Aaaa.Bende eyüpteydim.Tabiki bilmem mi.Lise zamanlarında kaçar giderdik
merhaba benim de burada hiç arkadaşım yok. izmirde oturuyorum 29 yaşımdayım 5 yıllık evliyim ve ilk çocuğuma hamileyim.
ben de iyiyim cnm muhteşem yüzyılı izliyorum
buyur buyur ne demek :) ne derdin var öyle hemen çözelim
bende onu izliyorum
Kızlar size doyum olmaz.Ben kaçar...Hepinize iyi geceler...:
vışşşş taksim çok merk ediyorum orayımerhaba
ben şu an gaziosmanpaşada oturuyorum evlendikten sonra geçtim öncede taksimde oturuyordum:)
hemen döküyorum ortaya
kızlar 8 aydır birlikteyiz çok seviyorum onu oda beni seviyor, biliyorum. yanlız bi huyu var arkadaşlarına çok düşkün benden çok erkek arkadaşlarıyla hemde benim dışarı çıkmada hiçbi problemim yok evde biliyor.benle yarın bulursuruz su gun bulusurz diye bile konuşmaz anlık karar verir in aşağı geliyorum falan der arkadaşı 2 hafta sonra askerden gelicek onla şimdiden planını söylüyo aşkım hergün hakanla kalır içeriz diyo bozuldum bnde kavga ettik dedim ilerdede böylemi olcak ben yanında olmadığım halde yine beni özlemiyo sürekli onlarlasın biz evlenince ben yanında olcam özlemek diyede bişe olmıcak eve gelmiceksin ehrlde hiç her gece çıkar içersinz diyorum saçmalama herkez ozamn iş güc sahıbı olcak diyo oof bilmiyorum bıktım artık
p.s: sevgilim 23 yaşında üniversiteden bu sene mezun oluyo ayrıca bi restoranda müdür. evini aldı daha yeni tek yasıo artık sürekli onda kalcaklar bekar evine dönücek
bende geliyiimi canım
vışşşş taksim çok merk ediyorum orayı
bu gece herkez muhteşem yüzyılı izliyor heralde :) bende onu seyrediyorum şimdi
banada öle gelio ya kızlar sizin sevgilileriniz nişanlı yada eşleriniz arkadaşlarıyla nasıl ? ya hani kötü bşe yapmaz bugune kdar mekana gitse yanlız gtmek istemez kavga ederz dyeki ben asla sıkmam benide alır ama onlarla sürekli arabada içerler evde içerler hep birliktelermoralini bozmak istemem ama şimdiden böyleyse o zaman hep yanında olacaksın özlem hiç olmayacak özlem olduğu halde böle davranıyorsun ilerisini düşünemiyorum açıkçası...
merhaba arkadaşlar bede aranıza yeni katıldım bu ortam çok güzel
banada öle gelio ya kızlar sizin sevgilileriniz nişanlı yada eşleriniz arkadaşlarıyla nasıl ? ya hani kötü bşe yapmaz bugune kdar mekana gitse yanlız gtmek istemez kavga ederz dyeki ben asla sıkmam benide alır ama onlarla sürekli arabada içerler evde içerler hep birlikteler
banada öle gelio ya kızlar sizin sevgilileriniz nişanlı yada eşleriniz arkadaşlarıyla nasıl ? ya hani kötü bşe yapmaz bugune kdar mekana gitse yanlız gtmek istemez kavga ederz dyeki ben asla sıkmam benide alır ama onlarla sürekli arabada içerler evde içerler hep birlikteler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?