kadınlar kulübünden sonra tuhaflaştım...

kkubraa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2012
344
45
26
Eskişehir
kadınlar kulübü yalnızlığımı bir nebze gideriyor. ama bazı arkadaşların açık sözlülükten ziyade patavatsız olduğunu fark ettim. olaylara farkl bir bakış açısı şart tabi ama, uçurumun kenarında olan insanlara soldan soldan konuşan şeytan gibi ''şimdiye kadar yaşaman hata'' diyen insanlar var. birbirimizi tanımıyoruz diye bu kadar ters tepkiler vermek, konu sahibinde aşırı derecede hayal kırıklığına ve kendini suçlamasına neden oluyor.

aslında bu başlıkta bundan bahsetmeyecektim ama ellerim benden bağımsız yazdı. asıl mevzu şu:

erkeklere güvenim kalmadı kadınlar kulübünden sonra. erkek arkadaşımın her tavrından şüphelenir, her şeyini kurcalar oldum aldatılmış kadınları gördükçe... henüz adı sanı belli olmayan kaynanam ve görümcem hakkında da hiç iyi şeyler düşünmüyorum. :) ne diyorsunuz?

ayy çok guldum ya yanlis anlama son kismi çok sirin geldi bana... Ben de senin gibiyim ister istemez etkileniyor insan, dun bir olay okudum onun uzerine esimi sorguya çektim ve cevaplar hiç iç açici degil benden onceki sevgilisini aldatmis ok hafifletici sebepleri var tabi ama olsun... birde bu gece okuduklarimdan sonra kaynanami sevdim milletinki tam cadiymis benimki idare eder... saçma sapan yorumlar yapanlara da takilmamak lazim hepsi sorunlu bence ya komleksliler ya terbiyesizler ya ya... sanal alem olmazsa konusamazlar oyle de ekran arkasindan konusmak kolay tabi...

ben de buraya takılmaya başladıktan sonra erkeklerin %95inin eşini ya da sevgilisini aldattığını düşünmeye başladım

aslına bakarsan bunlar hep vardır yasanılıyordu ama biz sadece yakın cevremizden haberdar oldugumuz icin bu kdr cok oldugunu bilmiyorduk simdi sanal ortamlarda binlerce insanın yasadıklarına tanık olunca anladık durumu acaba benimde basıma gelirmi diyerek yasamakda olmaz olursada yapılabilcek tek sey hayatına devam etmek

erkekleri anladım .peki kaynanan ve görümcen için neden böyle düşünüyorsunki?

bende burda takıla takıla iyice karamsar oldum şüphe eder oldum.ruh sağlığım bozuldu yaw (

erkekleri anladım .peki kaynanan ve görümcen için neden böyle düşünüyorsunki?

kaynana ve görümcesinden şikayetçi olan kadınları gördükçe kaynana ve görümcemin ne olursa olsun iyi insanlar olmayacağını, hayal aleminde yaşadığımı, ne kadar iyi bir gelin olmaya çalışırsam çalışayım asla yaranamayacağımı düşünüyorum.

Ben hiç etkilenmiyorum diyebilirim.
Her ilişki farklı yaşanır çünkü.
Burada gördüğümüz 10 ilişkinin 8inde aldatma varsa ama 2sinde yoksa ben o 2 örneği baz alırım.
Kötü ilişkileri görmem, bilinçaltıma yerleştirmem.
Olumsuza kesinlikle kaymaz kafam.
Ama çıkaracağım dersler varsa onlar hakkında düşünürüm tabi ki, fazlası olmaz.

Son düzenleme:

aslinda çok yanlis dusunmuyorsun çunku inan kaynanama gosterdigim saygiyi sevgiyi içtenligi en yakinlarima gostermedim ama yinede olmadi ne yapti ne etti beni "kotu gelin" konumuna getirdi ! ya benim hayatima ozendigi için çok kiskandi ya da esim beni çok seviyor (disardan bakinca annesinden bile çok) diye ya da kayinpederim beni oz kizi gibi seviyor(du) diye kiskandi fesatlik yapti baya ki disardan bakinca aydin kulturlu bir bayan hiç beklemezsin oyle seyler... neyse esim tepkisini koydu zaten bebis de dogunca degisti simdi bana karsi çok çok iyi ama yine de guvenmiyorum belki de bir çikari vardir diye oyle davraniyordur diye dusunuyorum, aramiza mesafeler koydum artik kimse de kaldiramaz o mesafeleri... Sen yine de pozitif dusun belki seninki bir istisna olur...

