- 25 Aralık 2017
- 2.561
- 10.361
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tühhh yaaa kahve sefasi da yapilmis gec kaldik servise de yardim edemedik iyi miMutfak işleri bitip etrafı temizledikten sonra arkadaşlarıma şöyle bir tencerede dibek hazırlayım. Kizlaaar gayfeler hazır...
Nevreste @Jenna16 @HanimKelesimiGetir
@Nana @kukrim27 @Minik Meleklerim
@Dahliadivin @Youlost16 @HayatSevinceGuzel @_Gulnihal_
@Blue_PeriiElalis @Lilimam @Bal0ncuk
@Kmsl Hnd @Feslegen Kokulu Nane
@Cay6Zipzip-
retro_hippo
@Canfeb @Krmzblk @deynepnaz @pinkpantera @Judy_K @gizemole @Kirmizi pabuc @-Alinda- @ZuhalYildizi
Şimdi cok kalabaliğiz sosyal mesafeye uymak için iki parti alicim sizi...küsmece darilmaca yok....küçükler servise yanıma gelsin bakim

zevkle bacım

yaaa cansın,çok yakında inşallahÇok sevgili diyet arkadaşlarım büyük boy bir semaverle çay içmeye var mısınız
Zipzip-
@snglmlk
@Negoo
@Gulumse25
Saricivcivcikcik
@birmuhendisanne
@Bonus
@Alvillaa
@Eliff Eylull
@Zeynolin44
retro_hippo
@MigiMadid
@sportie kankim
@Youlost16
@madamhd
@Canfeb
Elalis
@Themarginal
@medusares
@Visneli_Turtam
@Lili 38
@selensu82
Unuttuklarim affola

Abla gercekten miDünya çay ve kahve gunu bugün civcivim.
 ben de siz konu actiniz muhabbet icin sandım
  ben de siz konu actiniz muhabbet icin sandım  o zaman sınirsız kahve zaabaaaaa kadar burdayız zabaaa kadar
 o zaman sınirsız kahve zaabaaaaa kadar burdayız zabaaa kadar 

Bende 2 kişi ile:)Ben burdan 3 kişi ile dışarda buluştum.. birine pişman oldum da o konumuz değil

Ayy bu mesjıma şaşıran şaşırana.. kızlar neye şaştınız bu kadarBen burdan 3 kişi ile dışarda buluştum.. birine pişman oldum da o konumuz değil

Takimin yarısını burda gorunce sasirman cook normalKizlar noldu burasi neresi takim mi kapandi neden burdayiz

Biz de hemşomBen burdan 3 kişi ile dışarda buluştum.. birine pişman oldum da o konumuz değil
 sonundaoldu
 ile gayfe keyfi yaptık Antep'te

sonundaoldu
 ile gayfe keyfi yaptık Antep'te 

Ayy seni nasıl unuturumBende 2 kişi ile:)
Beraber kahve içelim mi:)

Biz mali ile yemek yedik

O birini nasıl merak ediyorum bir bilsen var yaAyy bu mesjıma şaşıran şaşırana.. kızlar neye şaştınız bu kadar

He yaa bi baktim takimdakiler beni etiketlemis kendimi her senaryoya hazırlamıştımTakimin yarısını burda gorunce sasirman cook normal

Bende unuttum ve çok utandımAyy seni nasıl unuturum
İçmez miyim nevroşum

Neyse karşılıklı oldu
Neyse karşılıklı oldu
unutmadımBiz mali ile yemek yedik