- 11 Mart 2011
- 133
- 3
- 116
ohh...oh...inşallah....bende bekarken ümitköyde oturuyordum...annem halen orda...ben dikmende oturuyorum....farabide çalışıyorum....7 aylık hamileyim...allah size de nasip etsin...:)
benm annemler arcadiumun orda kayınvalidemler dekocitynin karşısında ben gordionun orda nedir bu avm bağımlığı anlamadım ama gidemem buradan başka yere herhalde... bebeğin hayırlı olsun 10 aylık evliyim bende.. bebek istiyorum ama korkuyorumm birascıkkk
yaş 25 canım hatta 13 nisan itibari ile 26 ya adım attımyaşlandık yaa 20 den sonrasını sayamadım çok hızlı geçiyoo gerçekten zaman
6 bucuk aylık evliyim bebek henüz düşünemiyorum çünkü ev borcumuz var önümüzdeki yazdan sonra ancak planlarımız böyle bebek konusunda tabiki bir sürpriz olmassa
çalışıyorum özel sektördeyim muhasebeciyim...yüksek lisans sınavına hazırlanıyorum bu yıl girmedim bi sonrakine inşallah tabiki ösym'yi bu gidişle bombalamazlarsa tbii
korkmayın yaaa yapın bebişleri de sevelim
benm annemler arcadiumun orda kayınvalidemler dekocitynin karşısında ben gordionun orda nedir bu avm bağımlığı anlamadım ama gidemem buradan başka yere herhalde... bebeğin hayırlı olsun 10 aylık evliyim bende.. bebek istiyorum ama korkuyorumm birascıkkk
yaaaa..yaşlandık demeyin ben 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim...:)) allah herkesin gönlüne göre versin....:)
hamilelikten mi?? ben çok rahat bir hamileydim 6 ay hiç şikayetim olmadı ama son bir aydır biraz sıkıntılarım başladı oda çalıştığım için dinlenemiyorum evde olsam daha rahat olur ama çok şükür yinde bebeğim sağlıklı....o yüzden sizin korkcak hiç birşeyiniz yok bence tabi istiyorsanız eşinizle beraber...allah gönlünüze göre versin ama ben evliliklerde biraz zaman geçip biribirinin tanınması gerektiğini düşünüyorum biraz zaman geçsin bence...tanıyın biribirinizi benceee.....:))tabi bu sadece benim fikrim...:))
ayyyy ben evlensem hemen çocuk isterim haaa çok seviyorum bebekleri
evlen şekerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?