Burada okuduklarınıza göre insanları değerlendirirseniz önyargılı davranmış olursunuz. Size karşı tutumlarına göre herkesi değerlendirmelisiniz. Belki çok iyi insanlarla karşılaşırsınız. Tanışmadan bilemezsiniz.

canım bendede öyle oldu yen, üyeyim ancak burasını cok sevdim nedenmi? herseyi özgürce yazıyorm kimse hakkımda ne der die düşünmüyorum en yakınlarıma anlatamadığım dertlerimi burda sizlerle paylasıyorm buraya üye olduktan sonra durağanlastım çok konusmuyorum hatta bazen aklımın burda kaldığını söyleyebilirm ilk fırsatta acaba neler oluyor hayatta diye bakmadan duramıyorum güleceksiniz belkide sorunlarını burda bizlerle paylasan insanlar aklıma geliyor bazen ne yaptıki diye düşünüp direk pc basına oturuyorum :) :) :)

evet onyargili olmamak lazim bu her konuda boyle zaten insan on yargili olunca muhakkak art niyet ariyor ve sorun çikmasina sebep oluyor... Ben mesela basima gelmeden kesinlikle kaynana gelin sorunlarini anlamazdim ne alip veremedikleri var ki ben herkesle geçinirim falan derdim gulup geçerdim ama tabi basima gelince keske en basindan o kadar saf olmasaydim en basindan o kadar samimi iyi niyetli olmasaydim diye çok pisman oldum kendimi resmen salak gibi hissettim simdi ise iyiki gorumcem yok diyorum esimin erkek kardesi var aramiz çok iyi zaten fesatlik genelde kadinlarin uzmanlik alani oluyor malesef...
Konu sahibi okuduklarindan dolayi onyargili olmaman lazim ders alman lazim ve ona gore eger basina gelirse ki umarim gelmez, bazi seylere en basindan hayir demen lazim tepkini koyman lazim... Mesela bi arkadas kaynanasinin onlari surekli azarladigini soyluyor eger ilk azarlamada tepkisini koysaydi bu hale gelmezdi, benim ki de biraz oyle oldu defalarca affettim yeni bir sayfa açtim baktim olacak gibi degil bir kaç ay mesafeyle duzenli olarak ayni sorunlari yasiyoruz uzak durdum aramiza mesafe koydum esimle çok konustum çok tartistim o da mecburen konuya odaklandi, olaylara olabildigince objektif bakmaya çalisti ve benim ve ne kadar hakli oldugumu anladi, konustu annesiyle ancak oyle bir duzelme gorduk eger ilk olayda boyle yapmis olsaydik bu kadar yipranmazdim bu kadar sogumazdim esimin annesinden...

ben artık cidden paranoyak oldum ...erkek arkadaşım gayet iyi sakin biri ve cidden sadık şüpheleneceğim hiçbişey yok üstelik uzağız ama bazen diyorum ya fake hesabı varsa ya başka hattı varsa vs vs üç kız kardeşi var şimdiden napcam bu görümcelerle diyorum :)

evet evett bende bir kayınvalide adayı olarak kk de okuduklarımdan sonra daha da bir korkar, umutsuzluğa düşer oldum...
yüzyıllardır süregelmiş bu gelin kayınvalide sorunlarını sona erdirecek bir sihirli değnek olsa keşke...bu vesileyle hayat güllük gülistanlık olsa, erkeklerde huzura kavuşsa...

zaten pimpirikliydim 2 ye katlandı:18::18::18:
eşim geçenlerde :
orda gene neler okudun da bana saçmalamaya geldin diyodu eşeğin aklına karpuz sokmak derler yha aynen onu yapıyorum
Napimmmm tutamıyorum kendimiii

zaten ben en çok erkege acirim ya da askima kiyamam, fesatlik bilmez, art niyet yok en sevdigi iki kadin arasinda kalir...

zaten pimpirikliydim 2 ye katlandı:18::18::18:
eşim geçenlerde :
orda gene neler okudun da bana saçmalamaya geldin diyodu eşeğin aklına karpuz sokmak derler yha aynen onu yapıyorum
Napimmmm tutamıyorum kendimiii

ben de esime acaip sorular sormaya basladim "askim erkekler bekarken usun sureli iliskileri oldugunda cinsellik yasamiyorlarsa naparlar" cvp : nadiren de olsa aldatir çogu (yani ayda yilda 1), tabi ben soklardayim peki sen hiç yaptin mi? cvp : benim sevgililerim bana dayanamazdi HAHAHA neyse çok ugrastim ve ogrendim benden once 4 yillik bi iliskisi olmustu o kizla yatmamisti ve birgun uni'den bir çok sicak arkadas evine gidip baya sulaninca ALDATMIS ! inanamadim benim askim da sandigim kadar saf temiz berrak degilmis... Demekki ayri kalsak beni de aldatma ihtimali var ya inanamiyorum...

evlilik hazırlıkları döneminde kk' yı keşfetseydim kesinlikle evlenmezdim, ona eminim... ailesi birçok konuda kendini belli etmiş ama ben anlayamamışım o dönemlerde.

ben de eskiden, ben iyi olayım, sorun çıkmaz, çıksa bile hemen hallolur derdim. büyük konuşmuşum.

iyi yönünden bakın, en azından gözünüz daha erken açılmış oldu. olayları yaşayıp tecrübe etmek yerine, başkalarının tecrübelerinden yararlanırsınız. daha kötülerini görüp, elinizdekinin kıymetini bilebilirsiniz. inş iyi insanlar ile karşılaşırsınız da korktuklarınız başınıza gelmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…