merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim aranısa
canım ne güzel bir topic açmışın ellerine sağlık
hoşbuldukbenimde arkadaşım yok kaynaşma fırsatı bulamadım gerçi 2 hafta banlıydım ama
ihtiyacımız vardı gerçekten böyle bi topiğe hoş geldin tekrardan
ben en fazla 200 verirdim bir tanede başka renk alırım naçisane önerim tabi karar senin ne kadar açık renkte olsa sonradan çok giyilmiyor o ayakkabılar yeni evin ihtiyacı çok olur...tabiki canım katılabilirsn hoşgeldin bende bugün gördüm bu topiği hemen kanım kaynadı vallaayakkabılar eet biraz pahalı ama çok beğendim
merhaba arkadaşlar bende katılabilirmiyim aranısa
ben en fazla 200 verirdim bir tanede başka renk alırım naçisane önerim tabi karar senin ne kadar açık renkte olsa sonradan çok giyilmiyor o ayakkabılar yeni evin ihtiyacı çok olur...
karakumru topiğin hayırlı olsun canım...
altınolukta istersen avonun parfümlerine bak hesaplıda...çoook teşekkür ederim cnm nerdensin nerede oturuyosun
kızlar açık parfüm almak istiyorum ama bulunduğum şehirde her marka yok heryerde bulabileceğim 20 tl yi geçmeyecek bi parfüm önerir misiniz acep
aileden destekte yoksa çok zor benimde tüm eşyaları eşim almıştı 9 yıl önce bizde açıldık düğünden bir hafta sonra elimizde 200 lira parakalmıştıSorma canım bir sürü borç harç varBiz ailelerimizden birşey istemedik nişanlımla ikimiz alıyoruz herşeyi ay başında maaş alıyoruz ogün elimizde beş kuruş para kalmıyor ama sonunda mutlu bir yuvamız olcak
canım çeyizlerine baktım hepsi çok güzel hayırlısıyla allah kullanmanızı nasip etsin iyi günlerde ... allah tamamına erdirsin canım...Sorma canım bir sürü borç harç varBiz ailelerimizden birşey istemedik nişanlımla ikimiz alıyoruz herşeyi ay başında maaş alıyoruz ogün elimizde beş kuruş para kalmıyor ama sonunda mutlu bir yuvamız olcak
canım bende açık parfüm kullanıyorum çiceksi seviyorum sende seviyorsan bu tarz kodunu söylebilirim
aileden destekte yoksa çok zor benimde tüm eşyaları eşim almıştı 9 yıl önce bizde açıldık düğünden bir hafta sonra elimizde 200 lira parakalmıştı
canım bende açık parfüm kullanıyorum çiceksi seviyorum sende seviyorsan bu tarz kodunu söylebilirim
İkimizde okumuş meslekleri olan kişileriz oyüzden ben pek taraftar değilim ailelerden yardım alınmasına oyüzden kendimiz aldık bütün eşyalarımızı hepsinide hemen aldık halı perde hariçHer seferında uygun olsun dıyorum ama magazalara girince hep en güzelinin pahalısını alıyorum ya..
canım çeyizlerine baktım hepsi çok güzel hayırlısıyla allah kullanmanızı nasip etsin iyi günlerde ... allah tamamına erdirsin canım...
altınolukta istersen avonun parfümlerine bak hesaplıda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?