Daze daze:)) YuuuUUUPpppPPPpppİİİiiiİİİiiİİİyYYYYyyy:)Evet canım yaa ne güzel olmuştu o zaman unuttuklarım olmuştu yine olmuş şimdi@Ahter-i Dunbaledar im canım arkadaşım sensiz olur mu hiç k.bakma uykum vardı
shebetsys im her zaman gelin beklerim kahveye çünkü kahve yapmayı severim şöyle bol köpüklü
Tesekkurler canimbenim listede uzun tutar şimdi
@gulay_gulay @yamukprenses @Ayse Asena 42 @Mune @Kakao ve Bendeynepnaz @Eses07 @marilyn monroe @Ausencia @Hayyal Chess @talhayasir @Zelifme bir de son zamanlarda eğlenceli uslübüyla dikkatimi çeken @slimsigara çoğu da hep siyasetten çay içmek istediklerimin :) daha var aslında ama
Bugün kahveler içilecek yaniii:)))))))))))))))) Harika:))nese-li_hilos shebetsys @BOASK @-Aypare- @sukruyeomay A -Alisa- @ku_zu_cuk_la_rim @Ahter-i Dunbaledar @ipekccee @avucdolusudua @mycherie @aybukediyar @nehirnil111 @seker000 @PembeLokum
Akşam misafirlerimi ağırladım,sıra sizde
Ben etmedim mi pis kadın.
nese-li_hilos shebetsys @BOASK @-Aypare- @sukruyeomay A -Alisa- @ku_zu_cuk_la_rim @Ahter-i Dunbaledar @ipekccee @avucdolusudua @mycherie @aybukediyar @nehirnil111 @seker000 @PembeLokum
Akşam misafirlerimi ağırladım,sıra sizde
Ben etmedim mi pis kadın.
Kahve benden deniz manzarası senden olsun o zaman.Canim Teşekkürler:)) bayılırım sabah kahvesine. Ne iyi olurr:)) şimdi hava da hafif yağmurlu böyle perdeyi çekip deniz manzarası eşliğinde kahve hep birlikte ne iyi gider
@zumruduankakusu C captain priceBahar Yildirim A -Alisa- HanimKelesimiGetir aklıma geldikçe yazacağım
Biz de beraber içelim olmaz mıay birileri beni tanıyor :) çok sevinçliyim.
Kkdaki adamı kim tanimazay birileri beni tanıyor :) çok sevinçliyim.
Noldu komşu beğenmedin mi beni
Çay değil olm bira içeceğiz biz sep'le, midyeyle çay olur mu hiç
Ben de buradan @Sephoraa 'yı, @marilyn monroe 'yu, @kavun kokusu 'nu , artık pek girmese de @domacica 'yı ve @nameaver 'i etiketleyeyim.Chess derdim ama o çay içmez şarap içer anca
Üstüme iyilik sağlık, kocaman etiket var orada!ay canımcım etiketlemediysen ne bilem sen de beni mutlu edersin tabiisi, senle başka şeylerde içeriz biliyon, sonuçta stok yapmak eyi bişey değil
Bende tanıyorum ki seniay birileri beni tanıyor :) çok sevinçliyim.
@zumruduankakusu C captain priceBahar Yildirim A -Alisa- HanimKelesimiGetir aklıma geldikçe yazacağım
Noldu komşu beğenmedin mi beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?