Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

maşallah. benim kardeşimde 192 am ben 164. cüceyim yaaaaaa. 30 temmuz ne güzel. bende temmuz geliniyim. herşey gönlünce olsun. nişanlın nasıl iyi mi bari. izmirde mi yaşıyacan.

Son düzenleme:
kolaydı taaakiii...bu aya kadar:))) asıl hamilelik şimdi başladı...:)
bebek şekeri yok odası derken koşturuyoruz...:)
siz neler yapıyorsunuz...??

bebek şekerimi o ne canım ben çok cahilim o konuda bende çalışıyom bir yandada evlilik hazırlıkları uğraşıyorum işte

ben çıkıyorum arkadaşlar duru sultan uyandı. şimdi onunla ilgilencem. görüşmek üzee.kendinize iyi bakın.

süper meslek yaaa...arkadaşlar ben ankarada özel bir hastanede doğum yapcam..doğum fotoğrafçısı ve oda süslemesi falan bildiğiniz uygun fiyatlı yardımcı olabilecek arkdaşlar var mııı of... yaaa...sıkıntım yetmiyor birde bu işler ne zormuş doğum yapmak....:))

zor canım biraz ama ya.. izmirde olsaydın var bir kaç tane tanıdığım ama ankarada malesef yok

ben gideli epey arkadas gelmis... tüh yaa bebek felan kacirdim muhabbeti tam benlik konuymus.ama napalm koca gelcek birazdan yemekde lazim..bebegi olcak arkadasim Allah anali babali büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…