Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

bizim de mobilya mağazamız var aynı memleket olsaydık yardımcı olmak isterdim alırsan iyisini al be canım..Şimdi herşey taksitli

Nerde oturuyorsun canım ben izmirde oturuyorum toplam aldığımız mobilyalar 13000 filan tuttu taksitli bide ben özel beğendiğim mobilyaları yaptırıyorum aldk bakalım hepsini geriye ödemesi kaldı

Selammm nasilsiniz kizlar :) parfüm konusu var galiba bende size bir parfüm tavsiye edeyim ((( WISH ))) PARFÜM SEVENLER ICIN SIDDETLE TAVSIYE OLUNUR.

Nerde oturuyorsun canım ben izmirde oturuyorum toplam aldığımız mobilyalar 13000 filan tuttu taksitli bide ben özel beğendiğim mobilyaları yaptırıyorum aldk bakalım hepsini geriye ödemesi kaldı

gayet iyi bence memleketimi özelden yazıcam bu arada..hangi marka aldın

gayet iyi bence memleketimi özelden yazıcam bu arada..hangi marka aldın

Marka değil canım izmirde kısıkköy mobilyacılar çarşısı var orda bir mağazada yaptırıyorum kumaşlarını filan kendim seçtim bakalım nasıl olcak ev bulup yerleştirdikten sonra koyarım canım fotolarını

merhaba kızlar ben de izmir de oturuyorum. yeni evlenecek olan arkadaşa kolay gelsin vallahi. biz de her şeyi kendimiz aldık eşimle. hatta eve girdiğimizde sadece yatak odası ve mutfak düzülüydü. gerisini yavaş yavaş aldık. 5 yıl oldu şimdi her şeyimiz tam. önemli olan mutlu olmak her şey tam olsun diye uğraşmayın her zaman eksik bir şeyler olacaktır. insan kendi aldığı zaman kıymetini daha iyi biliyor hem aileye de yük olmuyor.

celebre kullanıyorum şu and..ama hemen uçuyo kokusu
canım bende kullandım ondan pur blanca falan avonun parfümleri kalıcı değil onedenle şu an deodorant kullanıyorum açık.....aya kıyıcam dersen markalıda kullandım inan bileğine sürdün diyelim yıkasan bile gitmiyo o pahalı olanlar ...

merhaba canım valla bende ilk başta az olsun dedim eşyaları ama insan ilk evlendiğindede herşeyi güzel tam olsun istiyormuş halı perdemiz kaldı bir onuda ev tutulduğunda alcaz doğru diyon valla ne kadar tam desekte eve girdikten sonra aaa bunudamı almamışım dicem eminim

orta halli bir fiyet çok sayılamz yatak yemek oturma odası değilmi tek tek yazabilirmisin kaça aldığını canım merak ettimde...

bir de paraya göre hareket etmek lazım sonradan para kalmadığında evde huzursuzluk çıkabilir. oturma odamızda iki minder ve kutuların üzerinde tv vardı ama hepsi bizimdi ve kimseyi karıştırmamıştık işimize. şimdi de hamileyim ve yine her şeyi kendimiz alıyoruz ve yapıyoruz.

Misafir odasına salon takımı aldım 2 tane 3lü 2tane berjerli krem renkli fiyatı 3850
misafir odasına yemek takımı aldım 6 kişilik yemek masası konsolu var 3750
Oturma odasına köşem takım aldım 2000
oturma odasında tv ünite olcak oda yemek takımına dahil üstüne 2 tane raf ve bir kare kapalı kutu eklettirdim
yatak odamda 3750 canımtoplam işte 13.350,00 try yapıyor

Canım il önce tebrik ederim bebişin için tabiki en başta mutluluk önemli bizim bir tek mobilyaların taksidi kalcak onunda 4000 tlsını odedık 7500 kalcak onuda taksitle artık ödicez. 1 yıldır yemeden içmeden borç ödüyoruz nişanlandığımızdan beri evlendiğimizdede 10 ay kadar ödicez daha sonra borcumuz aklmıcak

ne güzel nişanlılıkta halletmişsiniz bizim nişanlılık süremiz olmadı o yüzden her şeyi evlenince aldık. yani nişan olduktan 1 ay sonra düğün olmuştu. öğretmen olduğumdan tayin için böyle olması gerekiyordu.
ee izmir in neresinde oturacaksınız? ben bucadayım.

canım iyimiş kkde bir koltuk takımına 6 milyar verende vardı eminim hepsi çok güzeldir iyi günlerde kullanın...

Ben normalde gaziemirde oturuyorum ama iş yerim karataşta nişanlımında bornovada. Büyük bir ihtimal brnovada olur metro filan yakın olsun diye düşündük ama ordada evler çok pahalı yaa

Ben normalde gaziemirde oturuyorum ama iş yerim karataşta nişanlımında bornovada. Büyük bir ihtimal brnovada olur metro filan yakın olsun diye düşündük ama ordada evler çok pahalı yaa

bornova güzeldir ama ben bucayı sevmiyorum okulum burda olmasa güzelbahçe taraflarında oturmak isterdim belki ilerde o da olur.:2:

bornova güzeldir ama ben bucayı sevmiyorum okulum burda olmasa güzelbahçe taraflarında oturmak isterdim belki ilerde o da olur.:2:

aynen canım bende bucayı sevmiyorum çok kalabalık gürültülü bir yer. bornoavda tam gezmelik herşey var her yere yakın güzelbahçede güzeldir benim iş yerime yakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…