Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

merhaba canım valla biz burdan baya bir arkadaş edindik hepimizde sıcacık insanlarız kucaklayı veiririz senidee

hadi yaaa nerde o bugün yok msnde facede göremedim bak dün ben onada dedim canım lorealı alsın daha güzel ama benden tavsiyee yüzüne fondoten kullanma sivilce varsa. dahada zara verir.

canım onun net paketi bitmiş.yeni tasndk evde de net yok . kntr yükleyebileceği yer de yok. birazdan ben yüklycem yapıcak ben de kullanmak istemyrm ama sivilce lekelri pskljmi bzuyo lorealn numarası falan var mı kodu falan

canım onun net paketi bitmiş.yeni tasndk evde de net yok . kntr yükleyebileceği yer de yok. birazdan ben yüklycem yapıcak ben de kullanmak istemyrm ama sivilce lekelri pskljmi bzuyo lorealn numarası falan var mı kodu falan

war canım ama her tene ayrı kod veriyorlar ben beyaz tenliyim bana en açığını verdiler. Ben seni az çok biliyom fotoğraflardan buğday tenlisin sana farklı bir renk verir onunda kodu farklıdır. Sen en iyisi gidince lorealin 16 saat etkili fondotenini almak istiyorum de onlar yardım ederler

himm kimlerdensin nerelerdensin nereden katiliyorsun aramiza biz bunlari belki merak ediyorus dimi kizlar

ayrica hos geldin burasi halka acik platform herkes gelebilir sen kendini yanliz hissetme yeterki

tamam canım çkk teşekkr ederimm

ya bugunde buraya yazicam diye is miste yapmadim he en iyisi gidim ben oglen oldu evde yatayim biraz 3.5 uyandim gece zombiye baglamadim kactim kizlar gorusurus ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…