Kadinlar kulubunde birini engellemek

Bende şikayetçiyim :D nick vermek istiyorum ama bukalemun gibi renk değiştirip üste çıkmasından korkuyorum :D ban almaya değmez bence bukalemun. Ha ne diyordum bukalemun evet güzel hayvandır :D eski mesajlarıma gidip beğenmedim atmış 😂 üşenmiyorlar anacığım.

Bende şikayetçiyim :KK70: nick vermek istiyorum ama bukalemun gibi renk değiştirip üste çıkmasından korkuyorum :KK70: ban almaya değmez bence bukalemun. Ha ne diyordum bukalemun evet güzel hayvandır :KK70: eski mesajlarıma gidip beğenmedim atmış 😂 üşenmiyorlar anacığım.
anladık kim olduğunu yeter daaaa :KK45:

Bende şikayetçiyim :KK70: nick vermek istiyorum ama bukalemun gibi renk değiştirip üste çıkmasından korkuyorum :KK70: ban almaya değmez bence bukalemun. Ha ne diyordum bukalemun evet güzel hayvandır :KK70: eski mesajlarıma gidip beğenmedim atmış 😂 üşenmiyorlar anacığım.
Anlamadımmmm :(

Ooo entrika kan vahşet severiz 😬, buarada yine üstü kapalı birilerinin dedikodusu yapılıyor ve yine anlamıyorum 🥺

Ahahahah hiç denkgelmedim böyle hasta manyaklara şükür 😅

Bazilari da konu açmak yerine derdini özel mesaj atiyor bana. Ama derdi de kısa değil upp uzun hani konu acilacak olaylar. 😁

Sadece bana yazilinca (belki baskalarina da yolluyordur ayni yaziyi) ilgilenmesem ayip gibi geliyor. 😂

Bana da bazen garip mesajlar geliyor. Mesela gulucuk emoji birakiyorum. "Neye gülüyorsun çok mu komik?" Diye mesaj gelebiliyor. Ya da niye beğenmedin diye hesap soranlar... 🙄😁
Sana yine iyi. Hani benim konum vardıya şakalı yazmıştım :D mesaj atmış birisi ev sahibini tanıyırum diye hdbdhdhdhhdhdhd

Bazilari da konu açmak yerine derdini özel mesaj atiyor bana. Ama derdi de kısa değil upp uzun hani konu acilacak olaylar. 😁

Sadece bana yazilinca (belki baskalarina da yolluyordur ayni yaziyi) ilgilenmesem ayip gibi geliyor. 😂
Karşıdan bakınca insanın sana özel mesaj atası geliyor demekki

Back
X