kızlar aman diyim bir meslek sahibi olmadan evlenmeyin sakın.helede kaynananızla aynı binada aslaaaaaaa oturmayın.denenip test edildi
evet cnm katılıyorum.bende onaylıyorum.yakışıklı dıye aldanmayın ben gıbı...değdi ama kız benımkı....
değdi demek ha
deniz 2 gün ceza almış.. tutamıyo kendini naapsın
ben de bi ara 1 hafta yemstmm. atrk kimseyle muhatab olmuyorum.. birine tedaviye ihtiyacın var yazdım hakaret sayıldı.. kötü bsey sanki tedavi olmakokeye 4. de olaydıııı banlı şuan
bilmiyorum sıksın dişini ben ilk 1 hafta yedim yedim sudan çıkmış balığa dönmüştüm . banım açıldığı gün bir daha yedim oldu 2 hafta ben ne edeydim o zaman
tabiiki canım.. hosgeldin aramıza tanıt kendini :)bende denizliden cansu hiç arkadaşım yokbenimlede konuşur musunuz?
ben de bi ara 1 hafta yemstmm. atrk kimseyle muhatab olmuyorum.. birine tedaviye ihtiyacın var yazdım hakaret sayıldı.. kötü bsey sanki tedavi olmak
oyle ama cnm benım kocişim baktı gördü olmuyo ev aldık.daha taşınmadık ama.herkes öyle degıl çevrede örnek çok....yakışıklı aldanmayın dedin ya,sonrada benimki değidi dedin
ona güldüm canım yanlış anlama yaaaa
benimde huyum kötü yaygara çıkartıyorumama en son eşikten döndümmm sanırım
benimkiler fenaydı sen sen sor ne ben söyleyeyim
ben cansu denizlilym 16 yaşındayımtabiiki canım.. hosgeldin aramıza tanıt kendini :)
ben de bi ara 1 hafta yemstmm. atrk kimseyle muhatab olmuyorum.. birine tedaviye ihtiyacın var yazdım hakaret sayıldı.. kötü bsey sanki tedavi olmak
hoşbuldukdmr95 hoşgeldin canım
oyle ama cnm benım kocişim baktı gördü olmuyo ev aldık.daha taşınmadık ama.herkes öyle degıl çevrede örnek çok....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?