Kıymetini bil canım ünideki yılların göz açıp kapanana kadar geçiyorSorma canım yaa hemde nasıl bir heyecan zaman yaklaştıkca dahada sarıyor heyecan son bir ay düşünemiyorum işimde benim dikkat gerektiren bir iş napcam bilmiyom vallaa
evet canım nişanlıyım 30 temmuzdada düğün nasip ederse allahımfena değilim ben güzel demeyeyim kendimi beğenmiş olmayayım valla canım benim boy 1.74 burdakinlere göre normal boydayım 1.80ler var 185ler bizim genetik canım abim 1.98 olunca bende anca bu kadar olmuşum
hoşgeldin canımkıyamam yaa kolay geçiyordur umarım hamileliğin
hala yağıyoooobi yaz gelemedi gitti
yaz bir tülrü tükiyeye gelmedi. kocaelideyim ben şimdi burda da hala yağış var. gerçi ankaraya hazirana kadar yaz gelmez ya. ne okuyosun.
gıda müh. okuyorum
ne güzel. şimdi heryerde iş imkanı da var dimi.başım bağlıu demişsin. evlilik ne zaman
kolaydı taaakiii...bu aya kadar:))) asıl hamilelik şimdi başladı...:)
bebek şekeri yok odası derken koşturuyoruz...:)
siz neler yapıyorsunuz...??[/QUO
ah ne günlerdi. şimdi hiçbir şey yok aslında. asıl doğunca başlıyor hayat. allah yardımcın olsun. doğumdan sonra çalışacak mısın?
sağlık firmasında finans ve ihale uzmanıyım canım
kolaydı taaakiii...bu aya kadar:))) asıl hamilelik şimdi başladı...:)
bebek şekeri yok odası derken koşturuyoruz...:)
siz neler yapıyorsunuz...??
vuuuuuuuuuuuuuu hatuna bahhhhhhhhhhhhhh
bebek şekerimi o ne canım ben çok cahilim o konudabende çalışıyom bir yandada evlilik hazırlıkları uğraşıyorum işte
ay canım sen beni çok güldürdün bugün yaa
ben çıkıyorum arkadaşlar duru sultan uyandı. şimdi onunla ilgilencem. görüşmek üzee.kendinize iyi bakın.
süper meslek yaaa...arkadaşlar ben ankarada özel bir hastanede doğum yapcam..doğum fotoğrafçısı ve oda süslemesi falan bildiğiniz uygun fiyatlı yardımcı olabilecek arkdaşlar var mııı of... yaaa...sıkıntım yetmiyor birde bu işler ne zormuş doğum yapmak....:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?