canımcım loreali benim bi arkadaşım kullanıyordu güzelmiş gerçekten.bi ben clinice kullanıyorum oda çok güzel.loreal daha cilt yapısına uygun geliyor bana
tsskr ederm canım. bi karar veremdm.iyisini alaym diyorum.bu arada sen de hsgeldin
saadet mi? ismn tandık canım.karakumrunun facede ekli misin sen
canımcım loreali benim bi arkadaşım kullanıyordu güzelmiş gerçekten.bi ben clinice kullanıyorum oda çok güzel.
tsskr ederm canım. bi karar veremdm.iyisini alaym diyorum.bu arada sen de hsgeldin
bulunduğun yerde boyner varsa ordan al canım hesaplı oluyortskkr ederm canm loreal alalm biz de
ben maxfactor kullaniyorum senelerdir..kapaticisi yagsiz 106 fondotende iste numarasi 12 neydi...cildimin yapisi bozuk ve yagli ne kullandiysam fayda etmedi doktor bunu onerdi senelerdir kullaniyorum bende...kapaticisi baya bereketli he ole kucuk gibide hemen bitmiyor...
evet canım ekliyim biz ilk başlardan beri konuşuyoruzda ben bu topic başka bir yere taşındı oyüzden girmedim
bulunduğun yerde boyner varsa ordan al canım hesaplı oluyor
anladım canım o zaman her hangibir kozmetikçiden al artıkben sinoptaym canmmaalesef her aradğmı bulabileceğim bi yer yok küçük yer burası
nasıl karar vericem ben..bana da yağsz lazm zaten sivilce var
slm canım hoşgeldinnnnslm kızlar nasılsınız bakalım...
slm canım hoşgeldinnnn
he ben roacuten bile kullandim sivilce icin 3 sene once sonra basladim bunu kullanmaya...ama ne kadar olursa olsun gene her sekilde sivilce yapar cunku hava ile temasini kesiyorsun...artik cok makyaj yapmiyorum ben ama yine sivilce var onlardan kurtulus yok
hoşbulduk cnm tşkkrlr.dun buraya yazdım kımse benle konuşmadı gücendim valla:44::44:
hmm ordan tanıdık geldi adın. ben de onun kardesi oluyorum
merhaba kizlarrr hepinize :) ya ben de ayni dertten muzdaribim yazdigim her topikten bir arkadas bulabilirmiyim acep diye yaziyorum:) ancak o kadar kalabalikki kimseyi bir daha goremiyorum bu baslik super olmus en azindan cercevemizi daraltip daha yakin sohbet edebiliriz cok merciiiii:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?