bizim de mobilya mağazamız var aynı memleket olsaydık yardımcı olmak isterdim alırsan iyisini al be canım..Şimdi herşey taksitli
Nerde oturuyorsun canım ben izmirde oturuyorum toplam aldığımız mobilyalar 13000 filan tuttu taksitli bide ben özel beğendiğim mobilyaları yaptırıyorum aldk bakalım hepsini geriye ödemesi kaldı
ben aslında vanılyalı istıyorum ama herkes body shop diyo fakat burada body shop yok bu tarz istiyorum cnm
Selammm nasilsiniz kizlar :) parfüm konusu var galiba bende size bir parfüm tavsiye edeyim ((( WISH ))) PARFÜM SEVENLER ICIN SIDDETLE TAVSIYE OLUNUR.
gayet iyi bence memleketimi özelden yazıcam bu arada..hangi marka aldın
canım bende kullandım ondan pur blanca falan avonun parfümleri kalıcı değil onedenle şu an deodorant kullanıyorum açık.....aya kıyıcam dersen markalıda kullandım inan bileğine sürdün diyelim yıkasan bile gitmiyo o pahalı olanlar ...celebre kullanıyorum şu and..ama hemen uçuyo kokusu
merhaba kızlar ben de izmir de oturuyorum. yeni evlenecek olan arkadaşa kolay gelsin vallahi. biz de her şeyi kendimiz aldık eşimle. hatta eve girdiğimizde sadece yatak odası ve mutfak düzülüydü. gerisini yavaş yavaş aldık. 5 yıl oldu şimdi her şeyimiz tam. önemli olan mutlu olmak her şey tam olsun diye uğraşmayın her zaman eksik bir şeyler olacaktır. insan kendi aldığı zaman kıymetini daha iyi biliyor hem aileye de yük olmuyor.
orta halli bir fiyet çok sayılamz yatak yemek oturma odası değilmi tek tek yazabilirmisin kaça aldığını canım merak ettimde...
Nerde oturuyorsun canım ben izmirde oturuyorum toplam aldığımız mobilyalar 13000 filan tuttu taksitli bide ben özel beğendiğim mobilyaları yaptırıyorum aldk bakalım hepsini geriye ödemesi kaldı
merhaba canımvalla bende ilk başta az olsun dedim eşyaları ama insan ilk evlendiğindede herşeyi güzel tam olsun istiyormuş halı perdemiz kaldı bir onuda ev tutulduğunda alcaz doğru diyon valla ne kadar tam desekte eve girdikten sonra aaa bunudamı almamışım dicem eminim
bir de paraya göre hareket etmek lazım sonradan para kalmadığında evde huzursuzluk çıkabilir. oturma odamızda iki minder ve kutuların üzerinde tv vardı ama hepsi bizimdi ve kimseyi karıştırmamıştık işimize. şimdi de hamileyim ve yine her şeyi kendimiz alıyoruz ve yapıyoruz.
canım iyimiş kkde bir koltuk takımına 6 milyar verende vardı eminim hepsi çok güzeldir iyi günlerde kullanın...Misafir odasına salon takımı aldım 2 tane 3lü 2tane berjerli krem renkli fiyatı 3850
misafir odasına yemek takımı aldım 6 kişilik yemek masası konsolu var 3750
Oturma odasına köşem takım aldım 2000
oturma odasında tv ünite olcak oda yemek takımına dahil üstüne 2 tane raf ve bir kare kapalı kutu eklettirdim
yatak odamda 3750 canımtoplam işte 13.350,00 try yapıyor
ne güzel nişanlılıkta halletmişsiniz bizim nişanlılık süremiz olmadı o yüzden her şeyi evlenince aldık. yani nişan olduktan 1 ay sonra düğün olmuştu. öğretmen olduğumdan tayin için böyle olması gerekiyordu.
ee izmir in neresinde oturacaksınız? ben bucadayım.
Ben normalde gaziemirde oturuyorum ama iş yerim karataşta nişanlımında bornovada. Büyük bir ihtimal brnovada olur metro filan yakın olsun diye düşündükama ordada evler çok pahalı yaa
canım iyimiş kkde bir koltuk takımına 6 milyar verende vardı eminim hepsi çok güzeldir iyi günlerde kullanın...
bornova güzeldir ama ben bucayı sevmiyorum okulum burda olmasa güzelbahçe taraflarında oturmak isterdim belki ilerde o da olur.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?