Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ev alamıyoruz okadar maddi durumumuz yok ama ilerde olur inşaallah , kirada oturucaz büyük ihtimal :)

aa hayırlı olsun nasıl evlilik hayatı bize biraz ipucu versene

Hıııhhhh tam adamına sordunuz.Başından daha önce bi evlilik geçmiş.Sorunlu bi şekilde boşanmış ve sonunda hayatının aşkını bulmuş biriyim.

Kızlar evlilik çok güzel aslında.Yeterki doğru zamanda doğru kişiyle yapılsın.İlk evliliğim de herşeyden nefret ettim.Hiçbi şekilde asla mutlu olmam sanıyordum.Ama şimdiki eşim bütün sıkıntılarımı unutturdu..
Şunu kabul etmemiz lazım evlilikte kadına daha fazla görev düşüyor...

aa öyle desene istanbulda semt olarak ta fatih filan mümkünse işyerlerimize yakın olan yerler :)

Önemli olan sonunda aradığın mutluluğu bulman ve şahsen neden bilmiyorum seni çok şanslı biri gibi gördüm hissettim yada ..
Dilerim bizde aradığımız yada beklediğimiz mutluluğu yaaşarız..

aaa canım olur mu hiç oradaki arkadaşlar da çok sıcak kanlı hemen kaynaşabilirsin yani
benim daha pek birşey belli değil tatlım mayısda nişanlımın tayini çıkacak o nereye giderse 1 ay içinde yapacağız biz bütün o işleri
ama şu anda eşyalar hariç herşeyi ayarladık zaten bitek ev ve içinin büyük eşyaları kaldı o da olur inşallah 1 aya kadar...

Allah mutluluğunu daim etsin :)
Bencede gördüğüm kadarıyla ve duyduklarım kadarıyla bu sözünü doğruluyorum "Şunu kabul etmemiz lazım evlilikte kadına daha fazla görev düşüyor..." pek alışkın değilsek vay halimize

Önemli olan sonunda aradığın mutluluğu bulman ve şahsen neden bilmiyorum seni çok şanslı biri gibi gördüm hissettim yada ..
Dilerim bizde aradığımız yada beklediğimiz mutluluğu yaaşarız..

Cnm şans değil de ne bileyim belki çektiğim sıkınların mükafatı diye düşünüyorum.Allah sizlerinde karşısına değerinizi bilecek dürüst insanlar çıkarsın...

E mutlaka bir bocalama dönemi yaşıyor insan.Ama zamanla olgunlaşıyosun.

Cnm şans değil de ne bileyim belki çektiğim sıkınların mükafatı diye düşünüyorum.Allah sizlerinde karşısına değerinizi bilecek dürüst insanlar çıkarsın...

Amin inşallah gerçekten..
Çok önemli şeeyler bunlar,ben bazen inanamıyorum evleneceğime,sanki bir şeyler olacakta düğünüm iptal olacak gibime geliyor..Düğün heyecanları işte ya :)

İşte aradığım topik bu
Merhaba herkese:79:
Bir aydır işsizim evde pinekliyorum
bol bol kk'da vakit geçiriyorum birde face.te
Sıkılmaya başladım artık.
Hayırlısı ile bir iş bulsam
nıce to meet you...Meslegın neydı tatlım?Ben de yarı ıs yarı ev

kızlar hepınız hos geldınız topıgımız vatana mıllete hayırlı olsun..Ben de 22 yasındayım.Okula acıktan devam edıyorum arada babamın ıs yerınde calısıyorum bugun oldugu gıbı...Iste borclar dertler hayat gecıp gıdıyo...

artık bizimde bir topiğimiz var yaşasın

OO tatlım dur daha 22 yaşındasın.Dertlerden çabuk bunalmışsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…