merhaba kizlarrr hepinize :) ya ben de ayni dertten muzdaribim yazdigim her topikten bir arkadas bulabilirmiyim acep diye yaziyorum:) ancak o kadar kalabalikki kimseyi bir daha goremiyorum bu baslik super olmus en azindan cercevemizi daraltip daha yakin sohbet edebiliriz cok merciiiii:)
hadi yaaa nerde o bugün yok msnde facede göremedimbak dün ben onada dedim canım lorealı alsın daha güzel ama benden tavsiyee yüzüne fondoten kullanma sivilce varsa. dahada zara verir.
hsgeldin canımmmm
merhaba kizlarrr hepinize :) ya ben de ayni dertten muzdaribim yazdigim her topikten bir arkadas bulabilirmiyim acep diye yaziyorum:) ancak o kadar kalabalikki kimseyi bir daha goremiyorum bu baslik super olmus en azindan cercevemizi daraltip daha yakin sohbet edebiliriz cok merciiiii:)
iyiyim canm en naslsn
canım onun net paketi bitmiş.yeni tasndk evde de net yok . kntr yükleyebileceği yer de yok. birazdan ben yüklycem yapıcakben de kullanmak istemyrm ama sivilce lekelri pskljmi bzuyo lorealn numarası falan var mı kodu falan
war canım ama her tene ayrı kod veriyorlar ben beyaz tenliyim bana en açığını verdiler. Ben seni az çok biliyom fotoğraflardan buğday tenlisin sana farklı bir renk verir onunda kodu farklıdır. Sen en iyisi gidince lorealin 16 saat etkili fondotenini almak istiyorum de onlar yardım ederler
bende iyiyim.çok kalabalık hergun başkasıyla tanısıyosun takıp etmekte zorlanıyo insan....:44:
aynen yaa.. ben de konstklarmı kaybetmyym diye ekliyorum hemen
ya bugunde buraya yazicam diye is miste yapmadim he en iyisi gidim ben oglen oldu evde yatayim biraz 3.5 uyandim gece zombiye baglamadim kactim kizlar gorusurus ....
merhaba kızzlllaaaaar
bomba gibiyim bugün
geçmişi okumayıda üşeniyo insan zaten ben oğlum uyuyunca gırebılıyorum 1 yada 2 saat.konuştuklarımda ya oluyo ya olmuyolar....
merhaba kızzlllaaaaar
bomba gibiyim bugün
eeee kaybldnz kızlarrrr
hayrdr şekerim patlama da
nerelerdesın özlettin kendini
burdayım ben....buradan butun musluman alemın KANDILIMUBAREK OLSUN...ALLAHIM butun dualarımızı ve ibadetlerımızı kabul etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?