Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

mrb yeni komşu istiyorum yazmışsınızda çok hoşuma gitti bende aynı sizin gibiyim çok sıkıcı bi durum:97::97::97:

ay evet yenı komsu ıstıorum ıstıorum 4 senedır bı aprtmanda oturdum hııc komsuluk ılıskısı yoktu sımdı yenı tasındam burda olsun ıstıorum bıde gurbet deım cok zor oluo yalnızlık

sanki beni anlattın bütün arkadaşlarım akrabalarım memlekette kaldı bende 2yıldır komşu edinemedim .komşularım çok havalılar karşılaşınca bi mrb bile demiyolar[/QUOTE]

gıccıklar sınır oluorum ya benım eskı komsumda benı gorunce ay bana gelsene bılmem ne dıe konusrudu kapısını calarım herseferınde ayy dustaıım derdı ben antepdeım sen nerdesın

sanki beni anlattın bütün arkadaşlarım akrabalarım memlekette kaldı bende 2yıldır komşu edinemedim .komşularım çok havalılar karşılaşınca bi mrb bile demiyolar

gıccıklar sınır oluorum ya benım eskı komsumda benı gorunce ay bana gelsene bılmem ne dıe konusrudu kapısını calarım herseferınde ayy dustaıım derdı ben antepdeım sen nerdesın[/QUOTE]

doğma büyüme buralıyım ama hiç öyle kimseyle geliş gidiş yapmıyoruz inanır mısın bikaç akraba var o kadar

doğma büyüme buralıyım ama hiç öyle kimseyle geliş gidiş yapmıyoruz inanır mısın bikaç akraba var o kadar[/QUOTE]

buralı derken anteplımısın anlayamadım canım k.bakma

yepısyenı arkds.larım sonra grsrz ıns. kendınıze ıyı bakın sayfalarıda fazla ılerletmeyın okuyamam hepsını sonra

sanki beni anlattın bütün arkadaşlarım akrabalarım memlekette kaldı bende 2yıldır komşu edinemedim .komşularım çok havalılar karşılaşınca bi mrb bile demiyolar

gıccıklar sınır oluorum ya benım eskı komsumda benı gorunce ay bana gelsene bılmem ne dıe konusrudu kapısını calarım herseferınde ayy dustaıım derdı ben antepdeım sen nerdesın[/QUOTE]

istanbul keşke burda olsaydın iki komşusuz komşu olurduk

ay bizim komşularımızda öyle ki biz 20 senedir burada oturuyoruz.
park yapıldı önümüze parka bakamıyoruz salaklar dönüp bakıyorlar.
hele bir tanesi var ki karşı apartmanda dedikoducu karı , sinir oluyorum , biz balkondan bakınıyouz diye güya misilleme yapıyor oda dönüp bakıyor.
insanlar çok kendilerini beğenmiş ya oğlu kızı evlenince yada evini yenileyiince birşeyler oluyor millete
bizim 3. katta bir komşumuz var kadın evi yeniledi falan önce yurt dışından yazları gelen karşı komsusu
ile samimi oldu sonra benim gıcık olduğum kadınla ... daha önce evden adımını atmazlardı. yakından tanıdığımız için çok iyi biliyorum kendisini...şimdi aşağılardan geri gelmiyor birde benim gıcık olduğum kadına bakıp o da 3. yü doğurdu. millet bir acayip

Son düzenleme:
başlık taşındı. hayırlı olsun. benim dün aklımdan geçmişti ya orada çok boş kalıyordu .

kaçtılar kumru , bende kaçıyorum duşa gireceğim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…