Kadınlar Kulübünden Şehitlerimize

tüm şehitlerimize allahtan rahmet,ailelerine sabırlar diliyorum
durmadan şehit haber gelsn birileri de açılım yapmak için uğraşsın vay bu ülkenin haline

şehitlerimize allahtan rahmet diliyorum. aslında bizim ordumuz böyle paçavralara papuç bırakmazdı şimdiye kadar köklerini kuruturdu ama ordunun içinde de bu işten pirimlenenler var. bu işin bitmesini istemeyenler var. olan fakirin fukaranın çocuklarına oluyor. torpillilere bişey olmuyor tabi. hepsi fare gibi içeri tıkıldı ama daha bitmedi. benim içimi yakan bişey de şu içerde beslenen elebaşını asmıyorlar ya hatta etlerini didik didik edip köpeklere yedirmiyorlarya. ah onu ve diğer örgüt üyelerinin paramparça görsem içim rahatlıyacak.

Allah rahmet eylesin
ailelerine sabır diliyorum
rabbim şu terör bitsin artık başka mehmetçiklerimize bişey olmasın
pkk laneti kahrolsun

tüm sehitlerimize allahtan rahmet yakinlarinada bas sagligi diliyorum
tabiki tüm türk milletininde basi sagolsun
o icerdeki pisligi birak asmak tutmuslar bide adaman rahat etmesi icin ellerinden geleni yapiyorlar
helal olsun ne diyim onlarin cocuklarina olan bisey yok olan fakir fukaraya zavalli türkiyeye kendini sifer edecek kadar sevenlere oluyor nedense

allah rahmet eylesin.. ne şerefli bir mertebeye yükseldiler..ama acıyor insanın içi yinede.. göz göre gör gitmesin vatan evlatları... vatan uğruna canlarını verdiler.en azından bir fatiha okuyalım...

turkbayragisenağlamasenağlamaArtık söylenecek hiç bir sey yoksenağlamasenağlamaturkbayragiey türk milleti artık uyudugun bu derin uykudan uyan.uyan uyan uyanturkbayragi 30 KUPONA ALINMADI BU VATANNNNNturkbayragi.YATTIGINIZ YER NUR MEKANINIZ CENNET OLSUN..SEHİTLERİMMM...senağlama

şehrimde yürekler yanıyor burası edirne..... 2 şehidimizi yarın uğurluyacağız. burda isyan var, acı var,ağlayan 2 anne var... burda teröre lanet var... yarın şehidimizi uğurlamak üzere cenazede olacağım. sesimizin yettiğince, hepimizin ortak hüznüyle orada biryürek olacağız.bitsin artık,yürekler yanmasın. her verdiğimiz şehit bizim çocuğumuz,bizim kardeşimiz,bizim abimiz....turkbayragi bir papaz öldürüldühepimiz hristiyan olduk.hrant öldürüldü hepimiz ermeni olduk.bir günde 11 şehit verdik kaç kişi Türk oldu????????? Türke türkten başka dost yok lmaz:

(kusura bakmayın bozuyorum ağzımı artık dayanamıyorum yeter ya)

E be şerefsizler, e be hainler, e be onun bunun çocukları madem çatışmaya girecek g.tünüz yok vur kaç yapmayacaksın bir tarafın yiyorsa çatışacaksın haince arkadan saldırmakla alınmaz toprak, bu ülke ne savaşlar verdi sizin gibi 3-5 çapulcunun bu ülkeyi bölebileceğini mi sandınız yeter be ne evlatlar yetiştiriyor bu topraklar. Bordo berelileri görünce altınıza sıçıyorsunuz çıksanıza mertçe karşılarına yoook ancak haince saldırmayı bilirsiniz.
Anası babası belli olmayan, beyni yıkanmış aciz şerefsizler.
Az bile söyledim ya neyse

Açılım açılım diye kendilerini parçalayanlar alın size açılım işte sizlerin girecek mezarınız bile yok o şehitlerimiz sizlere haklarını helal ederlermi sanıyorsunuz .
Daha kaç tane şehit vermemiz gerekiyor bu vatana hangi yüzle şehit cenazesine gidiyorsunuzki söyleyin.
Allahtan rahmet yakınlarına sabır diliyorum mekanları cennet olsun sen rahat uyu şehitim bu vatanı bölmeye kimsenin ne gücüyeter nede silahı turkbayragi turkbayragi turkbayragi

senelerdir acı aynı acı sorun aynı sorun. 1 adım ileriidilmezmi bu yolda. açılım dıyerek halkları bırbırıne duşurdunuz. karsılıında bız hala sehıtlerımıze aglıyoruz. vatan topraklarını haınlere aactınız adına kardeslık dedınız. 20 yasında gencecık fıdanları azın kopeklerın onune saldınızda kendınız sehıt cenazelerıne yuzlerce korumayla katılıdnız. madem sehıtlık bu kadar yuksek mertebe nedır bu korkunuz yuzlerce koruma eslıgınde sehıdımın onunde durdunuz . sehıdımın kac koruması vardı dagda bayırda ki sızler hava alanında onca korumaya sıgındınız. sehıdımden dahamı degerlı bes para etmez leşiniz. dilerim Allah tan dıleım sızlerınde yuregı yansın yansın kavrulsunda acının ne olduıguınu sızlerde hıssedın . bır fıdanı boylu boyunca topraga sermek ne demek sızlerde öğrenin. acıdan uyusmak artık acıyı hıssetmek bı yana acının ta kendısı olmak ne demek sızlerde ogrenın. elınızle kalbınızı yeroınınden sokmeyı ıstemek ne demek sızlerde ogrenın. belkı o zaman anlarsınız ınsanların canlı canlı nasıl öldüğünü.
ELBET VATAN SAĞ OLACAK LAKıN SAVASMI VAR HEP BIRLIKTE GIDELIM SAVASALIM BITIRELIM BU ISI. YUZLERCE OLELIM. SAVAS YOKSA BU FIDANLARI KIM NıÇıN SERDI ONUMUZE BOYLU BOYUNA . ÖLEN ARAPLAR ıÇıN DUNYAYI AYAGA KALDIRAN SEREFSIZLER MEYDANLARA DOKULEN BILNCSIZ HALKIM KENDI KANIMIZ AKTI KENDI CANIMIZ YANIYO NERDESINIZ...

