Kadınlar kulübünde hamile

Lekelenmem var canım karnım ağRıyo bir de
Profilde ımza kısmı yada benım ımza bölümümde
En altta
Hamilelik günlüğünü imza alanına eklemek için tıklayınız var oraya tıklayarak yapabılırısn

Lekelenme olabılıyor dr un yazdığı progestanı kullanın stres yapmayın dinlenın bol bol
29 haftalık gebeymişsiniz inşallah dağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu🥰 bebeğinizin ilk kalp atışını doktor keseniz kaç mm ken görmüştü hatırlıyor musunuz

29 haftalık gebeymişsiniz inşallah dağlıkla kucağınıza alın yavrunuzu🥰 bebeğinizin ilk kalp atışını doktor keseniz kaç mm ken görmüştü hatırlıyor musunuz
Amin canım benım inşallah hepımız sağlıkla kucağımıza alalım 🙏🏻
ilk kalp atışını ben çok geç duydum 7. Yada 8. Hafta daydı dr 10 haftaya kadar normal dedi ama 7. Yada 8. Haftada ekranda kalp atışı gördük sesini bı sonrası kontrollerde duydum ☺️

Mm olarak İnan hatırlamıyorum ilk zamanlar bende çok taktım duymadık ne zaman duyacağız vs hıc takma duyacaksın en geç 10. Hafta ekrandan zaten gözüküyor cıhaz iyi ise değil ise başka hastaneye git başka ultrason cihazıyla baktır
Kılo deri katmanı gibi etkenler parazit yapıyor ve kalp atışını geç duyabılıyoruz

Mm olarak İnan hatırlamıyorum ilk zamanlar bende çok taktım duymadık ne zaman duyacağız vs hıc takma duyacaksın en geç 10. Hafta ekrandan zaten gözüküyor cıhaz iyi ise değil ise başka hastaneye git başka ultrason cihazıyla baktır
Kılo deri katmanı gibi etkenler parazit yapıyor ve kalp atışını geç duyabılıyoruz
Ay inşallah canım Allah razı olsun cevabın için, benim kese 27 mm yolk sac var bebeğin kalp atışını görmek için haftaya gel dedi inşallah görürüm 🤗🤲🤲

Back
X