Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

kesin vardır da, kimlikler gizli olduğundan bilmiyoruzdur. benim arkadaşlarım soruolar nickin ne diye söylemiyorum belli mi olur, özelimiz kalmaz vallahi, dedikodu bile yapıyoruz burda yanii

çoluk çocuk dolu.teftiş edıyorum çarşıya yakın dukkan hemen uğradım bugun çatkapıleptop tamir ediyodu...genelde öğrenci tebi kımın ne amaçla kullandıgını bılemezsınkı.....:44:

senin işin zor iyi denetle kocanı
yakışıklıda diyorsun bak

mutfakta vahşi yaşam belgeseli izledim demincek kertenkele kelebeğin kanadını yemiş

sonsuz guvenım var...yaparsada kendısı kaybeder....yer kız insan insanı yıyo kertenkele kanat yemiş çokmu

sen yinede iyi denetle ,casus programı falanda al buradaki gacılardan öğrendim bende kocaları p**** yapıyormuş.

banada lazım bilgisayarcı sevgili ama işimi görünce şutlayacağım

ahah aday olsa niye böyle bir dilekte bulunayım kızz
işim görülsün dıyon ne işin var ??
hoşbulduk canımm :)

ay evde de yalnızım çok daraldım yinee

sitede bolca geziyorum okuyorum çok güzel paylaşımlar war

geç kalmışım üye olmak içn

evet cnm guzel arkadaşlıklar kuruluyo.senı kısaca tanısak.

programlar lisans istiyor deneme sürünümü yükleyeceğim bende ablamı denetlemek için ama farklı kullanıcı hesaplarına işler mi bilemem :26:

he erkekler anlıyor ya pcden bende 0 teknik bilgi
virüs programı başıma iş açtı kuzum zorla hallettim ama bazı pürüzler var.pc formatlanacak nasıl olacak bilmiyorum

oyle seylere gerek yok cnm...senin iş kolay gönder hallederiz cnm ayıpettın.sevgılıye gerek yok başka dalda bul mobıılya falan olabılır bak yeni eve indirim yapar

işim görülsün dıyon ne işin var ??

evet cnm guzel arkadaşlıklar kuruluyo.senı kısaca tanısak.

taze terk edilmiş :) bir adet öğretmen adayı duruyor karşınızda. bu sene atanıcaz inşallah..

şehir olarak denizlidenim. anne değilim ama yeğenlerimi kendi çocuklarımı sevebileceğim kadar seviyorum :)

aklıma bişi yazmakta gelmiyor yahu

hayırlısı olsun cnm.benım kuzende urfaya atandı yeni.darısı başına inş.bu taraflara gelırsen haberımız olsun hocam (bu taraf kastamonu oluyo )ne guzel yerler ya ben guneyı cok sevıyorum...:97:

oyle seylere gerek yok cnm...senin iş kolay gönder hallederiz cnm ayıpettın.sevgılıye gerek yok başka dalda bul mobıılya falan olabılır bak yeni eve indirim yapar

mefruşatda olabilir mi? ben severim perde , çarşaf felan
perdelerinizi dikeriz

benim ablamda örtmen ama umutsuz vaka sittin sene atanamayacak sanırım

mefruşatda olabilir mi? ben severim perde , çarşaf felan
perdelerinizi dikeriz

benim ablamda örtmen ama umutsuz vaka sittin sene atanamayacak sanırım

dua edelim de hepimiz atanalım ya okadar okuyoruz öğretmen oluyoruz atanamıyoruz

bakalım kısmet.. belki kastamonuya belki başka yerlere.. artık siteden çıkmam haber veririm kesin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…