Kadınlar Kulübün'de Arkadaşı Olmayanlar Buraya

ben maxfactor kullaniyorum senelerdir..kapaticisi yagsiz 106 fondotende iste numarasi 12 neydi...cildimin yapisi bozuk ve yagli ne kullandiysam fayda etmedi doktor bunu onerdi senelerdir kullaniyorum bende...kapaticisi baya bereketli he ole kucuk gibide hemen bitmiyor...

nasıl karar vericem ben..bana da yağsz lazm zaten sivilce var:62::62::62:

nasıl karar vericem ben..bana da yağsz lazm zaten sivilce var:62::62::62:

he ben roacuten bile kullandim sivilce icin 3 sene once sonra basladim bunu kullanmaya...ama ne kadar olursa olsun gene her sekilde sivilce yapar cunku hava ile temasini kesiyorsun...artik cok makyaj yapmiyorum ben ama yine sivilce var onlardan kurtulus yok :9::9:

he ben roacuten bile kullandim sivilce icin 3 sene once sonra basladim bunu kullanmaya...ama ne kadar olursa olsun gene her sekilde sivilce yapar cunku hava ile temasini kesiyorsun...artik cok makyaj yapmiyorum ben ama yine sivilce var onlardan kurtulus yok :9::9:

roaccuten dr yazmadı bana . aslnda gözüm o ilaçta:66::66:

merhaba kizlarrr hepinize :) ya ben de ayni dertten muzdaribim yazdigim her topikten bir arkadas bulabilirmiyim acep diye yaziyorum:) ancak o kadar kalabalikki kimseyi bir daha goremiyorum bu baslik super olmus en azindan cercevemizi daraltip daha yakin sohbet edebiliriz cok merciiiii:):nazar:

merhaba kizlarrr hepinize :) ya ben de ayni dertten muzdaribim yazdigim her topikten bir arkadas bulabilirmiyim acep diye yaziyorum:) ancak o kadar kalabalikki kimseyi bir daha goremiyorum bu baslik super olmus en azindan cercevemizi daraltip daha yakin sohbet edebiliriz cok merciiiii:):nazar:

hoşgeldın cnm sende bızdensın ge gel....:71:

Back
X