Ay yerim seniBenim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
Nevreste nuryolu Kakao ve Ben @bilinmeyenfx @Zelifme yamukprenses @nananais E ehl-i keyf Feraceli @talhayasir Denas14__ @slimsigara HanimKelesimiGetir @philosophy @minnakkelebekim @lamelifAmine Ausencia Eses07 @Bilgece Mune Hannaz COLIN @Çekirge aeben Yagmurun_kizi @mugehatun @apranxx @Dombik @PrezentabLkonteS @tantanis bulca @Memfis @Kedersiz @Kuzunaz @sessizsokak
Kimbilir unuttuğum kaç kişi var.
ay ne kadar yandaşsınızBu liste harika olmuş.. bir deSare Lavinya yi eklersek tamamdir :)
gelirim kız aşkolsunHiç sohbetimiz olmadı Onunla,fazla tanımıyorum.Onu da sen getirirsin gelirken
Çay değil olm bira içeceğiz biz sep'le, midyeyle çay olur mu hiçTeşekkür ederim ablacim :) Ben de isterim bir gün.
deynepnaz sana da çok teşekkür ederimm şımardım valla ne güzelmiş böyle hatırlanmak :)
Ben de @Sephoraa ile çay içmek istiyorum. Kendileri kabul etmese de içli köftenin yanına çay pek bi yakışır bence. Bi çanta da midyem var hem, ekranlar açıklama bekliyor Sep ne zaman varacaksin bu diyarlara? S shot da gelecek hem. Dimi şat kızı?
Benim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
Nevreste nuryolu Kakao ve Ben @bilinmeyenfx @Zelifme yamukprenses @nananais E ehl-i keyf Feraceli @talhayasir Denas14__ @slimsigara HanimKelesimiGetir @philosophy @minnakkelebekim @lamelifAmine Ausencia Eses07 @Bilgece Mune Hannaz COLIN @Çekirge aeben Yagmurun_kizi @mugehatun @apranxx @Dombik @PrezentabLkonteS @tantanis bulca @Memfis @Kedersiz @Kuzunaz @sessizsokak
Yandaş olmayanlarda var listede ,kavga çıkmasınay ne kadar yandaşsınızteşekkür ederim canım unutmadığın için
gelirim kız aşkolsun
Bir semaver çay kime yetecek?İçelim canım. Ama bize bir semaver dolusu çay lazım konuşulacak çok şey var
Hazır bir sürü ödüllü pasta börek yapanımızda varken fırsat bu fırsat
Ortam güzel olsun her türlü demlerizBir semaver çay kime yetecek?Ben ehtiyarım çayı sen demlersin?Pasta börek te gelenler getirir.
canım arkadaşım :)
bilmukabele eses07 ciğim
sağol deynepnaz şöyle bir haşhaşlı revani eşliğinde bir çay içelim inşallahBenim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
Ayy canıııımmm,teşekkür ederim @-agnes- cim
Seninlede bir kahve kesinlikle içmeliyiz Bulcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?