Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

istanbulda hava yagmurlu siz neredensiniz oralar nasıl arkadaşlar sanki yaz bir türlü gelemeyecek

Ben şimdi birazda çalışayım e zahmet olacak bana işler birikti göze batmadan forumdan çıkıyorum gün içinde giricem gene kendinize iyi bakın tanışmak üzere arkadaşlar

istanbulda hava yagmurlu siz neredensiniz oralar nasıl arkadaşlar sanki yaz bir türlü gelemeyecek

bende istanbuldan hava bulutlu puslu içim karardı hepte haftasonları hava bozuyo sinir oluyorum bi tatilimiz ondada eve tıkılıp kalıyoruz offf

Son düzenleme:
karakumru az önce aldığım haberden dolayı sinirlerim gerildi cevap verecek halim yoktu ama sölediğin dokundu o açıdan yazıyorumm..

ben artık siteden ayrılmayı düşünmüyorum sizi arkadaş olarak ekliyimmiiiiiiii nasıl yapıcağımı bilmiyorum ama

ilerlemiyoruz ki
2 güne başka ,gündelik konulara geçelim , umarım bu kalabalık 1 günle sınırlı kalmaz

ben baslayım mesela...bugün sinop çok güzel ama ben çalışıyorum masa başı sabah 8 akşam 9 biraz zor oluyo ama napalım..ayrıca bugün kulağım tıkalı müşterileri duyamıyorum:84::84:

siteden ayrılacaksan nasıl görüşcez arkadaşım

ben artık siteden ayrılmayı düşünmüyorum sizi arkadaş olarak ekliyimmiiiiiiii nasıl yapıcağımı bilmiyorum ama
sen mersinin neresindensin ben yazdım ama görmedin sanırım
nickin üzerine tıkla Add as Contact çıkan kutucuğu işaretle
sana gelenlerde bildirimlerinde ...

Son düzenleme:
siteden ayrılacaksan nasıl görüşcez arkadaşım

yukarıdaki yazıyı yanlış okudun sanırım cnm.. ya ben daha yeniyim yanlış birşeymi yazdım yoksa sen benimle bi problemin mi var cnm ya.. ya da ben sinirliyim seni anlıyamıyorum :85:..

sen mersinin neresindensin ben yazdım ama görmedin sanırım
nickin üzerine tıkla Add as Contact çıkan kutucuğu işaretle
sana gelenlerde bildirimlerinde ...

yok sead ya canım sıkkın karakumru öle eleştirince yazmaya başladım.. kusura bakmayın

mersin 52 katın orada annemlerin evi özledim oraları burada feci havalar bi türlü yaz gelemedi bunaldık evde..

1 ay oldu oradaydım.. viranşehirde iidir.. denize girebiliyomusunuz artık orada güye temizlenicekti noldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…