyen var,istemeyen var.......hem sen daha küçüksün uğraşma bu işlerle

Noldu kız tecrübe edinirsiniz diyordum
Saygı duyarım herkes böyle seyleri sevecek, herkese uygun olacak diye bir kural yok.
Öptüm canım

kusura bakma da ben böyle saçma bi konu olduğunu bilmiyordum,daha farklı sanmıştım ondan öyle demiştim.neyse canım karakumrunun da dediği gibi bu konu bu topikte kapansın bence de.ben de öptüm:))

kusura bakma da ben böyle saçma bi konu olduğunu bilmiyordum,daha farklı sanmıştım ondan öyle demiştim.neyse canım karakumrunun da dediği gibi bu konu bu topikte kapansın bence de.ben de öptüm:))

:81::81::81: dimi yani...bu arada ekledim seni

ya evet biraz uzak kaldım sanırsam sizlerden.daha sık gelicem inşallah bundan sonra.
neler yapıyosun canım

Ne yapalım aynı tas aynı hamam
Sen anlat niye yoktun bakiim
Bundan sonra yoklama alacağım devamsızlığı olana ceza var

Son düzenleme:
aman napım ya bende de hep aynı.bu aralar pek evde kalamıyorum geziyorum
evde kalınca boğuluyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…