sonraa @braindamage ve tabiki tatlı mı tatlı arkadaşımMinikPiranha ,sonraa @Dionee ,@Saksi_Degilim_Ben ,@lavantakokulusandık,@Margarikotin :)
Evet yaHeheh sağol tatlım
Magneti unutmuşuz ya biz
Aaaaa Eses canım inşallah nasip olur bir gün oturup sohbet etmek,çay kahve içmek inşallah. İstanbul'a yolun düşerse beklerim canım
Evet canım yaa ne güzel olmuştu o zaman unuttuklarım olmuştu yine olmuş şimdiRomantik sokağımmm... Senin o günki kahve davetin vardı ya.. Kızlar sokakda toplaştık:)) Ne iyi ettin de bizi bir araya getirdin sayende beraberce koyu sohbet etme şansımız oldu:)) Bir araya tekrar gelmeliyiz:))
Canıııımmmm hemen geliyorum kahveye çaya pastalar da benden
Teşekkürler listen bayagi kalabalıkBenim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
@Nevreste @nuryolu @Kakao ve Ben @bilinmeyenfx-Kristal- @yamukprenses @nananais E ehl-i keyf @Feraceli @talhayasir @Denas14__ @slimsigara @HanimKelesimiGetir @philosophy @minnakkelebekim @lamelifAmine @Ausencia Eses07 @Bilgece Mune @hannaz @COLIN @Çekirge @aeben @Yagmurun_kizi @mugehatun @apranxx @Dombik @PrezentabLkonteS @tantanis bulca @Memfis @Kedersiz @Kuzunaz sessizsokak
Kimbilir unuttuğum kaç kişi var.
İyi fikirmiş
Annaştık :)MinikPiranha tabii ki olurum hem de seve seve Ama once den Janet verirseniz hafts ici plural izin alirim.
Cok tesekkur ederimmmmm@hilos_lalisshebetsys BOASK -Aypare- @sukruyeomay A -Alisa- ku_zu_cuk_la_rim @Ahter-i Dunbaledar ipekccee @avucdolusudua mycherie aybukediyar nehirnil111 seker000 PembeLokum
Akşam misafirlerimi ağırladım,sıra sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?