16abooo arada 10 yaş var zaten biri beni buranın en genç üyesi ilan etmişti
forum küyçüğü benim
ahh seninn yaşında olmayı ne çok isterdimm=)
17-18 yaşımdan sonrasını hatırlamıyorummm nasıl geçtii anlamadımm kıymetinii bil ablacımmm:) dediği gibi galiba en geç üye sensin
sende 14 flanmı yoksaa
merhaba
vala ben deli dolu yaşamak istiyorumda ahh bu annem başımda dır dır ediyr rahat bırakmıyor ki .s:18:
mesela bir yere gidecegim zamn 2 3 saatn içinde dön diyr ya zaten gidip gelmem 1 saat .ss ama çok da aşırya kaçmam istiyrum ama brazdaha büyüsem iyi olur sanırmdeli doludan kastın ne canımm onuda düşün ama oda anne tedirgin oluyodurr her an.. bi gün anne olursakk onları çok daha iyi anlıcağımızı umuyorumm
tam deli çağınnn çoktaaa delirmeee sendeee kızarımmmm ona göre:)
hımmm22 sinop canıım
hımmmüni gidiyormusun?
ooo ne yaşlanması durr daha 22 yaşındasınhakkaten kızlar 17 18 den sonrası su gibi akıpp geçiyo.. yaşlanıyorum kahretsin
inş mesleğini eline alırsın :)yok nerdeeee dsardan bitirecez die uğrasyorz aile mağduruyuz
nne bilim ya yaslanmak istemiyorum ben yaaaaooo ne yaşlanması durr daha 22 yaşındasın
inş mesleğini eline alırsın :)benm ablamda senin magdurlarından vala o artk çoçk sahbi ama çok tatlı yegenlerim varr
vala ben deli dolu yaşamak istiyorumda ahh bu annem başımda dır dır ediyr rahat bırakmıyor ki .s:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?