Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Güzel fikir bebeğim acim mi cidden@Margarikotin @Feraceli A -Alisa- @COLIN @SekerPancari71 @shebetsys @-Mahperi- @-Aypare- @sessizsokak @nur_nisaa @Nickim Minaj 0lsun @can_feyzammm @deynepnaz @SAliOsmanF @Hifaa @hilos_lalis @Ahter-i DunbaledarOmur kagan @Papatya gelini @ @ @ @ @ daha coookkkk varr ya hanqi birini etiketLiiimmm sayimmm kiiii bn ayrica benimLe cay icmek isdeyen arkadasLarimada tesekkur ederimm kahve candir çay heyecandirr A -Alisa- immmm bn en cok nerde oLmayi seversin die bi konu isdiorum cevabim beLLi annadin sen oni
![]()
Teşşekküürrlleer tatlımmm benimde çok var hangisini yazsam beni tanıyan ve bu topikte olan büttün kk üyeleri sizi seviyorum kızçelerrrhttps://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http%3A%2F%2Fimg21.dreamies.de%2Fimg%2F661%2Fb%2F86ztnnb3xle.gif&imgrefurl=http%3A%2F%2Fwww.sevdaselim.net%2Fforums%2Fheart-gif-animated-hearts-kalp-gifleri-hareketli-kalpler%2F171430.htm&docid=lDO7AZ9NE4ii9M&tbnid=138f6DCl0zIqAM%3A&w=320&h=240&hl=tr&client=safari&ved=0ahUKEwjY1vDIxYvMAhVlQpoKHW_wDLsQMwgkKAMwAw&iact=mrc&uact=8@Margarikotin @Feraceli A -Alisa- @COLIN @SekerPancari71 @shebetsys @-Mahperi- @-Aypare- @sessizsokak @nur_nisaa @Nickim Minaj 0lsun @can_feyzammm @deynepnaz @SAliOsmanF @Hifaa @hilos_lalis @Ahter-i DunbaledarOmur kagan @Papatya gelini @ @ @ @ @ daha coookkkk varr ya hanqi birini etiketLiiimmm sayimmm kiiii bn ayrica benimLe cay icmek isdeyen arkadasLarimada tesekkur ederimm kahve candir çay heyecandirr A -Alisa- immmm bn en cok nerde oLmayi seversin die bi konu isdiorum cevabim beLLi annadin sen oni
![]()
Ney kiii merak ettiiimmmGüzel fikir bebeğim acim mi cidden![]()
Haha cevabı anladım ama şimdi buraya uygun olur muNey kiii merak ettiiimmm
Acaba nedir nedirHaha cevabı anladım ama şimdi buraya uygun olur mu![]()
Bizzat tanıştığım arkadaşlarım, bir de yorumlarını ayıla bayıla okumayı sevdiklerim, çay, kahve fark etmez içip içip sohbet etmek isterdim sizlerle.
masalimsii
@katre-i dem
kimyager1508
KraliceElsa
Mutluluki
MissCherryBlossom
tantanis
marilyn monroe
parkon
@_asmunikal_
@goha
BenIpek
WOLFROG
Bir-Dost
@bilinmeyenfx
Sweetdimple
HanimKelesimiGetir ve
Ausencia siz anlatın ben hep dinlerim.
Bir de Elmayra ve Kadesa vardı eskilerden![]()
Bizzat tanıştığım arkadaşlarım, bir de yorumlarını ayıla bayıla okumayı sevdiklerim, çay, kahve fark etmez içip içip sohbet etmek isterdim sizlerle.
masalimsii
@katre-i dem
kimyager1508
KraliceElsa
Mutluluki
MissCherryBlossom
tantanis
marilyn monroe
parkon
@_asmunikal_
@goha
BenIpek
WOLFROG
Bir-Dost
@bilinmeyenfx
Sweetdimple
HanimKelesimiGetir ve
benim listede uzun tutar şimdi
@gulay_gulay @yamukprenses @Ayse Asena 42 @Mune @Kakao ve Ben @deynepnaz @Eses07marilyn monroe
Ausencia @Hayyal @chess @talhayasir @Zelifme bir de son zamanlarda eğlenceli uslübüyla dikkatimi çeken @slimsigara çoğu da hep siyasetten çay içmek istediklerimin :) daha var aslında ama
masalimsii
@katre-i dem
kimyager1508
KraliceElsa
Mutluluki
MissCherryBlossom
tantanis
marilyn monroe
parkon
@_asmunikal_
@goha
BenIpek
WOLFROG
Bir-Dost
@bilinmeyenfx
Sweetdimple
HanimKelesimiGetir ve
Benim liste bayağı kalabalık olur.1 paket çay biter herhalde
@Nevreste @nuryolu @Kakao ve Ben @bilinmeyenfx @Zelifme @yamukprenses @nananais @ehl-i keyf @Feraceli @talhayasir @Denas14__ @slimsigaraHanimKelesimiGetir @philosophy @minnakkelebekim @lamelifAmine
Ausencia @Eses07 @Bilgece @Mune @hannaz @COLIN @Çekirge @aeben @Yagmurun_kizi @mugehatun @apranxx @Dombik @PrezentabLkonteS
tantanis @bulca @Memfis @Kedersiz @Kuzunaz @sessizsokak
![]()
![]()
![]()
![]()
Kimbilir unuttuğum kaç kişi var.
masalimsii
@katre-i dem
kimyager1508
KraliceElsa
Mutluluki
MissCherryBlossom
tantanis
marilyn monroe
parkon
@_asmunikal_
@goha
BenIpek
WOLFROG
Bir-Dost
@bilinmeyenfx
Sweetdimple
HanimKelesimiGetir ve
Kocaeline yolunuz düşerse çay kahve sohbet muhabbet , beklerim .![]()
her yıl yaz ayında türkiye turu yapıyoz koçişimle ordan geçersek bize orayı gezdirirsin :)artık:)Kocaeline yolunuz düşerse çay kahve sohbet muhabbet , beklerim .![]()
Şöyle bol şekerli bir türk kahvesi olur canım
masalimsii
@katre-i dem
kimyager1508
KraliceElsa
Mutluluki
MissCherryBlossom
tantanis
marilyn monroe
parkon
@_asmunikal_
@goha
BenIpek
WOLFROG
Bir-Dost
@bilinmeyenfx
Sweetdimple
HanimKelesimiGetir ve