- 28 Şubat 2016
- 307
- 26.132
- 488
- 39
Diyet demişken sabah yürüyüşü yapmam lazım.Üstüme gelmeyin ben diyetteyim( diyet çikolita yok mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyet demişken sabah yürüyüşü yapmam lazım.Üstüme gelmeyin ben diyetteyim( diyet çikolita yok mu?
Diyet vardır heralde... Sen benimle Türk Kahvesi İçde onuda bulurumm :))Üstüme gelmeyin ben diyetteyim( diyet çikolita yok mu?
Anlaştıkkk:)) Eylül den sonra sana bizati Türk Kahvesi yaparımm :)@hannaz @avucdolusuduashebetsys @Nickim Minaj 0lsun @ipekccee @mycherie @SeSi
afiyet bal şeker olsun balım :)biri sana biri bana ama ben sonra içerim:)
anam ne cok arkadaşın var kıskandım![]()
OfffEses07
@-Mahperi-@hilos_lalisshebetsys @BOASK @-Aypare-
Omur kagan A -Alisa- @Ahter-i Dunbaledar @ipekccee @avucdolusudua @mycherie @aybukediyar @nehirnil111 @seker000 @PembeLokum
@nuryolu @-Mahperi- @-Aypare- @TugbaHamzashebetsys @aslıı @hannaz @Nickim Minaj 0lsun A -Alisa- @Dionee @denas14 @@COLIN @Buseymen @Hifaa @sseyma_93 @Mayflower75 @_angela_ @deynepnaz
@sessizsokak kisir ve sarmada yaparim .))
❤❤bilmukabele eses07 ciğim
Geldim kuzum
Rica ederim canım :)Burda bazı üyeler hep aklımda hep dalıp gidiyorum acaba nasıl biridir diye :) kesinlikle Türk kahvesı içmeyi isterdim sizinleEses07 etiketin çok mutlu etti beni
Teşekkür ederim..
İnşallah çok isterdim ✔
Kahve için teşekkürler tatlım bi gün bende beklerim
Kahve için teşekkürler tatlım bi gün bende beklerim![]()
Aaaaa Eses canım inşallah nasip olur bir gün oturup sohbet etmek,çay kahve içmek inşallah. İstanbul'a yolun düşerse beklerim canım![]()
Canıııımmmm hemen geliyorum kahveye çaya pastalar da benden![]()
Eses07 bede seninle içmek isterim her nekadar sitede denk düşemesekte
İçelim![]()
benim listede uzun tutar şimdi
@gulay_gulay @yamukprenses @Ayse Asena 42Mune @Kakao ve Ben @deynepnaz
Eses07 @marilyn monroe @Ausencia @Hayyal @chess @talhayasir @Zelifme bir de son zamanlarda eğlenceli uslübüyla dikkatimi çeken @slimsigara çoğu da hep siyasetten çay içmek istediklerimin :) daha var aslında ama
Hepinizi de çok seviyorum ❤❤❤
Can bogazdan gelir kuzumBoğaz olunca hemen nasıl duyuyorsun
Datlı datlı dedi kodular:))))))))))) Olur onuda katarız Kahveye:))))))))Tişikkile efemm. Tabiki içerim büyük bir zevkle yanına da azıcık dedikodu koyduk mu dadından yinmez:)))shebetsys