Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

mefruşatda olabilir mi? ben severim perde , çarşaf felan
perdelerinizi dikeriz

benim ablamda örtmen ama umutsuz vaka sittin sene atanamayacak sanırım

ha bak buda olur daha perde almadık...yerleşince çekıp koyacam buraya...kızlar ben kaçar yarın görüşmek üzere...bybyyyyyyyyyy

ablamın yakın arkadaşı siirte önce sözleşmeli atandı sonra sağolsunlar seçim ayağına kadroya geçirdiler.
noldu ablam gibiler için atama sansı uçtu gittiiiii

hayırlı olsun tevfikamm çek kooy bakalımm

iki gundur sanki karnim irilesti hafif hafif ic camasirlari pantolanlar dar gelmeye basladi...artik disaridan hamile oldugum belli oluyor sanirim :))) ii keyfi yerinde bugun durgun bir gun sanki banami ole geliyor...

artık buyuyor annesi.helede 5.aydan sonra sen bıle inanamazsın hızına.hamılelıgın keyfını çıkar tatlım.neler yemek istıyon bakalım....

artık buyuyor annesi.helede 5.aydan sonra sen bıle inanamazsın hızına.hamılelıgın keyfını çıkar tatlım.neler yemek istıyon bakalım....

inanirmisin hic bisey birak yemek yemek bile istemiyorum bebek icin yiyorum...meyve iii yiyorum ama bu aralar portakala taktim mandalina falan aliralmaz dolaba atiyorum soguk soguk ii gidiyor..birde seftali ii yiyorum...onun disinda kac gundur esim as erdigi icin pizza yiyorus...iste yiyebildiklerim bide mercimek corbasi komik ama bu kadar...bunlarda ole makul olculer yoksa midem tokatliyor...

bende meyvayı çok yerdim özellıkle elma sımdı enes elmayı çok seviyo.allah kolaylık versın cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…