Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ben de girmiyorum artk 2 li konsmalara... sürekli şutlanıyoruz
bir derdim var tpiğinden gece feyk konu gırgırından yedim asıl diğerii fena
ben artık geyikten başa yere uğramıyorum yinide başımı belaya sokuyorum :)))

aboo ozaman kesin ben banlanirim yakin bir zamanda resmen sanane dedim kiza ((

korkma canım o kadarda değil ama gerisini getirme cısss s

Son düzenleme:
yeni gelenler hoş geldiniizzzz

bence de ayaklarınız üzerinde durmadan sakın evlenmeyin kızlar aman diyeyim ha! (ben de dahil)
sonra buralarda derdim var topiklerinde bulmayalım kendimizi

kurallar biraz katı canım.. konu dısı mesaj,2li tartsma hep ban nedeni... kumru dün bi kıza parazit yapma yazdı banlandı

o zaman ne zamani yalakalik zamani tebrik ediyorum yonetimi masallah iyi calisiyorlar :))))

yanliz bende simgeleri kullanamiyorum kabul etmiyor yazdigim sayfa acep banada bisey tapmis olabilirlermi gri ekran simdi yazdigim ekran

slmlarr benide aranıza alınn kızlaarr istanbul kadıköydenim muhasebeciyim bekarım kayda değer arkadasımm yokkk ve bugün çok sıkılıyorummmm=(

o zaman ne zamani yalakalik zamani tebrik ediyorum yonetimi masallah iyi calisiyorlar :))))

yanliz bende simgeleri kullanamiyorum kabul etmiyor yazdigim sayfa acep banada bisey tapmis olabilirlermi gri ekran simdi yazdigim ekran

hele bi ara çoğu kişi banlıydı. hele ki kavga olmasn tüm kk toplanır kavga eder şutlanır :))))))

onları ben de kullanamıyorum değişmiş yine.. simgelerin sonunda fazlası yazıyo onu tıklayp ordan secebilirsin

yeni gelenler hoş geldiniizzzz

bence de ayaklarınız üzerinde durmadan sakın evlenmeyin kızlar aman diyeyim ha! (ben de dahil)
sonra buralarda derdim var topiklerinde bulmayalım kendimizi

dertler hiç bitmiyor ki güzelim tam diyosun tamam artık rahata erdik bütün kozlar paylaşıldı (eşin - ailesi vs.) derken hoooooop bişey çıkıyoo üstelik insan oğluyuz ne zaman her yaşadıımız şeyden memnun olduk ki?
evlemeden önce eşinizi iyi seçin derim ben ben memnunum eşimden ama dış görünüşe filan aldanıpta evlenmeyin doğru adamı seçin gerisi gelir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…