Şehitler kanlarıyla gömülür.
Analarının yürekleriyle beraber.
Bazen hain bir pusuda can verir
Bazen bir anlık dalgınlık.
Ne olursa olsun
Sonsuza dek bitmez bu karanlık.

Elde tüfek gözlüyorsun boş dağı
Korkutmasın seni karanlıkta
Soğuk namlunun varlığı
Toprağına basmışsa düşman ayağı
Hele sana dönmüşse arpacığın odağı
Sonsuza dek bitmez ölümün sıcağı

Gözbebeğinin ışığı sönerken yavaş yavaş
Artık bitmiştir içindeki savaş
Süzülürken teninden toprağa kan
Kıpkırmızı olmuşsa yeşil parkan
Ve göğsünü gere gere yükselirken göğe
Sonsuza dek güvensizdir arkan...

Şehidim hakkını helal et bize...

Hükümet istifaaa

genelkurmay istifaaa

acilim acilim dediniz ne acilimi becerebildiniz ne deonu yürütebilmeyi

biri filistinin gazzesiyle ugrasir

digeri ergenokonla ugrasir

ama gencecik cocuklar sehit olurken kimse hic biseyle ugrasmaz nedense

ne pasalarin ne generallerin ne de sayin hükümetin cocuklari doguda askerlik yapmamis olmakla beraber ya cürüktür ya da deniz kenarinda yapmistir askerligini

olan hep bu halkin cocuguna olur zaten

birde utanmadan gelip VATAN SAGOLSUN nameleri atmazlar mi yalandan

sayin basbakanin oglu öldürülsünde görelim bakalim pkk tarafindan

NE YAPAR ACABA KÖKÜNÜ KURUTUR KÖKÜNÜ BEE !!!

sözüm ona demokratik açılım diye bişey çıkarıp, dağdaki çapulcuları muhattap alanların, bunu yaparken de demokrasiyi alet edenlerin icraatlerinin sonucudur bunlar...
Şehitlerimizin de, ailelerinin de bizlerin de elleri iki dünya da yakanızda... hem o dağdaki çapulcuların hem ankaradaki, bunca gencimizi, bunca askerimizi, siyasi çıkarlar sağlama hısrıyla, o şerefsizlerin hedefi haline getirenlerin !!

yine saldırı yine terör yine giden 3 şehit ve asker çocuğu yaralılar
diycek kelime yokk
allah belalrını versin artık yeterrrr
istanbulun orta göbeğinde...bunu yapanlar cezasız kalmayacak
geçen günki polis servisine saldıranlar dün yakalandı bugün askeri servise saldırı
biz 3 gideriz 30000 geliriz
turkbayragi turkbayragi turkbayragi

tek kelime ile süper bir yazi aynen her kelimesine katiliyorum..
olan bizim evlatlarimiza oluyor daha birde askerlik yan gelip yatma yeri deyil diyebiliyor basbakan cok yaziksenağlamaturkbayragi

Artık ben hükümetin lafına sözüne de inanmıyorum,
Askeriyenin başındakine de...

Küçücük evlatlarımızın, kardeşlerimizin ölümünden çıkar sağlayan insanlardan tiksiniyorum...

Her sene ortaya atıp bir şeyleri unutturdukları, 'Profesyonel Asker' meselesi artık şart olmuştur!:1ninca:

Yeter artık, gencecik, eli silah değil, kalem tutması gereken kardeşlerimin şehit olmasını istemiyorum!:1no2:
Ailelerinin hayata küsmesini istemiyorum!:1no2:
Neden hep yoksul ailelerin çocukları ölüyor?
Yoksa onları bir 'kayıp' olarak görmüyor mu birileri?

Artık eli taşın altına koyma vaktidir...
Mustafa Kemal gençliği olarak, artık susmayacağız...

Yıllardır gözümüzün yaşı dinmiyor,gün geçmiyor ki bir şehit haberi almayalımsenağlama
Bizler haberlerde izlediğimiz vatan evlatlarına,şehitlere gözyaşı dökerken ya aileleri,anaları,babaları,eşleri,yavruları ne haldedir diye düşünmekten kendimi alamıyorumsenağlama

Allah'ım şu mübarek gecede sana yalvarıyorum,canlarımıza kıyan,Mehmetçiğimizin,Polisimizin,milletimizin kanına susamış kim varsa soyunu kurut,irinler aksın kalleş vücutlarından,ölemesin can veremesinler,sürünsünler,öyle bir bela ver ki başlarına,gözleri hiçbirşey görmez olsun.Bir şehidimiz için 1000 kalleş gebersin.
Halkımızı koru,tek bir kurşun işlemesin bedenlerimize:Saruboceq:
Öyle bir adalet getirki ülkemize,şehitlerimizin kanı yerde kalmasın,anaların gözyaşı dinsin İnşaAllah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…