• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

masa başı çalışıyorum malesef full burdayım aslında demekki karşilaşmamışız cnm:34:

herhalde canım. yaa kızlar cumartesi günü temizlik yaparken kolumu incittim damar damar üstüne binmişş doktora gittim iğne vvurdu ama teki etmedi hala çok ktöü acıyor sızlıyor napayımmm :14:

nasıl olayım evreka kötüyüm cuma gecesi rahtasızlandım hala devam ediyor
sıkıntılı zamanlar geçiriyorum .

hadi yaaa geçmiş olsun canım benımde kol gitti sana demiştim yaa yardıma gel diye tek başıma yapmaya kalkınca böle olduu çok kötü sızlıyor yatamıyorum gece :14: ağrıyan kolumun üstüne döndüğümde cok kötü agrıyla uyanıyom:14:

herhalde canım. yaa kızlar cumartesi günü temizlik yaparken kolumu incittim damar damar üstüne binmişş doktora gittim iğne vvurdu ama teki etmedi hala çok ktöü acıyor sızlıyor napayımmm :14:

aşkolsun niye bizi çağırmadın temizliğe:51: bizim oralarda kırık çıkıkçıya getirirler ya geçmiş olsun bu arada:1:

biz yapamadık tam olarak temizlik , bir tek çamaşır yıkanıyor yorgan kılıfları , hurçlar falan
keşke benimde kolumda olsa sorun kafam bi dünya kaldıramıyorum artık :(

Back
X