Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dusuk yapıyorum sanırımBen bilmiyorum ama yazasm geldi Tebbbrikkklerrrrr![]()
![]()
![]()
Aaa nasl yani kanamamı varrrDusuk yapıyorum sanırım
Lekelenmem var canım karnım ağRıyo bir deAaa nasl yani kanamamı varrr
Canım korkma inşallah bişey yoktur bende aynıyım ağrı pek yok ama lekelenme bir kaç gündür sürüyorLekelenmem var canım karnım ağRıyo bir de
Merhaba hemem acile gidin ilaç verecektir doktor kontrol etsin zaman kaybetmeyinLekelenmem var canım karnım ağRıyo bir de
Bende altıncı haftadayım gelişmedi bebegm benm zaten kalp atışını dYamadımCanım korkma inşallah bişey yoktur bende aynıyım ağrı pek yok ama lekelenme bir kaç gündür sürüyorinşallah biley yoktur
Protestan verdiMerhaba hemem acile gidin ilaç verecektir doktor kontrol etsin zaman kaybetmeyin
Camım senin kese kaç mm di, yolk sac ya da bebeğin kalp atışları görülmüş müydüBende altıncı haftadayım gelişmedi bebegm benm zaten kalp atışını dYamadım
Profilde ımza kısmı yada benım ımza bölümümdeLekelenmem var canım karnım ağRıyo bir de
Lekelenme olabılıyor dr un yazdığı progestanı kullanın stres yapmayın dinlenın bol bolLekelenmem var canım karnım ağRıyo bir de
29 haftalık gebeymişsiniz inşallah dağlıkla kucağınıza alın yavrunuzuLekelenme olabılıyor dr un yazdığı progestanı kullanın stres yapmayın dinlenın bol bol
Canim nasil oldun?Dusuk yapıyorum sanırım
Amin canım benım inşallah hepımız sağlıkla kucağımıza alalım29 haftalık gebeymişsiniz inşallah dağlıkla kucağınıza alın yavrunuzubebeğinizin ilk kalp atışını doktor keseniz kaç mm ken görmüştü hatırlıyor musunuz
Mm olarak İnan hatırlamıyorum ilk zamanlar bende çok taktım duymadık ne zaman duyacağız vs hıc takma duyacaksın en geç 10. Hafta ekrandan zaten gözüküyor cıhaz iyi ise değil ise başka hastaneye git başka ultrason cihazıyla baktır29 haftalık gebeymişsiniz inşallah dağlıkla kucağınıza alın yavrunuzubebeğinizin ilk kalp atışını doktor keseniz kaç mm ken görmüştü hatırlıyor musunuz
Ay inşallah canım Allah razı olsun cevabın için, benim kese 27 mm yolk sac var bebeğin kalp atışını görmek için haftaya gel dedi inşallah görürümMm olarak İnan hatırlamıyorum ilk zamanlar bende çok taktım duymadık ne zaman duyacağız vs hıc takma duyacaksın en geç 10. Hafta ekrandan zaten gözüküyor cıhaz iyi ise değil ise başka hastaneye git başka ultrason cihazıyla baktır
Kılo deri katmanı gibi etkenler parazit yapıyor ve kalp atışını geç duyabılıyoruz
Tamam onu kullan o tutunmasına yardımcı olacak ve strese girme etkilenmesin bebeğin bol bol ayet-el kursi oku bende okuyacağım senin için Allahın izniyle birşey olmazProtestan verdi
Bende yarın gidiyorum bakalım kav diyecekAy inşallah canım Allah razı olsun cevabın için, benim kese 27 mm yolk sac var bebeğin kalp atışını görmek için haftaya gel dedi inşallah görürüm![]()