Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

yıkamaya verdım canım yaa cıkmamıs kabak gıbı duruyo halıda ne yapca valla bılmıyorum halımda cok guzel yanı ıyı kıyamıyorum kı atim((

kosla vanish halı elde temizleme ürününü şiddetle tavsiye ederim benimde halımda çay lekesi olmuştu arkadaşım tavsiye etmşti hemen denedim sonuç süper
lekeden eser yok :))

yanlız ben beze drek döküp halıyı öle sildim lekenenen yerini sulaandırmadan kullndım

saol tavsıyen için ama benım halıma domestos dokuldu krem halımın ortası leke leke beyazlıklar oluştu onları nasıl haledebılırım bi bilgın varmı

iyi diyelim iyi olalım :)

seker yiyom :))))))

ya az once hormonsal bir kriz geldi sicakta basti birde sacimin rengide bir tuaf oldu kestirip kurtulasim geldi...bu gelgiti yasarken eger hamilelik sonra kilo alirda vermessem kisa sacla baya tombik olacagimi dusunerek vaz gectim...uzun sac insani normalden zayif gosterir ilkesine dayanarak sac diplerimin geldiginide dusundugumde ugrascak baska biseyimin olmadigininda kanatinede vardim...

kizlar cilve ornekleri diye acayip bir yer var tam makara bakin abooooo millet neler yaziyor....

bu millet ne kadar merakli ayoll simdi bende bakinca merakli oluyorum dimi evet :))) nese okuyakta azcik nesemiz yerine gelsin yoksa saclarimi kesecem korkuyom :)))

Ben o topikin müdavimiyim kız
bizim topikte yasaklı konu canım hoşlanmıyorlarmış . bissürü papara yedim

Ben o topikin müdavimiyim kız
bizim topikte yasaklı konu canım hoşlanmıyorlarmış . bissürü papara yedim

ya birak allasen ne dalgalar var ya benim cok komigime gitti valla bosver ben kizmam ole seylere seninde yorumlarini okudum :))) valla sanada guldum heee......

ya her kadinin icinde panter vardir ne bastiriyorsunuz ogreniyos iste...nese bu topik devam etmeyelimde bari orada gorurus birbirimizi :))))

arkadaslara saygi herseyden once gelir

sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…