Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ohh...oh...inşallah....bende bekarken ümitköyde oturuyordum...annem halen orda...ben dikmende oturuyorum....farabide çalışıyorum....7 aylık hamileyim...allah size de nasip etsin...:)

benm annemler arcadiumun orda kayınvalidemler dekocitynin karşısında ben gordionun orda nedir bu avm bağımlığı anlamadım ama gidemem buradan başka yere herhalde... bebeğin hayırlı olsun 10 aylık evliyim bende.. bebek istiyorum ama korkuyorumm birascıkkk

korkmayın yaaa yapın bebişleri de sevelim

yaaaa..yaşlandık demeyin ben 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim...:)) allah herkesin gönlüne göre versin....:)

hamilelikten mi?? ben çok rahat bir hamileydim 6 ay hiç şikayetim olmadı ama son bir aydır biraz sıkıntılarım başladı oda çalıştığım için dinlenemiyorum evde olsam daha rahat olur ama çok şükür yinde bebeğim sağlıklı....o yüzden sizin korkcak hiç birşeyiniz yok bence tabi istiyorsanız eşinizle beraber...allah gönlünüze göre versin ama ben evliliklerde biraz zaman geçip biribirinin tanınması gerektiğini düşünüyorum biraz zaman geçsin bence...tanıyın biribirinizi benceee.....:))tabi bu sadece benim fikrim...:))

yaaaa..yaşlandık demeyin ben 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim...:)) allah herkesin gönlüne göre versin....:)

30'la 25 arasında pek bir fark yok kii..

yalnız söyle de birşey var bir kadının en güzel ve gözde olduğu dönem 25-35 yaşlarıymış araştırmacılar öyle diyor

benim korkum doğum ve sonrası bebekleri çok seviyorum ama korkularımıda yenmeden olmaz diye düşünüyorum bi çok arkadaşım hamile yada doğum yaptı onlarla konuşuyorum kimse benm gibi değil korkmuyo.. aslında bi yensem korkumu hemen hamile kalırım durmadan doğum videosu izliyorum.. doktor korkumda var aslında korkudan ziyade utanma duygusu var bide sonrasında bakımı hasta olursa o bebek ağlamasına dayanamıyorum bitane ağlayan bebek görsem çeşmeleri açıyorum bi srü şey iştee sanırım biraz daha büyümem gerekk :2:

sellaam kıslar
iyi pazarlar
kç gündür giremedim yine tanışmak kısmet olmadı
kendimi tanıtayım diyecem ama yaşımı asla söylemem
ev kızıyım işte tembel tembel evde pinekliyorum oda oyunları oynamayı ve internete girmeyi seviyorum ...

Hoşgeldin canım adın ne yaşımı söylemem diyorsun mezun oldun iş falan mı arıyorsun evlilik hazırlığımı anlat kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…