Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ee nasılsın canım çalışıyomusun:62:

Valla anlatim kendimi :D sonra siz sırayla anlatın şekercikler. Burda yeniyim 1 hafta olmadı daha.
Adım Sineray Cemre garip bi ismim var ama anlamları çok güzel ve beğeniyorum isimlerimi. Sineray ayın gizlenmiş yüzü demek. Cemreyi bilmeyen yoktur :9:
19 yaşındayımm temmuzda 20 oluyorum o ayrı :9::9: üni okuyodum bitti :9::9: şuan evdeyim haftaya bebiş bakmaya başlıycam ve hafta sonları standlarda görev yapıyorum. :9::9:
Merak ettikleriniz varsa çekinmeden sorabilirsiniz Herkese başarılarr :9::9:

Valla anlatim kendimi :D sonra siz sırayla anlatın şekercikler. Burda yeniyim 1 hafta olmadı daha.
Adım Sineray Cemre garip bi ismim var ama anlamları çok güzel ve beğeniyorum isimlerimi. Sineray ayın gizlenmiş yüzü demek. Cemreyi bilmeyen yoktur :9:
19 yaşındayımm temmuzda 20 oluyorum o ayrı :9::9: üni okuyodum bitti :9::9: şuan evdeyim haftaya bebiş bakmaya başlıycam ve hafta sonları standlarda görev yapıyorum. :9::9:
Merak ettikleriniz varsa çekinmeden sorabilirsiniz Herkese başarılarr :9::9:

stand mankenliği mi canım

[ı]valla anlatim kendimi :d sonra siz sırayla anlatın şekercikler. Burda yeniyim 1 hafta olmadı daha.
Adım sineray cemre garip bi ismim var ama anlamları çok güzel ve beğeniyorum isimlerimi. Sineray ayın gizlenmiş yüzü demek. Cemreyi bilmeyen yoktur :9:
Merak ettikleriniz varsa çekinmeden sorabilirsiniz herkese başarılarr :9::9:
[/ı]

memnun oldumm..
Ben 2,5 yıllık evliyim 4,5 aylık bebişim var.. Notebook firmamız var sürekli buradayım..
Ofisten katılıyorum hergün aranıza bende henüz 1 haftalığım..
Seninde devamlı olur inşş... Isimlerin tabiki güzel kimsede olmıyan isimler ne güzel işte..
Arkadaş olarak ekliyorum

memnun oldumm..
Ben 2,5 yıllık evliyim 4,5 aylık bebişim var.. Notebook firmamız var sürekli buradayım..
Seninde devamlı olur inşş... Isimlerin tabiki güzel kimsede olmıyan isimler ne güzel işte..
Arkadaş olarak ekliyorum

esnaflık zor zanaat:27::26:

hoşgeldin canciğerr

sineray ilk başta adını sirenay diye okudum dedim alla alla siren diye isim mi var:66::66: ama sineray çok güzelmişş çok beğendim

selam kızlarr
ne yapacak kuaför bana:63:
kuaförüm hamiş işi bıraktı yerine bir kız buldu . dün ilk dea yüzümü kıza aldırdım.kaşı çok güzel aldı. lakin saça girmeyeyim diye orantısız almış yüzümü :63:.demin kullanıma hazır ağda bandı ile düzelttim. bazı ufak tefek tüyler bırakmış. ben esmerim tüylerim siyah rahatsız oluyorum
bir daha ki sefere kapımızın önünde yeni açılan yeri deneyeceğim.

Son düzenleme:
Merhabalar,,,ben antalyadan denizliye evlendim.ama küçük bir ilçesinde yım diyeaşıyorum.eşim burdan göçeriz dedi ama 3.yılımıza girdik ne be iş bulabildim ne de taşınabildik.eşimin ailesi burda yaşıyor.2 mahalle uzakta.etrafımdakiler senin eşin ana kuzusu vs.. dedikleri sırada onu hep korurdum laf söyletmezdim ama artık böyle oldğuna inandım.En kötüsü de eşim benle evlendiği için yani yabancı gelin olduğum için ona "burda kalma şartı "koyma iddası beni çok üzdü,korkuttu.eşimin abuk sabuk her fikri,artık onun gibi gelmiyor ona güvenim kalmadı sanki...benim gibi gurbet gelini varmı aranızda.severek de evlendik çok üzülüyorum birbirimize kırgın kaldığımız saatler oluyor....yeni bebeğimiz oldu bir aylık onun sayesinde bazen konuşuyourz.en kötüsü de eşim askere gidecek seneye bizde kalman şart deyince ailesi ben napıcam....:18:

merhabaa:3: bende gurbet geliniyim,ama seninkinden biraz farklı canm,kaynanamlarla aynı yerde oturmuyoruz,eşimin işi gereği başka ildeyiz.benim eşimin de askerliği var daha:59: o da bana diyor ben askere gidince bizimkilerin yanında kalırsın diye,ben de olmaz diyorum,biraz sizde biraz biz de kalırım :50:

stand mankenliği mi canım
evet canım büyük bir alışveris friimasında günlük ücretle çalışıyorum :9:
memnun oldumm..
Arkadaş olarak ekliyorum
bende çok memnun oldummm ben daha evlenemedimmm 5 senelik uzatmalı seviglim var ve evlenmemize son 1094 güncük kaldıı. Allah analı babalı büyütsün tatlım inş. banada nasip eder :59: Bu arada bende pc programlama mezunuyum ama mesleğimi sevmiyorum :9:
hoşgeldin canciğerr

sineray ilk başta adını sirenay diye okudum dedim alla alla siren diye isim mi var:66::66: ama sineray çok güzelmişş çok beğendim

Çok teşekkür ederimm evet öyle çok güzel ismim var sineray ı kullanıyorum normalde :9:

Back
X