ah canımm sende topimizin miniki olursun![]()
mrb yeni komşu istiyorum yazmışsınızda çok hoşuma gitti bende aynı sizin gibiyim çok sıkıcı bi durum:97::97::97:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah canımm sende topimizin miniki olursun![]()
mrb yeni komşu istiyorum yazmışsınızda çok hoşuma gitti bende aynı sizin gibiyim çok sıkıcı bi durum:97::97::97:
ay evet yenı komsu ıstıorum ıstıorum4 senedır bı aprtmanda oturdum hııc komsuluk ılıskısı yoktu sımdı yenı tasındam burda olsun ıstıorum bıde gurbet deım cok zor oluo yalnızlık[/QUOTE
sanki beni anlattın bütün arkadaşlarım akrabalarım memlekette kaldı bende 2yıldır komşu edinemedim .komşularım çok havalılar karşılaşınca bi mrb bile demiyolar![]()
haha sinoptan mersine alacağım bilet parası ile temizlikçi tutarım
neyse alayımda gel ben iyi değilim![]()
demek öyle hee küstüm![]()
sanki beni anlattın bütün arkadaşlarım akrabalarım memlekette kaldı bende 2yıldır komşu edinemedim .komşularım çok havalılar karşılaşınca bi mrb bile demiyolar![]()
buralardan i isteğin var mıyok olur mu gel canım iyi değilim dedim ya destek olursun gelip![]()
doğma büyüme buralıyım ama hiç öyle kimseyle geliş gidiş yapmıyoruz inanır mısın bikaç akraba var o kadar
anaaa topiğimizz taşınmışşşş kızlarr bir çıktım geldim topic yok![]()