Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

dogru soylıyosun.1 yaşında oğlum var sagolsun benı hıç bırakmıyo sadece uyurken gırebılıyorum.sık gırmeyıncede kımseyle arkadas olamıyosun.

burada selam verip bir dönem bulunan kişiler ya bir derdim var başlığında ya hamilelik topiklerinde görüyorum.sık girmekle değil aslında paylaşımda bulunacağı yerler istiyor insan , buradakileride her konu ilgilerini çekmiyor gibi

öylede ben oralarada girdim artık o kadar samımı olmuşlarkı ınsan kendını dışlanmış hıssedıyo.

öylede ben oralarada girdim artık o kadar samımı olmuşlarkı ınsan kendını dışlanmış hıssedıyo.

yok ya bu kişinin girişkenliği ile alakalı o topiklerede sonrada gelen çok kişi var .
önemli olan kafaların uyuşması ...
ben diğer geyik sohbetlerini okuyorum mesela en alakasız yerden konuşabiliyorlar.,bizimkilerin sohbeti tek düze geliyor oraları okuyunca

arkadaşlar bende yeniyim dün keşfettim siteyi..
mükemmel bir buluş.. herkesin arkadaşı var birbirleriyle muhabbetteler benimde ossun dedim..

veeeee bu topiği görünce atladımm

bende şimdi ofisteyim sizin yazdıklarınızı okuyorum.. elimden geldiğince tavsiyelerde bulunup..

kendime diğerlerinin yazdıklarınan pay biçiyorum.. güzel yanii

şimdi söleyin bakalım yaş kaç, neler yaparsınız ??

slm hoşgeldin.25 yaşındayım 1 tane oğlum var.onlayım butun gun.sizin.

ya bırde alışmışlar unutuyorum ben çok kişi olunca:)

alışırsın canım , katıl topiklere keyifli oluyordur eminim.

senin yağuşukluya gelin var bizim topikte 11 günlük Meryem Zişan

slm hoşgeldin.25 yaşındayım 1 tane oğlum var.onlayım butun gun.sizin.

24 yaşım. 25,5 yıldır evliyim bilgisayar şirketimiz var sadece pazar günü izin yapabiliyorum.
4,5 aylık bir oğlum var adı Kuzey kayınvalidem bakıyor 'allahrazı olsun ondan' her ne kadar zıt konularımız olsada !!!!!

şimdilik bu kadar tanıştığıma memnum oldum arkadaşlar.. ekliyelim arkadaş olarak olu muuuuuu :)?

hııı.hadi o zaman sen düğürbaşı derler bizim burdadüğürbaşı olda beşik kertmesi yapalım.:81:

ben kendi başıma gelin güvey oldum ama annesine de sorsaydık
böyle yakışıklıyı görünce kaçırmayalım dedim
maşallah Subanallah çok tatlı oğlun, yanaklarından mıncırası geliyor insanın
resimdeki oğlun demi

evet ya bende az ama öz bikaç kanki edinmek istiyorum ama herkes yazışıyo bi süre okuyunca kendinizi konu dışı hissediyosunuz böylede olmuyoki amaaa

Son düzenleme:

ALLAH BAĞIŞLASIN.bende tanıştıgımıza sevındım.nerelısın.

hıhı evet.ama aramız bıraz acık.yemek konusunda anlaşamıyoruz.çok yaramazız.vede uykusuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…