Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

abim gelmişti . evde yer sıkıntısı oldu büyük ablam ve kızları salona yere serdiler
bende salonda yatıyorum. rahat edemedim .
iiki gecedir tam uyuyacağım birşey çıkıyor.
zombi gibiyim gece 3 te yatıp erkende kalkıyorum

ay enes korkmasın beni görünce

enes güzellere alışkın teyzesi iyi anlaşırsınız.yerinde hiç durmuyo zaten kılo mılo kalmadı dal gıbı yaptı benı hala daha devam.kımse ınanmıyo dogum yaptıgıma...:90:ben hiç yerımı yadırgamam yatak olsunda horul horul uyurum valla.sen annelıkte zorlanmazsın.

anem pc kapandı da mesajım mı gitmedi yoksa başka bir yere mi attım mesajı

papatyam teyzesi şişko ama ondan dedim korkmasın birden beni görünce :90:
ama sen beni yeni evinde bakıcı olarak al derim rahat edersin ben bakarım paşama
sen bakarsın keyfine

ben kendi borumu öttürmeye alışmışım canım ondan rahat edemiyorum. biraz uyku , biraz tv , biraz pc
uykusuzluk konusunda annem doktora gidelim diyor .sinir ediyor beni
altı üstü 2 gece .. erken uyusam niye erkende yattın der

yaw ben canciyle senin ismini bilmiyorum . isminiz nedir bayan

kız bi alemsin sen ha.görüşmek isterdim senle.bakıcıyı duşunmuyo degılım cnm enesi kreşe verip çalışmak istıyorum seneye inş.valla kocişimle hiç ilgılenemıyom oğluşun sayesınde kanka olduk artık dıyo.bu gunlerını evlenıp cocuk olunca cok arıyacan bende sen gıbıydım şimdi uykusuz uykusuz dolaşıyom....benım ismim biraz zor belkıde duymadın.söylıyorum.....tevfika

ismimi söylemiştim deniz hanım ama unuttunuz galiba ben ayşe tanıştığıma memnun oldum

dünürümün adı kaynanamın adıyla aynıymış.bizim ıkıncı bebış kız olursa bey ayşe koyacakmış:44:bende memnun oldum dunurum...

Tevfika ,
çalışacaksan çocuk mocuk doğurma zaten özel sektör acımasız zaten
cumartesin bile olmayacak oğlanı zor göreceksin
kaynananı umutlandırma başının etini yer .
yazık kocana
ben çocuğu gündüz bakarım yemeği yaparım ama asla temizlik yapmam .
yeter ki parada anlaşalım

ayşe, biliyordum seninkini de emin olmak istedim . memnun oldun gacılar

olur kuşum anlaşırız anlaşırız.temizlikle enese beraber kımse bakamaz zateneşim istemıyo çalışmamı bende taşınalım bakarız dedım.rahatlık sarar bakarsın çalışmam olabılırde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…