Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

tabiki canım katılabilirsn hoşgeldin bende bugün gördüm bu topiği hemen kanım kaynadı valla ayakkabılar eet biraz pahalı ama çok beğendim
ben en fazla 200 verirdim bir tanede başka renk alırım naçisane önerim tabi karar senin ne kadar açık renkte olsa sonradan çok giyilmiyor o ayakkabılar yeni evin ihtiyacı çok olur...

karakumru topiğin hayırlı olsun canım...

ben en fazla 200 verirdim bir tanede başka renk alırım naçisane önerim tabi karar senin ne kadar açık renkte olsa sonradan çok giyilmiyor o ayakkabılar yeni evin ihtiyacı çok olur...

Sorma canım bir sürü borç harç var Biz ailelerimizden birşey istemedik nişanlımla ikimiz alıyoruz herşeyi ay başında maaş alıyoruz ogün elimizde beş kuruş para kalmıyor ama sonunda mutlu bir yuvamız olcak

kızlar açık parfüm almak istiyorum ama bulunduğum şehirde her marka yok heryerde bulabileceğim 20 tl yi geçmeyecek bi parfüm önerir misiniz acep

aileden destekte yoksa çok zor benimde tüm eşyaları eşim almıştı 9 yıl önce bizde açıldık düğünden bir hafta sonra elimizde 200 lira parakalmıştı

canım çeyizlerine baktım hepsi çok güzel hayırlısıyla allah kullanmanızı nasip etsin iyi günlerde ... allah tamamına erdirsin canım...

aileden destekte yoksa çok zor benimde tüm eşyaları eşim almıştı 9 yıl önce bizde açıldık düğünden bir hafta sonra elimizde 200 lira parakalmıştı

İkimizde okumuş meslekleri olan kişileriz oyüzden ben pek taraftar değilim ailelerden yardım alınmasına oyüzden kendimiz aldık bütün eşyalarımızı hepsinide hemen aldık halı perde hariç Her seferında uygun olsun dıyorum ama magazalara girince hep en güzelinin pahalısını alıyorum ya..

bizim de mobilya mağazamız var aynı memleket olsaydık yardımcı olmak isterdim alırsan iyisini al be canım..Şimdi herşey taksitli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…